Cautare

61384 de rezultate pentru "cauta locuitor din sebes" (7.64 secunde)
Afacerile din piata de ciocolata au atins in 2016 nivelul de 4,5 miliarde de lei, iar datele preliminarii privind evolutia din 2017 indica un avans de peste 20%.
Media este de patru kilograme de deseuri pe cap de locuitor, o cifra greu de atins. Fiecare roman va fi nevoit ca din acest an sa duca la punctele speciale de colectare patru kilograme de deseuri de produse electronice si electrocasnice (DEE).
Primariile din Caraula, Malu Mare, Segarcea si Gangiova au primit bani din Fondul pentru Mediu pentru extinderea spatiilor verzi intravilane. UE cere o medie de 26 de metri patrati de spatiu verde pe cap de locuitor pana in 2013.
Produsul Intern Brut (PIB) pe cap de locuitor, calculat in functie de standardele puterii de cumparare, s-a plasat anul trecut in Romania la 35% din media statelor Uniunii Europene, inaintea Bulgariei, Turciei si Macedoniei, potrivit biroului de statistica al UE, Eurostat.
Romania s-a situat in 2011 pe penultimul loc din Uniunea Europeana (UE) dupa valoarea Produsului Intern Brut pe cap de locuitor exprimat in paritatea puterii de cumparare standard (PPS), cu 49% din media UE, fiind urmata doar de Bulgaria, potrivit NewsIn care citeaza estimarile Eurostat publicate astazi.
Romania a atras anul trecut peste 50% din volumul investitiilor straine directe realizate in statele din sud-estul Europei, dar a ramas la un nivel scazut al sumelor investite pe cap de locuitor, potrivit unui studiu al Bank Austria Creditanstalt (BA-CA).
Dar având în vedere ca, probabil, cei din minister au dorit sa urgenteze lucrurile pentru a mai recupera din întârzieri, viciul procedural poate fi trecut cu vederea.
Dar având în vedere ca, probabil, cei din minister au dorit sa urgenteze lucrurile pentru a mai recupera din întârzieri, viciul procedural poate fi trecut cu vederea.
Recent, PROFI a inaugurat inca cinci magazine la Timisoara, Buzau, Voluntari, Sebes si Baltatesti, iar saptamana viitoare va deschide magazinul cu numarul 500.
Una din prioritatile Romaniei este dezvoltarea infrastructurii rutiere. ... Planul cuprinde, pe langa alte investitii, demararea lucrarilor pentru autostrada Iasi - Targu Mures, centura Timisoarei, autostrada Sibiu-Pitesti si autostrada Sebes-Turda (denumita astfel Mures - Aries).
CE a aprobat extinderea metroului (Parc Bazilescu - Straulesti si Drumul Taberei - Universitate) cu fonduri structurale Comisia Europeana a aprobat includerea magistralelor de metrou M4 (Parc Bazilescu - Straulesti) si M5 (Drumul Taberei - Universitate), precum si a tronsonului de autostrada Sebes-Turda in randul proiectelor care sunt finantate prin Programul Operational Sectorial de Transport (POS-T), conform Mediafax.
Consiliul Concurentei a decis, ieri, sa amendeze firma Kronospan cu 34 de miliarde de lei (1,2 milioane de dolari), dupa ce a constatat ca societatea a abuzat de pozitia sa dominanta pe piata producerii de placi din aschii lemnoase (PAL), a declarat Mihai Berinde, presedintele institutiei.
Un tanar de 21 de ani, din Sebes, a murit dupa ce a lovit in plin un sens giratoriu. ... Din cauza vitezei excesive, tanarul sofer a pierdut controlul volanului si s-a izbit de rond.
Austostrada Sebes-Turda va fi deschisa complet circulatiei incepand de maine. Ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu, anunta ca au mai ramas de finalizat doar "cateva lucruri minore", astfel ca maine dupa-amiaza se va da drumul circulatiei si pe Lotul 2, insa "fara festivisme" si "fara taieri de panglici".
S-a deschis ultimul lot al Autostrazii Sebes-Turda, cu o intarziere de 5 ani. Sunt restrictii de viteza in unele locuri de 60 km/h, iar in altele de 100 km/h.
Incendiu puternic, luni dupa-amiaza, pe Autostrada A10 Sebes - Turda, in apropiere de nodul rutier Alba Iulia Nord. Un camion s-a facut scrum.
N-o cauta aproape niciodata. ... Ea il cauta. ... Ea credea ca-l voia pe el, iar energiile ce izvorau din subconstientul ei o determinau, continuu, sa dea, sa dea si iarasi sa dea. ... De fapt, ea cauta inconstient sa fie nefericita, sa aiba emotii care imitau iubirea, nu iubirea insasi.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
Vanzarile din retailul romA¢nesc ar putea avansa, in perioada 2007-2017, cu 130%, la peste 72 de miliarde de euro, Romania fiind, alaturi de Bulgaria, una dintre pietele cu cel mai mare potential de crestere in domeniu, potrivit unui studiu realizat de firma de consultanta Deloitte.
Romania, pe locul 8 in lume in functie de efortul financiar pentru a cumpara un litru de carburant Romania are cea mai ieftina benzina din Uniunea Europeana, arata statisticile publicate pe data de 11.02.2013 de catre Comisia Europeana.
google-analytics.com