Cautare

61341 de rezultate pentru "cauta locuitor din sebes" (6.88 secunde)
Insa nu asta e stirea, ci ca un ziar din Romania scrie ca si-a meritat-o. ... Ca tinea linia ocupata pentru fete ca Alexandra din Caracal, care au cu adevarat nevoie de politie. ... A trebuit sa fac doi copii pana sa am curajul sa ies fara sutien din casa.
Spatiile comerciale din Craiova ridica probleme nu din cauza faptului ca ar fi construite ilegal, ci pentru ca sunt aproape inexistente pe piata. ... Afirmatia a fost sustinuta si de alti specialisti de pe piata imobiliara din Craiova. ... Cele mai costisitoare sunt, evident, spatiile comerciale din centru.
Google Romania cauta oameni de vanzari si comunicare Compania americana Google, cel mai popular motor de cautare online din lume, cauta sa angajeze 3 oameni pentru subsidiara din Romania, respectiv un specialist in Marketing si Comunicare si 2 in vanzari, potrivit datelor de pe site-ul companiei.
25 de lucruri pe care barbatii le urasc la femei Din link in link am ajuns la articolul asta al Deliei.
Daca ma uit, in trecere, la vitrinele din cartierele rosii ale vietii, nu mi se pare. ... Ele tanjesc la o viata privita printr-un geam de limuzina, din interior. ... Ele cauta cel mai rapid lift, pentru a ajunge sus.
Primul lucru pe care il cauta hotii e o fereastra neasigurata sau accesul facil prin balcon. ... Hotii se folosesc de copii, uneori, pentru ca acestia se pot strecura printre unele gratii de la ferestre si prin geamuri mici, de aerisire, apoi deschid usa adultilor, din interior.
UNIQA Asigurari, partener la editia 2015 a Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti, eveniment sportiv care are loc pe 3-4 octombrie, cauta cei mai inventivi, galagiosi si muzicali suporteri pentru concurentii alergatori.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca premierul Emil Boc "o cauta cu lumanarea", comentand decizia Guvernului de a continua recalcularea pensiilor militarilor, desi ICCJ a declarat ca este ilegala.
Presedintele Traian Basescu isi cauta tovarasi de drum - politicieni, partide si cercuri de interese - in dorinta de a face un Guvern pentru ca apoi, peste un an, sa ii tradeze si sa ii dea afara de la guvernare, sustine analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Ce cauta pe internet copiii romani Cele mai frecvente pagini web pe care copiii din Romania le acceseaza (sau macar incearca sa faca acest lucru) sunt cele cu continut pornografic, magazinele online, site-urile de unde pot descarca continut piratat si retelele sociale, releva o cercetare realizata de Bitdefender, conform adevarul.ro.
Chiar daca la prima vedere situatia pare sa stea diferit, sa se lase abordata, sa intre in jocul tau, in realitate ea stia de dinainte ce cauta.
se cauta apartamente deja mobilate. Specialistii din domeniu sustin ca tinerii care doresc sa-si cumpere o locuinta cauta in general apartamente imbunatatite si, daca se poate, chiar mobilate.
Cel mai probabil sa dispara sub valuri - Maldive Cu toate discutiile despre incalzirea globala si cresterea nivelului marii, locuitorii din Maldive au cele mai multe motive sa se teama.
Deputatul PSD Eduard Martin, aflat la primul sau mandat de parlamentar, a avut, din aceasta perspectiva, si suisuri, si coborasuri, deocamdata nu stie exact daca in 2008 va incerca, si pentru a doua oara, lista PSD pentru Camera Deputatilor, dar stie ca, cel putin din 2006 si pana in prezent, a muncit.
Fostul premier, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca un oras cu pretentii legitime, cum este Craiova, trebuie sa-si asume un profil economic real si nu doar unul care sa profite din cand in cand pe seama investitorilor straini.
Academicieni, cercetatori, asiguratori interni si internationali, producatori, oficiali ai Bancii Mondiale si ai ministerului de resort au dezbatut problema agriculturii românesti, în ceea ce priveste gestionarea riscurilor catastrofale, pricinuite de schimbarile climatice. Seceta si inundatiile distrug anual în România mii de hectare cultivate, astfel ca hrana asigurata din surse interne se diminueaza.
Candidatii pentru aceasta functie sunt nevoiti sa faca fata unei provocari inedite dar si unui stres suplimentar, pentru ca trebuie sa-si faca o campanie paralela cu cea a partidului din care fac parte, forta formatiunii din care face parte candidatul devenind o conditie necesara, dar insuficienta pentru castigarea fotoliului de sef al Consiliului Judetean.
Romania este prezenta cu sase regiuni, adica toata tara cu exceptia Bucuresti-Ilfov, in topul celor mai sarace 20 de zone din UE, potrivit unui comunicat prezentat joi de Eurostat, o noua confirmare a pozitiei Bulgariei si Romaniei ca cele mai sarace tari din Uniune.
Marii producatorii de griu din judet se gindesc tot mai serios sa renunte la infiintarea acestei culturi, in conditiile in care nu reusesc sa-si mai acopere nici macar cheltuielile de productie.
"Starea natiunii din punct de vedere bugetar", prezentata de premierul Victor Ponta (sinteza) Premierul Victor Ponta a prezentat joi seara starea natiunii din punct de vedere bugetar, o analiza a bugetului de stat pe anul 2013.
google-analytics.com