Cautare

792 de rezultate pentru "martis biatrice o devoratoare de barbati" (4.13 secunde)
Un parasutist a murit, iar alti doi au fost grav raniti intr-un accident produs pe aerodromul de la Clinceni. O femeie si doi barbati s-au ciocnit in aer duminica, 18 octombrie, pe aerodromul de la Clinceni.
PSIHOLOGIA DE AZI: 10 semne ca esti o femeie desteapta E o idee intens populara ca femeia inteleapta este o femeie desteapta, rabdatoare si inteleapta. Intr-un cuvant - foarte comoda pentru barbati.
Am incercat sa fac o mica clasificare, a ceea ce vad eu ca fiind femeile din lumea asta. ... De ce totusi am scris acest post? ... Imi place sa cred ca l-am scris din cauza ca incep sa ma satur de oamenii care cred ca femeile sunt toate la fel.
Azi, o doamna/domnisoara, a scris pe blogul meu un comentariu la o postare de-a mea DE CE, AZI, RELATIILE NU MAI TIN?, postare, in cadrul careia, mi-am prezentat parerea vis-a-vis de graba sau usurinta cu care multe dintre femeile de azi accepta sa intre intr-o relatie de la care sa mai aiba si asteptarea sau pretentia de a fi serioasa si de durata, cu diversi ciumpalaci si mitocani cu care REZONANTA SPIRITUALA este aproape zero si de la care, chiar nu poti avea nicio pretentie.
In urma cu cateva minute, politisti din cadrul Serviciului de Investigarii Criminale - Sector 6,cu sprijinul Direcriei de Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, au prins in flagrant doi barbati, suspecti de comiterea mai multor furturi din locuinte.
Politistii botosaneni au retinut o femeie de 37 de ani, din municipiul Botosani, pentru proxenetism. ... Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie (IJP), Stela Cleopatra I.
In dupa amiaza de 21 mai 2011, Politia Capitalei a fost sesizata prin Apelul de Urgenta 112, ca pe strada Anton Bacalbasa, sector 4 a avut loc un scandal si ca o tanara a fost luata cu forta de catre patru barbati si urcata intr-o masina, dupa care au plecat intr-o directie necunoscuta.
Cinci barbati inarmati cu bate au distrus un restaurant din Dambovita Smecherii rezolva totul cu... ... Asta pare sa fie premisa a cinci barbati care au vandalizat un local din judetul Dambovita. ... Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum cinci barbati inarmati cu bate vandalizeaza restaurantul.
Devenita o obisnuinta saptamanala, deputatii PSD au sustinut, si in cursul zilei de ieri, o conferinta de presa.
Internationalul nigerian al echipei Udinese, Christian Obodo, rapit sambata trecuta de patru barbati inarmati, a fost salvat duminica de politia regionala, in urma unei operatiuni gen comando, informeaza Mediafax. Obodo era tinut de rapitori intr-o ascunzatoare in regiunea Isoko.
Despre o fabuloasa si uitata istorie romaneasca dintre Nistru si Bug. ... Viorel Dolha (Continuare) Revenirea la limba moldoveneasca s-a facut cu pusca In 1937 insa, intelectualitatea din RASSM a fost acuzata ca a facut jocul dusmanului de clasa (63) si a fost exterminata in mod barbar.
Liberalii se delimiteaza de declaratiile lui Orban, iar mai multe organizatii de femei cer sanctionarea drastica a acestuia. Liderul grupului parlamentar al PNL din Camera Deputatilor, Crin Antonescu, a precizat ieri ca deputatii liberali se delimiteaza de afirmatiile lui Ludovic Orban legate de "cariera" politica a celor trei.
De la marxism-leninism la neomarxism, marxismul cultural si corectitudinea politica, pe care il puteti citi in continuare. ... Marx considera proletariatul clasa oprimata cea mai revolutionara, care nu are de pierdut decat lanturile.
Vyartis S.R.L., productie artizanat manual din Breaza, judetul Prahova, participa in acest week-end la targul traditional de la MTR.
La standul lui Lajos Tofalvi din Harghita, din cadrul targului de produse traditionale din Piata Amzei puteti gasi caciuli din inlocuitor pentru dame - la 70 RON, sosete din lana - la 15 RON, paturi din lana naturala - intre 280 - 300 RON, papuci dama si barbati, diverse modele - 30 RON, botosei - la 35 RON, veste din blana naturala - intre 230 - 250 RON, blana de intins pe jos - la 150 RON, veste din piele - la 150 RON, ii, cu modele unguresti - la 100 RON si rochii din in - intre 70 - 80 RON.
Gerota - Bucuresti Invadati de bacterii - De la o vreme incoace, moda pare sa cuprinda si bolile, scotandu-le la defilare, pe rand. Un nedorit loc de frunte in topul suferintelor cu raspandire de masa il ocupa cistitele, o boala care le chinuie mai ales pe femei.
Sute de femei au reusit sa ramana insarcinate cu ajutorul acestei plante Branca ursului. De ce i se spune asa?
Bratianu" a organizat aseara a doua editie a Galei "Eleganta si Profesionalism", o manifestare adresata exclusiv femeilor de succes din Constanta. Peste 30 de doamne au primit diplome de excelenta pentru activitatea depusa in domeniile lor, barbatii fiind cei care au facut onorurile.
In acest an s-au aliniat la startul pentru Parlament candidati pe cat de "colorati" din punct de vedere politic, pe atat de diferiti in ceea ce priveste ocupatia sau experienta profesionala.
Jandarmeria Romana scoate la concurs, pentru sesiunea de admitere 2009, 423 de locuri pentru barbati si femei. Cei care vor sa imbrace uniforma de jandarm au la dispozitie 393 de posturi in cadrul institutiilor de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor si 30 pentru Ministerul Apararii Nationale.
google-analytics.com