Cautare

3466 de rezultate pentru "accidente 4 august tamaseni neamt" (3.76 secunde)
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari. ... Miezul discordiei - asasinatul petrecut in miezul zilei intr-o cafenea din Piatra Neamt.
Din cele 15 Consilii detinute de PDL si UNPR, candidatii USL sunt plasati la procente aproape egale cu cei ai PDL in Bistrita-Nasaud, Iasi si Neamt. ... Primarul PDL din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, este creditat cu peste 15 procente in fata candidatilor USL.
"Alegerile de la Neamt au fost influentate de mita electorala" Rezultatele alegerilor partiale de la Neamt au fost influentate de mita electorala impartita cu nemiluita intr-o zona foarte saraca a tarii, sustine analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics. "Alegerile din Neamt s-au desfasurat intr-o zona controlata total de PDL.
Vasile Pruteanu, PDL, trece la PNL si candideaza din partea USL Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Vasile Pruteanu, trece la PNL si va candida din partea USL pentru un nou mandat, alaturi de acesta mergand la Uniunea Social Liberala si 20 de primari PDL.
Onorabila doamna Udrea, alungata din Bucuresti de votul popular, nu se lasa, obraznicia ei nu are limite, si vrea sa candideze in judetul Neamt. ... O sa mearga la Gigi Pinalty, la Neamt, intr-un colegiu securizat 100%, ca sa fim siguri ca iese deputata.
Prima unitate KFC din judetul Neamt poate fi gasita in cadrul Shopping City Piatra Neamt din Bulevardul Decebal, numarul 79, in zona de food court.
Industria romaneasca a produs cu 6,7% mai mult in august acest an fata de aceeasi luna a lui 2005, potrivit Institutului National de Statistica (INS).
Cinema in aer liber - Intre 18 August si 8 Septembrie, Caravana Metropolis se muta in Parcul Titan, pe Insula Artelor!
Horoscop general - August 2013 Cu Soarele in Leu, in luna lui august punem mai mult pret pe noi ca individualitate, ne creem singuri punctele de sprijin de care avem nevoie, ne gandim in primul rand la noi.
21 August 2011 - ALEGERI PARTIALE In data de 21 august a.c. ... - intr-un colegiu din judetul Neamt, ca urmare a decesului deputatului PSD Victor Surdu;
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
Tipuri principale de accident vascular Exista doua tipuri principale de accidente vasculare: 1.Accident vascular cerebral ischemic - Acest tip este intalnit in majoritatea cazurilor (aproximativ 80-85%) de accidente vasculare cerebrale.
Accidente La locul de munca, efectele somnului insuficient se manifesta prin eficienta redusa, productivitate scazuta, erori si accidente. ... Un studiu a descoperit ca soferii ce relateaza ca dorm mai putin de 7 ore pe noapte au un numar mult mai mare de accidente.
Exista doua tipuri principale de accidente vasculare: - Accident vascular cerebral ischemic - Acest tip este intalnit in majoritatea cazurilor (aproximativ 80-85%) de accidente vasculare cerebrale.
Anul trecut, au fost cu 20% mai multe despagubiri La randul sau, Florin Dumitrescu, director general adjunct in cadrul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), a aratat ieri ca, potrivit datelor centralizate de comisie, in 2004 au fost mai multe accidente decat in 2003, iar societatile de asigurare au platit cu 20% mai multe despagubiri.
"Vand Atv Polaris Sportsman 800 X2, an fabricatie 2008, motor 2 cilindri in 4 timpi, transmisie automata cu cardan, pret 13. ... Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Rutiere Constanta, Marius Ghita, mai multe accidente au fost provocate de conducatorii de motociclete si mopede, care sunt mari amatori de viteza.
Tinerii sunt cel mai frecvent implicati in accidente mortale, cu un varf de risc intre 15 si 24 de ani. ... Studiul citat mentioneaza ca cele mai multe accidente rutiere pot fi prevenite prin imbunatatirea drumurilor si respectarea masurilor de siguranta rutiera.
• Viteza Principala cauza generatoare de accidente rutiere ramane viteza neadaptata la conditiile de drum si viteza neregulamentara.
In urma acestor accidente, trei persoane au decedat, 20 au fost ranite grav, iar 123 au fost ranite usor. Statistica spune ca in 121 dintre cazuri au fost implicati barbatii, iar in restul de 13 accidente, femeile.
Din cele 939 de accidente rutiere grave petrecute anul trecut in Capitala, 337 au avut drept cauza savarsirea acestui gen de abatere de la normele rutiere.
google-analytics.com