Cautare

307 de rezultate pentru "clasament de" (3.00 secunde)
Romania a inregistrat schimbari importante in ceea ce priveste mediul de afaceri, in anul 2004, se arata intr-un raport al Bancii Mondiale (BM), publicat ieri.
Google planuieste sa lanseze noul dispozitiv de cautare Google Mini, care va avea jumatate din dimensiunea celui actual, dar va putea opera 25 de cautari pe secunda.
Potrivit unui studiu recent efectuat de "Economist Inteligence Unit", Romania va ocupa ultimul loc intr-un clasament european care face referire la climatul investitiilor straine.
Romania ocupa locul 56 din 70 de state intr-un clasament privind respectarea dreptului de proprietate fizica si intelectuala, potrivit unui studiu realizat de Property Rights Alliance si citat de Mediafax.
Pana la sfarsitul anului viitor, trimiterea unei felicitari sau scrisori de Paste, Craciun sau alte ocazii, cu serviciul de corespondenta oferit de Posta Romana, va costa dublu.
In aceasta situatie se afla trei firme care ocupa locurile 2, 7 si 10 in topul celor mai bune 20 de microintreprinderi. ... Cele mai multe dintre firmele prezente in clasament sunt din municipiu si doar sase sunt din judet.
Romania se situeaza pe locul 48 intr-un clasament de 178 de state care ofera cele mai favorabile conditii pentru dezvoltarea afacerilor, in urcare cu 23 de pozitii fata de 2006, insa nu a mai fost inclusa in topul primelor zece tari reformatoare, la fel ca anul trecut, potrivit Bancii Mondiale.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" - President din Mangalia a gazduit marti, 27 noiembrie, cea de a XIII-a editie a "Topului Societatilor Comerciale", clasament realizat pentru anul 2006.
Poiana Brasov ocupa primul loc intr-un top al celor mai ieftine 14 destinatii de schi, pretul pentru serviciile de schi, mancare si bautura pentru o saptamana fiind putin peste 200 de lire sterline, potrivit publicatiei The Daily Telegraph, care citeaza un studiu al Postei Britanice.
Desi pana la Sarbatorile de Paste mai este timp destul, romanii au inceput deja sa se gandeasca unde vor ciocni ouale rosii.
Unitatea 1 de la CNE Cernavoda a reeditat joi recordul celor 300 zile de functionare continua. Astfel, operatorul centralei nucleare aminteste pozitiile fruntase pe care cele doua unitati nucleare de la Cernavoda le ocupa la 31.
ADAC, renumitul Club Auto German, a realizat un nou studiu, care clasifica masinile in functie de fiabilitate, potrivit Capital.ro.
Handbalistele de la SCM Craiova au inregistrat ieri prima victorie in actualul sezon din Liga Nationala, invingand, la Filiasi, vecina de clasament CSM Bacau, scor 24-21 (13-8) in cadrul etapei a zecea.
Saptamana de foc pentru echipa de handbal Energia Pandurii Targu Jiu, care, in trei zile, sustine doua jocuri foarte importante.
Energia Rovinari isi joaca astazi, de la ora 18.00, in mare masura, calificarea in play-off, la Brazi, in compania vicecampioanei CSU Asesoft Ploiesti.
Handbalistele craiovene joaca astazi (de la ora 17.00) la Bacau un meci decisiv pentru mentinerea in Liga Nationala. ... Lupta pentru evitarea retrogradarii devine din ce in ce mai stansa cu patru etape inainte de finalul Ligii Nationale de handbal feminin.
Gaz Metan Severin e pusa la incercare astazi de Chindia, dar oficialii de la Dunare sunt siguri ca Bondrea si compania vor obtine un rezultat pozitiv Desi s-a facut comoda pe locul trei in clasament, pozitie care ar putea echivala cu promovarea in Liga I, Gaz Metan Severin stie ca lupta se va da pana in ultima secunda si si-a propus sa bifeze succese in toate cele patru etape ramase de disputat.
Formatia Prometeu Craiova va disputa astazi, de la ora 18.00, in deplasare, un joc foarte important, adversara fiindu-i FC Oltchim Ramnicu Valcea, partida contand pentru etapa a 28-a din Liga a III-a, seria 4.
Vezi cine ocupa primul loc si cu ce i-a cucerit pe fani Tripla campioana olimpica de la Atena si vicecampiona olimpica si medaliata cu bronz la Londra,Catalina Ponor se regaseste in topul celor mai sexy aparitii din lume.
• Meciurile de la sfarsitul saptamanii au marcat jumatatea campaniei de calificare, borna in dreptul careia, dupa remiza scoasa in-extremis de "tricolori", Romania e cel mai bine plasata in drumul spre locul secund, care duce la barajul pentru CM de fotbal • La egalitate de puncte cu Ungaria si patru lungimi in fata Turciei, trupa lui Piturca va disputa pe teren propriu meciurile cu ambele rivale directe la pozitia a doua din grupa Cat de mult s-a chinuit Romania ca sa obtina un egal in Ungaria!
google-analytics.com