Cautare

5369 de rezultate pentru "indemnizatia crestere copil" (3.57 secunde)
Estimarile INS indica o crestere a activitatii economice a industriei prelucratoare, constructiilor, comertului cu amanuntul, precum si mentinerea trendului pozitiv în sectorul de servicii.Estimarile din luna aprilie 2007 evidentiaza mentinerea unei tendinte pozitive pentru volumul de productie din industria prelucratoare în trimestrul II.
"Am copil de sapte ani, nu mai am cu ce sa-l intretin!". ... Am copil de sapte ani, nu mai am cu cel sa-l intretin. ... Conform parlamentarilor, barbatul are doi copii, dintre care unul cu handicap, caruia i-a fost retrasa indemnizatia.
Asteptarea Pentru o femeie de 30 de ani, care spera sa-si intemeieze o familie si doreste sa aiba mai mult de un copil, gasirea echilibrului intre durata de asteptare suficienta pentru determinarea starii generale de sanatate si siguranta sarcinii in timp ce isi face griji pentru pierderea fertilitatii, poate parea descurajanta.
Acest lucru inseamna ca nu pot concepe un copil chiar daca ele intretin raporturi sexuale neprotejate pentru un an sau mai mult. ... Poate fi stresant si frustrant pentru un cuplu sa nu poata sa conceapa un copil, dar exista posibilitati de tratament pentru infertilitate.
Oasele aveau totusi caracteristicile unui copil in varsta de sase-opt ani. ... Totusi, in ciuda dimensiunilor, testele aratau o maturitate aparenta a oaselor (ca densitate si forma), similare cu cele ale unui copil in varsta de sase-opt ani.
Din aceasta perspectiva, cea mai importanta declaratie politica facuta in preajma Anului Nou a fost cea a doamnei Udrea, cum ca isi doreste in 2012 un copil. ... Cocos.Important e ca vrea un copil.
Au studii superioare, un copil in intretinere si locuiesc cu parintii. ... In schimb, li se scad cheltuieli de intretinere, pentru ca au copil.
Isi doreste cu ardoare un copil si vrea sa-si intemeieze in curand o familie, insa a pus cariera pe primul plan. Actrita si regizoarea filmului "D’ORA", Delia Antal a fost la un pas sa adopte un copil de culoare din Caraibe.
Editura Univers va invita joi, 31 mai, la ora 11:00, la standul Editurii Univers de la Bookfest, (ROMEXPO, Pavilionul B2) unde are loc lansarea carții Danei Savuica, Din calatoriile unei femei cu suflet de copil.
In fiecare dintre noi exista un copil care asteapta sa auda si alta intrebare decat ce ai facut azi la scoala?. Un copil care vrea sa se joace, sa fie liber, sa nu mai faca ce trebuie.
63% dintre copii marturisesc ca parintii ii altoiesc cu batul, cureau sau lingura de lemn A da bataia jos din pod si a o folosi ca pe o pastila pentru a-l cuminti pe copil este un obicei periculos si frecvent. ... Un copil cu tulburari comportamentale majore.
Majoritatea celor care vor sa adopte isi doresc un copil cat mai mic, or, in conditiile legislatiei actuale, statul da dreptul parintelui sa refuze adoptia copilului, desi nu l-a interesat daca avea ce sa manance sau cu ce sa se imbrace in momentul cand l-a parasit.
Cu diareea la copil nu-i de joaca! ... definitie, cauze, simptome Diareea se caracterizeaza prin prezenta a mai mult de 3 scaune moi sau apoase, survenite la un copil aflat anterior in stare buna de sanatate. ... Giardia lambia) Diareea la copil apare deseori secundar unei imbolnaviri (ex.
De ce nu pot avea un copil? ... Un cuplu are probleme de infertilitate daca dupa un an de practica sexuala in care nu au folosit niciun mijloc contraceptiv ei nu au reusit sa conceapa un copil.
Se pot intalni familii in care mai mult de un copil este afectat de o malformatie cardiaca congenitala, insa aceste cazuri sunt rare. ... Iar stilul de viata al micutului este asemanator cu cel al unui copil normal.
Senatorul Ionut Vulpescu a publicat pe pagina sa de Facebook un text emotionant, prin care anunta ca ofera o bursa de studiu unui copil care nu dispune de mijloacele materiale necesare pentru a-si termina studiile.
Spatiul de joc pentru copil este ca paturica de asigurare, pentru adult este cultura, iar pentru batran este transcendentul. ... La copil aceasta activitate este evidenta si nemodificata de nevoia sociala a unei utilitati. ... E drept ca mama, ca principal continator de angoasa pentru copil, isi mai pierde simtul umorului.
Cu o rata de crestere ceva mai putin spectaculoasa decat in ultimii doi ani, publicitatea online va creste cu "doar 7,6 %" fata de anul trecut, se arata intr-o prognoza a TNS Media Intelligence, citata de Adage.
Emil Boc, primarul Clujului si presedintele PD, va accepta sa i se micsoreze indemnizatia de edil-sef al municipiului. El a aflat ca Filiala PSD Cluj intentioneaza sa ceara consiliului local scaderea indemnizatiei primarului, pentru ca acesta lipseste din localitate pentru rezolvarea problemelor de partid la Bucuresti.
Potrivit proiectului adoptat marti seara, pentru un parlamentar care a indeplinit un mandat, in masura in care este la varsta de pensie, aceasta sa fie la nivelul a 40% din indemnizatia de parlamentar, la cel care a avut doua mandate, pensia sa fie la nivelul a 60%, in timp ce la cel care a avut trei mandate, nivelul pensiei sa fie de 80% din indemnizatia de parlamentar.
google-analytics.com