Cautare

915 de rezultate pentru "trafic" (3.19 secunde)
Tot in spiritul obedientei fata de fostul partid de guvernamint, in vara anului 2004 Moldovan i-a intocmit un dosar penal liderului sindical de la schela de foraj Marghita, sucursala Suplacu de Barcau a SNP Petrom, Kovacs Ioan, pentru presupuse fapte petrecute in perioada 2000-2001 pe cind era sef de cantina si l-a arestat pentru trafic de influenta asupra martorilor.
in cursul anului trecut, Petre Berinde a fost retinut, cercetat si trimis in judecata de PNA, pentru trafic de influenta, prin rechizitoriul emis de procurorul sef Ioan Moldovan de la Serviciul teritorial Oradea in dosarul privind Serviciul de Pasapoarte Satu Mare, in care a fost invinuit si fostul sef al acestui serviciu, comisarul sef Vasile Neamt.
In timpul campaniei electorale s-a incercat acuzarea familiei mele de trafic cu armament. Un ziarist a lansat o campanie cum ca familia presedintelui face trafic de arme.
de la servicii publice sau private de contorizare (www.trafic.ro este unul din ele de exemplu) pana la date furnizate de adserverele folosite de principalii detinatori de media online, plannerii pot afla doua seturi de date relevante: ... Datele de trafic (vizitatori unici, afisari, frecventa medie) sunt urmatoarele:
De fapt, potrivit reprezentantilor marcii Nissan asupra lui 350 Z coupe au fost facute revizuiri capabile sa adapteze masina la conditiile unui trafic european, trafic de altfel ostil si exigent.
Pe 17 iulie 2007 la orele 18:40, Liviu Oprea de 47 ani, fost ofiter de aviatie si controlor de trafic aerian militar, in prezent sef de tura la Obsevatorul seismic Muntele Rosu, a facut deasupra localitatii Cheia, cu un aparat digital FUJI A345 de 4,1M, o fotografie cu un peisaj montan, pe directia 270 (vest).
Au fost incluse dramaticele marturii a doi controlori de trafic aerian din SUA, care lucrau in turnul de control de acolo:
La un moment dat, echipajul a auzit un mesaj de la un avion Lufthansa, aflat in apropiere, raportand trafic in fata si cerand informatii.
Seful municipalitatii din Bailesti este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, iar contabilul de la Politia Comunitara de trafic de influenta si complicitate la luare de mita.
Presedintele PC l-a acuzat, joi, intr-o conferinta de presa, pe presedintele Traian Basescu de trafic de influenta, sustinand ca seful statului i-ar fi cerut fostului ministru al Economiei Codrut Seres sa intervina in favoarea unui grup de interese.
"Domnule presedinte, constatam cu ingrijorare ca problema implicarii institutiei prezidentiale in scandalul de trafic de influenta ia amploare.
La randul sau, vicepresedintele Partidului Initiativa Nationala, Lavinia Sandru, a depus o solicitare la DNA, urmand ca procurorii anticoruptie sa stabileasca daca este vorba de trafic de influenta, luare de mita sau de alta infractiune.
Nicolae Mischie a fost prezent de ziua sa in fata instantei de judecata, la un nou termen al procesului in care este acuzat de trafic de influenta.
Cu ani in urma, astfel de acuzatii au fost aduse si lui Petre Ciobotea, fost presedinte al PSD Mehedinti pana la arestarea sa de catre DNA pentru trafic de influenta.
Nicolae Mischie, fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, a fost condamnat la patru ani de inchisoare de magistratii Tribunalului Gorj, pentru abuz in serviciu si trafic de influenta. ... "Eu nu am facut nici un trafic de influenta si toti martorii au spus acest lucru.
O banala "verificare de rutina" efectuata in trafic de Politia din Sibiu a fost adusa in atentia reprezentantilor bisericilor europene ca o adevarata amenintare la adresa drepturilor si libertatilor etnicilor maghiari din Transilvania.
Ma voi ocupa sa fie trecuta direct in bugetul de stat aceasta sosea de centura, astfel incat, in maxim doi ani de zile, tot acest trafic sa fie scos din Galati", spune Dan Nica.
Politia britanica a anuntat miercuri ca nu va deschide o ancheta privind acuzatiile de trafic de influenta vizand patru membri ai Camerei Lorzilor, acuzatii calificate drept foarte grave de premierul Gordon Brown (foto).
Sotia ministrului sud-african pentru informatii este suspectata de implicare in trafic cu droguri. Sheryl Cwele este suspectata de legaturi cu o mama de familie sud-africana Tessa Beetge arestata in iunie 2008 in Brazilia avand in posesie cocaina in valoare de trei milioane de dolari.
35 de politisti de la Serviciul Politiei Rutiere Constanta si 4 civili sunt cercetati pentru luare si dare de mita, abuz in serviciu, trafic de influenta si fals intelectual.
google-analytics.com