Ultima Ora informeaza : Voiculescu: Toti membrii PDL lucizi se pregatesc pentru opozitie
"Dupa alegerile partiale din Neamt si Maramures, puterea a declansat o disperata ofensiva mediatica. Miza: transformarea unui esec electoral intr-o victorie de imagine", scrie senatorul Dan Voiculescu pe blogul personal.
Senatorul Dan Voiculescu apreciaza ca presedintelui Traian Basescu si premierului Emil Boc le este frica de alegerile la termen.
"In mod evident, duminica trecuta PDL a pierdut alegerile. Folosind toate resursele guvernarii nu au putut impiedica victoria USL in Maramures, iar in Neamt costurile alegerii deputatului PDL au fost infinit mai mari decat beneficiile. Efectele "fenomenului Neamt" - mita electorala, presiuni si minciuni - se vor vedea peste un an. USL poate castiga in Neamt alegerile la termen, tocmai pentru ca PDL le-a castigat imoral pe cele partiale. Regimului Basescu-Boc ii este frica. Iar frica va creste pe masura ce se apropie alegerile la termen. Se va ajunge, din nou, la demersuri disperate: vor incerca sa modifice regulile jocului electoral, sa schimbe datele alegerilor, sa mai inveteze un referendum. Vor incalca orice norma si orice lege pentru a atenua prabusirea. Si, totusi, se vor prabusi. Toti membrii PDL care si-au pastrat luciditatea se pregatesc deja pentru opozitie", a declarat senatorul Dan Voiculescu pe blogul personal.