Cautare

8352 de rezultate pentru "accidente rutiere 2010 cluj marasti31 august morti si raniti" (6.82 secunde)
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I.
Seful Politiei Rutiere: Avem multe accidente stupide pe sosele Seful politiei rutiere, Lucian Dinita, a declarat ca Romania se afla sub media Uniunii Europene in ceea ce priveste numarul accidentelor. ... Ne aflam si in acest an.
Magda Marincovici) Medicul Radu Zamfir s-a prezentat astazi la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti pentru a da o declaratie in dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion.
De curand, Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a solicitat Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) sa modifice Codul Rutier prin introducerea "politistului acoperit" in intersectii si interzicerea aparatelor de detectat radar.
La data de 16 august 2010, in jurul orei 17:00, B. ... Garnitei, nu s-a asigurat la patrunderea de pe trotuar pe partea carosabila, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Daewoo Espero, proprietate si condus pe str.
La data de 30 august 2010, in jurul orei 09:00, B. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 6 din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 30 august 2010, in jurul orei 10:35, E.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... Manuela de 46 ani, din Bucuresti, acrosand totodata si doua autoturisme marca Opel, respectiv Volvo, ce se aflau parcate.
Cristina de 63 de ani din Bucuresti, ocupanta a locului din dreapta spate in autoturismul marca Dacia Logan, care de la spital a fost indrumata la domiciliu si ranirea usoara a unei minore de 2 ani, ocupanta a locului din dreapta spate in autoturismul marca Opel Astra, care de la spital a fost indrumata la domiciliu.
3, nu s-a asigurat la executarea manevrei de mers inapoi, moment in care a surprins si accidentat grav pe P. Dorina de 86 ani, din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nemarcat si fara sa se asigure.
In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Cand a ajuns in dreptul Pasajului Lujerului, a surprins si accidentat o minora de 11 de ani, din jud. ... In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Cand a ajuns la intersectia cu Calea Vitan, a circulat pe terasamentul liniilor de tramvai si nu a respectat semnificatia indicatorului "Ocolire" instalat la inceputul refugiului pietonal, situatie in care a surprins si accidentat pe T. ... De asemenea, in urma accidentului a rezultat si accidentarea lui P.
10, a surprins si accidentat grav pe G. ANA de 87 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
25A, a surprins si accidentat grav pe D. MARIA de 19 ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. ... n cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
GHEORGHE de 52 de ani din Bucuresti, care circula in aceeasi directie si oprise la nivelul marcajului pietonal. ... Din accident a rezultat ranirea conducatorului motocicletei, care a ramas internat la spital si avarierea celor trei vehicule.
"Turnu Magurele", a surprins si accidentat pe T. Petra de 78 de ani, din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nemarcat si fara sa se asigure.
555, a pierdut controlul asupra ghidonului, s-a dezechilibrat si a cazut. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... 3, a surprins si accidentat pe S.
Andreea si D. Claudia de 25 de ani, din Bucuresti, au fost ranite usor si au fost indrumate, de la spital, la domiciliu. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Cristian de 36 ani, Tereteanu de 37 ani, pasageri in Dacia Logan, precum si a lui P. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Vatra Luminoasa, nu a respectat semnificatia culorii rosii a semaforului electric, situatie in care a surprins si accidentat pe P. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
google-analytics.com