Cautare

17954 de rezultate pentru "cand" (6.00 secunde)
Dragostea dispare foarte usor cand partenerul tau de viata ajunge sa fie doar un coleg de apartament Se spune ca barbatii insala pentru ca sunt barbati, dar cand o femeie face acest lucru exista motive intemeiate.
Cand ai inceput sa fii pasionat de fizica si cum te-a prins microbul? ... Cand faci aceasta tranzitie si cat de mult, caci povestile si jocul trebuie sa ramana mereu cu tine, iata dilema tuturor sistemelor de educatie.
- Eu nu vreau sa plec din PSD, dar vreau sa imi pastrez niste drepturi - pe care le-am avut si cand era Adrian Nastase, si cand era Mircea Geoana - de a sprijini PSD cand cred ca merge in directia buna si de a-mi spune parerea cand cred ca lucrurile nu merg in directia buna, a explicat fostul premier gestul sau.
Cand femeile pe care le-am iubit imbatranesc Cand femeile pe care le-am iubit imbatranesc Lumea intinereste din frumusetea lor, Stau pe un peron suspendat in timp si poezie Iar ele trec pe rand la fereastra unui tren Si le vad ochii, lumina, aerul din prima zi Totul imaculat, cald, neinceput, cu incetinitorul Cu fluturii dinaintea primului sarut pe buze.
Urmeaza un nou proces de incalzire, ce va culmina in jurul datei de 5 martie, atunci cand media temperaturilor maxime va reveni la valori de 17-18 grade.
Spalatorie exterioara La primele semne ca iarna a disparut si ca incepe primavara sa ne faca cu ochiul, adica asa cum e acum, cand zapada s-a topit si caldura incepe sa-si intre in drepturi, trebuie sa tragi o fuga la spalatorie.
Cel mai mult imi placea cand fugeam la pescuit. Aveam 5 ani cand fugeam singur la pescuit si 7 ani cand am inceput sa ma duc cu prietenii la baltile vecine din apropierea casei. ... Cand pescuiesc ma gandesc la copiii mei, la viitorul lor.
Ce ati gasit bun si ce ati gasit rau cand ati preluat atributiile de primar? ... Cand incep lucrarile? ... Calea Bucuresti se va inchide pe tronsoane, nu stim care, deoarece constructorul are un plan de lucru, iar cand o sa stim, o sa comunicam. ... Avem experienta situatiei cand A.I.
El a scos dintre noi si Dumnezeu pacatul care ne facea dusmanii lui Dumnezeu, El ne-a facut drepti prin credinta si El cheama aproape de Dumnezeu pe cei care nu erau aproape de Dansul.Taina Nasterii Domnului Iisus Hristos in Betleem este reprezentata in chip simbolic si duhovnicesc in Liturghia euharistica ortodoxa, mai intai prin Randuiala Proscomidiei, cand se pregatesc darurile liturgice (paine si vin) care vor fi aduse, la momentul potrivit al Sfintei Liturghii, pe Sfanta Masa din Altar pentru a fi sfintite.
Adevaratul spirit al Craciunului inseamna sa pretuiesti pacea si bunavointa, sa oferi, din plin, compasiune." Calvin Coolidge • "Craciunul este perioada cand ai dor de acasa - chiar daca esti deja acasa." Carol Nelson • "Craciunul este perioada cand copiii ii spun Mosului ce doresc si adultii platesc." Richard Lamm • "Dimensiunea spirituala a Craciunului, sufocata de comert si gastronomie." Valeriu Butulescu • "Craciun.
Timp de trei saptamani, Ziare.com a publicat o serie de articole referitoare la metodele pe care le folosesc hotii atunci cand vor sa te jefuiasca, precum si sfaturi pentru reducerea riscurilor.
Cand ne dorim ceva anume, cand visam, cand suntem stimulati de anumite impulsuri, cand asteptam de la ceilalti acel ceva care ne face fericiti, de fapt ne manifestam ca fiinte pasionale influentate, printre altele, de semnele zodiacale.
Aici a aflat ca a fost vazuta, pe radare, o tinta neidentificata care cand aparea, cand disparea. ... Atunci cand Raducanu i-a spus: ... - Cand am trecut pe sub el, m-a surprins ca vreo 10-15 secunde am stat in conul de umbra, aruncat de obiect, de la lumina Lunii.
Avea o trupa in Sibiu, care incepuse sa prinda faima si contracte, cand s-a combinat acum aproximativ un an cu Alex Mihut, zis Sonerie. ... El i-a propus sa nu lucreze, sa stea acasa si, cand va veni momentul potrivit, sa ii produca marele album de succes.
Este pentru prima data cand o Dacie a ajuns in Mongolia si este prima Dacie care participa la acest raliu.
Acest fenomen se intampla deoarece, atunci cand se renunta complet la ceva, acest ceva dispare din campul constientei. ... Devenim mai umani si mai completi atunci cand ne dam seama de tot ceea ce avem in comun cu intreaga umanitate.
Lideriii PDL se intrec in formulari cat mai plastice atunci cand e vorba de a caracteriza recentele atacuri ale presedintelui Traian Basescu la adresa unora din liderii formatiunii.
• "Va asigur, ca ii bat la referendum", a spus Marele Carmaci, cand a fost intrebat de un deputat pdl-ist ce va face, daca va fi suspendat din nou.
Cristian ANDREI) Multi curajosi se vor ivi cand primul cutit il va lovi pe Ponta, dar sa nu uite niciunul ca au fost niste mielusei patru ani de zile.
Nu e cazul sa va mai spun ca atunci cand conduci in conditii de iarna este mult mai periculos. ... Iata acum cateva sfaturi foarte utile, zic eu, de care trebuie sa tinem cont atunci cand conducem pe zapada/gheata:
google-analytics.com