Cautare

17954 de rezultate pentru "cand" (4.65 secunde)
O sa ma uiti cand mergi acasa, o sa ma uiti si cand te-ntorci, o sa ma uiti cand o sa iti faci planuri si-o sa ma uiti si noaptea-n cele mai frumoase visuri.
Suntem un popor omenos, asa, cand ne iei pe fiecare in casa, suntem buni unii cu altii. ... un trai decent pe termen scurt si mediu, prosperitate mai tarziu, cand vom recupera decalajul fata de tarile care n-au beneficiat de comunism. ... Nu stiu cand ati promis, dar e posibil sa...
Odata ce stii ca se poate intampla si cand esti singur, nu mai ai decat sa indeplinesti conditiile necesare. ... Fa dragoste numai cand esti pregatit sa fii intr-un spatiu al meditatiei.
A trait din muzica si cand n-a avut unde sa cante a cersit la coltul strazii. ... Povesteste ca atunci cand s-a reintors in Romania, in 2006, avea 81 de kilograme: ... Doar cand eram mic.
Se vede ca esti indragostit este o formula des folosita de oameni atunci cand atrag atentia cuiva ca e aerian si uituc. Ce se intampla cu adevarat in corpul nostru cand ne-a lovit sageata lui Cupidon?
Si o spun cel mai des cuplurile si femeile si barbatii cand vorbesc cu prietenii. ... A trecut ceva timp de cand ai facut sex cu partenerul tau?
Azi, cand o femeie este in club, bar sau pe internet si este abordata de un astfel de barbat, TOT CE ESTE INOCULAT IN MENTALUL COLECTIV cu ajutorul media in materie de barbati bine, se activeaza la nivel de subconstient si nu numai ca respectiva femeie, nu-i da cu flit, ci din contra, nu stie cum sa-i acapareze atentia sau compania, gandindu-se cat de norocoasa este ca tocmai EA, a fost aleasa.
Vlad Tepes, Stefan cel Mare ce le spuneau ostenilor cand veneau turcii sau cand trebuia sa platim birurile catre turci. ... Poate ca si astazi, cand trebuie sa mergi la cinci ministere sa-ti dea avize, poate ca unele ministere blocheaza.
- Ce fac mamele belgiene cand apa din cada este prea calda pentru bebelusi? ... Pentru ca este singurul animal care canta atunci cand este in rahat pana la genunchi." xxx In Texas, tata si fiul:
Victor Ponta publica pe blog textul intitulat "Cand isi baga Dracul coada!", pe care il puteti citi in continuare.
Stii ca ai ranit un Rac atunci cand fuge si te sterge definitiv din viata lui, dintr-o data. ... Atunci cand te vei certa cu un nativ Rac, va aduce in discutie tot ce ai facut rau in trecut.
cum sa reducem consumul masinii pe timpul vacantei De fiecare data cand ne oprim la pompa si vedem ca pretul unui litru de benzina sare cu mult de 5 lei, mai scump decat in majoritatea tarilor din vestul Europei, ne gandim ce am putea face ca automobilul nostru sa consume mai putin.
Noi preferam aceasta perioada a anului, cand numarul turistilor este redus si este ceva mai multa liniste si destul de curat. ... Este ultima oara cand mai punem piciorul pe litoralul romanesc, o sa luam drumul Greciei sau Turciei.
Cand pune organul de cercetare penala sechestru si cand Fiscul? ... Penalul pune cand constata sau are date ca ar exista o frauda. Fiscul, cand parcurge toate etapele in executarea silita a unui bun. ... Cand apare sintagma TVA, in mintea oricarui cetatean apare si Dolj.
Cand pune organul de cercetare penala sechestru si cand Fiscul? ... Penalul pune cand constata sau are date ca ar exista o frauda. Fiscul, cand parcurge toate etapele in executarea silita a unui bun. ... Cand apare sintagma TVA, in mintea oricarui cetatean apare si Dolj.
temerar, cand este vorba de a incepe, si fatalist, cand este vorba sa termine treaba.
nebunia e atunci cand te crezi mai important decat un meci de la Campionatul Mondial de fotbal. ... La examene, cand copia de la colegi, el, de fapt, desena).
Create cu dragoste si grija, rochitele Sipet de sidef sunt dorite de catre orice fetita, in timp ce sarafanele, cearsafurile brodate sau trusourile de botez au devenit daruri de suflet, cu care mergi la sigur atunci cand vrei sa faci un dar rafinat.
Iar cand simtea nevoia sa o sune pe fata de care era indragostit, ori renunta, pentru ca nu avea chef, ori intra in prima cabina de telefon. ... Caciula este, de asemenea, un obiect al individualitatii lui Holden, purtand-o numai cand nu e nimeni prin preajma.
O intrebare pe buzele tuturor - cand mai are timp un medic neurolog sa fie si poet?
google-analytics.com