Cautare

3925 de rezultate pentru "casa sparta a lu tutilescu" (3.08 secunde)
Ziceam in urma cu ceva vreme ca fostul baron PSD (pentru cei cu creierul rasuflat) Nicolae Mischie nu a lancezit prea mult.
ultimului Mondial, Germania, a invins Nationala tricolora cu 3-1, punand capat unei serii de 14 meciuri fara infrangere a baietilor lui Piturca. ... Olanda s-a impus acolo in fata Albaniei cu 1-0, printr-un gol marcat in prelungiri, dand tonul lamentarilor in tabara jucatorilor romani:
Spitalul de Recuperare "Sfantul Gheorghe" din Botosani a fost tinta unui atac informatic.
Basarab Panduru l-a pus la zid pe Edi Iordanescu si a facut comparatie intre el si Boloni. De asemenea, selectionerul a fost taxat pentru ultimele declaratii cand i-a criticat pe tricolori dupa esecul rusinos cu Muntenegru.
Mihai Stoica a reactionat in urma deciziei luate de ICCJ, care a hotarat rejudecarea procesului pentru palmares dintre FCSB si CSA Steaua. "Doar partea noastra poate sa spuna ca a castigat. ... Adica FCSB este continuatoarea Stelei, cum a facut si UEFA, asa vor face si instantele noastre.
Vila lui Cristi Mega i-a fost jefuita in decembrie 2023. Acum, manelistul a vorbit despre situatia socanta de care a avut parte, la finalul anului trecut.
Traian Basescu a declarat ca statul imprumuta foarte multi bani pentru functionarea institutiilor de stat. "A venit momentul adevarului. ... Azi va iesi o hotarare de guvern prin care la Saucesti sa se inalte acel dig de protectie", a declarat presedintele.
Ion Solcanu creste gaini si planteaza butasi de vie Scarbit de anumite personaje, fostul senator PSD s-a retras din politica si s-a dedicat istoriei artei Lucrarile de istorie a artei il asteapta rasfirate pe birou.
Septimiu Buzasu are casa si apartament in Bucuresti Septimiu Buzasu, secretar de stat la Ministerul Transporturilor, este cel mai instarit satmarean din Guvern.
Tanara, frumoasa, situatie materiala buna, caut barbat frumos, viril, casa, masina, cont gras in banca. A doua zi se prezinta acasa la ea un tip zdrentaros: ... - Casa ai? - Casa mea e cerul liber!
A restaura cu grija detalii pretioase inseamna mai mult timp decat a demola cu buldozerul si a construi din prefabricate, spune arhitecta. ... In timpul evenimentelor din 1989, cladirea a fost atacata, a ars, au venit si pompierii. Apoi ani de zile a stat fara acoperis, in ploaie, vant, soare.
CASA TEO din Baicoi, Prahova, participa zilele acestea la targul de produse traditionale "Arome de sezon" de la Piata Amzei, cu: ... La stand ii gasiti pe Bogdan Popa si pe Andreea Bartesch de la Casa Teo. ... Gustul este unul dulce-acrisor", ne-a spus Bogdan Popa.
CE ESTE DEPRESIA SI CUM SE TRATEAZA Depresia e o tulburare a felului in care ne simtim, in care cel putin o data in viata am experimentat un EPISOD DEPRESIV.
Casa ei se afla chiar pe drumul ingradit an de an de jandarmi care duce la moastele Sfintei Parascheva.
În plina criza imobiliara, Consi-liul Judetean Dolj a achizitionat doua case boieresti cu pretul unui bloc de apartamente. Consiliul Judetean Dolj crede ca a dat lovitura pe piata imobiliara.
Dupa ani de zile in care primarul din Independenta a avut casa pusa sub sechestru din cauza unei bucati de pamant, procesul aflat pe rolul Judecatoriei Mangalia s-a incheiat favorabil pentru edilul Cristea Gascan (foto). Neplacuta experienta a primarului a pornit dupa ce Angela si dr.
Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, precizeaza ca bancile trebuie sa se asigure ca garantia acordata de stat, in programul "Prima Casa", prin Fondul de Garantare a Creditelor, poate fi executata.
cozonaci si fursecuri de casa. Dobrogea aduce in casa fiecaruia aroma si gustul traditional romanesc prin regii patiseriei, cozonacii. Acestia sunt produsi din cele mai fine ingrediente, cu diverse umpluturi, pentru a satisface cele mai variate si mai exigente gusturi, la cele mai accesibile preturi.
Cozi interminabile, functionari platiti din banul public foarte "scarbiti" de deranjul pe care li-l faci atunci cand le adresezi chiar si o banala intrebare, la care se adauga si un drum istovitor, de cel putin trei ore, acesta este sacrificiul facut de locuitorii Mangalia atunci cand apeleaza la Casa de Pensii Constanta.
O casa din mediul rural care în urma cu doi ani se vindea cu 15.000 de lei acum costa cel putin 45.000 de lei. ... Tot mai multe familii tinere prefera o casa la tara, în locul unui apartament de bloc anost si vechi „de când lumea“.
google-analytics.com