Cautare

61384 de rezultate pentru "cauta locuitor din sebes" (4.17 secunde)
Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a semnat, sambata 10 mai 2014, ordinul de incepere a lucrarilor pentru autostrada Turda-Sebes, lucrari care vor incepe efectiv pe 20 mai.
Ziarul Financiar publica un articol cu titlul "Fiecare roman a pierdut 1.000 de euro din cauza crizei", pe care il puteti citi in continuare. 'Produsul Intern Brut al Romaniei din 2009 a cunoscut cea mai abrupta scadere din ultimele doua decenii ca valoare absoluta, in euro.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta. Abia din 2011 cifrele sunt pe plus.
Produsul Intern Brut pe cap de locuitor al Romaniei, calculat la paritatea puterii de cumparare, va reprezenta in 2015 mai putin de 40% din media inregistrata la nivelul Uniunii Europene largite, se apreciaza intr-un studiu al Institutului de Studii Economice Internationale de la Viena (WIIW).
HARTA autostrazilor din Romania. ... HARTA autostrazilor din Romania. ... Comarnic-Brasov (58 kilometri) In 19 decembrie anul trecut autoritatile au anuntat ca autostrada Comarnic-Brasov (58 kilometri), care va fi prima autostrada cu plata din Romania, va fi construita de Consortiul Vinci-Strabag-Aktor.
La finele saptamanii trecute, senatorul Toni Grebla a primit confirmarea faptului ca drumul rapid Calafat-Craiova-Targu Jiu-Sebes a fost inclus in strategia europeana de transport rutier. Ideea realizarii acestui drum a fost lansata de Toni Grebla chiar in campania electorala pentru alegerile parlamentare din 2008.
Consumul mediu de carne, lapte, oua si ulei si-a mentinut, anul trecut, tendinta de crestere fata de 2003, insa la zahar si la produse din zahar a continuat trendul descendent inceput la jumatatea lui 2004, se arata intr-un raport al Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
Aceasta teorie se aplica cu succes si la romani care, potrivit datelor statistice, mananca mult mai putin decat europenii din tarile dezvoltate.
Romania se plaseaza, conform unui indicator agregat al dezvoltarii economico-sociale al Centrului Roman de Politici Economice (CEROPE), pe locul 45 din 50 de tari analizate, fiind la un nivel apropiat Braziliei sau Africii de Sud, dar peste Bulgaria, potrivit unui studiu publicat zilele trecute.
inaugurarea simultana a 6 magazine la Nusfalau, Sebes, Talmaciu, Teius, Timisoara si Suceava. Astfel isi consolideaza in continuare pozitia ca reteaua cu cea mai mare acoperire geografica din Romania.
Curtea de Apel Alba-Iulia a respins printr-o sentinta definitiva plangerea inaintata de Vasile Todea, directorul Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului Alba (APM Alba), au declarat reprezentantii Centrului Independent pentru Protectia Mediului Sebes.
ßapte din cele opt regiuni ale Romaniei se vor plasa printre ultimele 15 zone din UE din punct de vedere al nivelului produsului intern brut pe locuitor, nord-estul Romaniei fiind considerat cea mai saraca regiune din spatiul comunitar, sustin datele statistice al UE.
Doar jumatate din sumele din impozitele colectate de la sutele de mii de locuitori din judet se intorc inapoi de la guvern.
Doar jumatate din sumele din impozitele colectate de la sutele de mii de locuitori din judet se intorc inapoi de la guvern.
Si, cum stim ca berea “se urca la cap“, tot pe cap de locuitor se imparte si productia. ... Oricum, suntem “cuminti“ fata de nemti, care consuma anual circa 180 de litri pe cap de locuitor.
Sâmbata, în 110 localitati din România s-a desfasurat Campania nationala de colectare a deseurilor electrocasnice.
Bulgaria si Romania care au aderat la Uniunea Europeana anul trecut sunt cele mai sarace state ale UE, arata un clasament al Biroului european pentru Statistica citat de Reuters.Bulgaria are cea mai redusa cota a Produsului Intern Brut pe cap de locuitor, 38 de unitati, si este urmata de Romania cu 41 de unitati.
Consilierii galateni au votat modificarea unei hotariri din decembrie 1999 privind aderarea Consiliului Judetului Galati la Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene din Romania.
Potrivit economistului-sef al grupului bancar, Rozalia Pal, in 2006 activele financiare ale gospodariilor din Romania corespundeau unei sume de 1.080 de euro per locuitor, iar pasivele financiare (datorii) 560 de euro per locuitor, ceea ce inseamna ca avutia financiara neta corespunde unei sume de 520 de euro per locuitor.
Ritmul de crestere a Produsului Intern Brut (PIB) pe cap de locuitor in Romania este unul dintre cele mai ridicate din Uniunea Europeana, potrivit datelor Eurostat, preluate de Euractiv. insa puterea de cumparare reprezinta sub 40% din media inregistrata in UE27, conform statisticilor Eurostat.
google-analytics.com