Cautare

6797 de rezultate pentru "gheorghe victor" (3.33 secunde)
Corina Cretu publica un articol pe Amos News, intitulat "PSD la ora lui Victor Ponta", pe care il puteti citi in continuare. ... Multi nu credeau ca victoria lui Victor Ponta ar fi fost posibila, convingerea lor plecand de la o citire gresita a fenomenelor din interiorul partidului.
Europarlamentarul Cristian Preda a tinut sa-l felicite pe Victor Ponta pentru preluarea sefiei PSD.
'In toiul disputei dintre Victor Ponta si Crin Antonescu, in chestiunea aliantei PSD-PNL, Mircea Geoana, presedintele Senatului, pledeaza pentru venirea PSD la guvernare prin simpla reconfigurare a majoritatii din parlament.
Eurodeputatul PDL Cristian Preda (foto) se intreaba ce le promite liderul PSD Victor Ponta alesilor PDL dispusi sa treaca in opozitie, opinand ca ar putea fi vorba de sustinere la alegerile din 2012, dar a aratat ca sunt si alesi prea deceptionati ca sa mai vrea sa candideze.
Presedintele PSD, Victor Ponta, care este si deputat de Gorj, a lansat un atac dur la adresa pedelistilor Adriean Videanu si Ionel Mantog, inainte de vizita ministrului economiei la Complexul Energetic de la Rovinari.
Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a declarat sambata, de la tribuna celui de-al X-lea Congres al UDMR de la Oradea, ca nu a venit sa "peteasca" UDMR, insa a precizat ca Uniunea trebuie sa decida care este calea pe care o va apuca, potrivit Agerpres.
L-am sprijinit si il sprijin pe Victor Ponta, constat ca se maturizeaza rapid Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu si-a declarat, vineri la Consiliul National, sprijinul total pentru Victor Ponta.
Victor Ponta il sustine pe Papandreou: ... Nu doresc niciunui politician sa se confrunte in viata cu o situatie asemanatoare si cred ca foarte putini ar face fata cu adevarat la asa ceva", scrie liderul social-democrat Victor Ponta, pe blogul personal.
Prezentam integral interviul acordat de Victor Ponta agentiei MEDIAFAX. ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta:
Victor Ponta, intre Scylla si Caribda (Autor : Bogdan Tiberiu Iacob) Oricit ar parea de paradoxal, ultimele zile au toate sansele sa fie cele mai grele din cariera de presedinte pesedist a lui Victor Ponta, prins, ca niciodata, intre Scylla si Caribda.
Victor Ponta, la ceas de bilant:
Victor Ponta despre intalnirea cu Tony Blair:
"Desemnarea lui Victor Ponta este o veste buna pentru romani" Victor Ponta si PSD reprezinta alternativa cea buna pentru Romania, a declarat, vineri seara, in exclusivitate pentru Agerpres, presedintele interimar al Partidului Socialistilor Europeni (PSE) Serghei Stanisev.
Proiectele care vor crea multe locuri de munca, prioritare la finantare pe fonduri structurale Proiectele care vor crea cele mai multe locuri de munca vor avea prioritate la finantare pe fonduri structurale de coeziune, in perioada 2014-2020, pentru Romania, a declarat premierul Victor Ponta, sambata, la Craiova.
Premierul Victor Ponta va efectua luni o vizita oficiala in Austria Primul-ministru Victor Ponta va efectua luni o vizita oficiala in Republica Austria, unde va avea intrevederi cu presedintele federal al Republicii Austria, Heinz Fischer, cu cancelarul federal, Werner Faymann, cu presedintele Consiliului National al Republicii Austria, Barbara Prammer, precum si cu alti oficiali si reprezentanti ai mediului de afaceri austriac.
Premierul Victor Ponta se afla in vizita in Polonia la invitatia omologului sau Donald Tusk Primul-ministru Victor Ponta se afla intr-o vizita privata in Polonia, la invitatia omologului sau polonez, Donald Tusk, pentru a forma un parteneriat mai strans alaturi de celelalte state ale Uniunii Europene.
Primul-ministru Victor Ponta se afla intr-o vizita privata in Polonia, la invitatia omologului sau polonez, Donald Tusk. ... Victor Ponta a fost invitat in Polonia dupa intalnirea la nivel inalt organizata la inceputul lunii iunie in Romania, care i-a avut ca organizatori pe cei doi premieri.
un Victor Ponta pe creasta valului, ametit de aerul tare al puterii, cu aroganta liderului maxim, si pe ceilalti gravitand in jurul sau.
Acel parcurs de tara aupra caruia insist eu sa vorbesc de fiecare data, la fel cum o face, mult mai implicat in sfera deciziilor, Primul Ministru Victor Ponta.
"Victor Ponta e presedintele care uneste" - Interviu cu senatorul de Timis Ilie Sarbu, liderul grupului parlamentar al PSD din Senatul Romaniei • Domnule senator Ilie Sarbu, sunteti in campanie de aproape doua saptamani. ... Colegii sunt mobilizati, discuta cu cetatenii, au argumente solide pentru sustinerea candidatului Victor Ponta.
google-analytics.com