Cautare

62525 de rezultate pentru "accident rutier la trecerea de pietoni din baia mare" (4.75 secunde)
Baia Mare - FC Arges 0-0 Cupa Romaniei, grupa D Minaur Baia Mare: Costache - Alexe, Lazar, Mondragon, Simion - Gheba, Donca - Ciocan, Stanescu, Chinde - Stanciu Antrenor:
Pe primarul municipiului Botosani l-a binecuvintat Dumnezeu cu trei baieti la care tine ca la ochii din cap. Ii iubeste la fel ca noi toti, care ne iubim copiii si am face orice pentru ei.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. Evenimentul rutier s-a produs dupa ce un autoturism a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu un autotractor.
Ponderea platilor pentru vatamari corporale depaseste cu putin 1% in totalul despagubirilor platite de asiguratorii romani pentru politele de raspundere civila auto obligatorie (RCA), comparativ cu peste 50% in cazul companiilor de profil din Europa.
Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
Am gasit pe un blog (turistintaramea.blogspot.ro) un text despre calatoria unui turist cu bacul de la Chiciu. Turistul roman venea de la mare, petrecuse un sejur pe litoralul bulgaresc si descoperea cu uimire un loc fascinant:
PROFI isi continua extinderea deschizand alte sapte magazine la Baleni, Baia de Fier, Moinesti, Onesti, Tomesti, Scornicesti si Vaslui. Magazinele din Moinesti, Vaslui, Scornicesti si Baleni functioneaza in format Standard. Cel din Moinesti, judetul Bacau, se afla pe str.
965/2016, ce va modifica de sambata Regulamentul pentru aplicarea Codului rutier. ... Spatiile speciale pentru parcarea masinilor pe trotuar vor putea fi amenajate doar daca este respectat culoarul pentru pietoni, de un metru latime, si daca accesul vehiculelor se poate face din sosea.
La data de 9 februarie 2011, in jurul orei 19.05, C. VLAD de 25 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Drumul Taberei dinspre str.
La data de 9 februarie 2011, in jurul orei 18.30, D. CECILIA de 39 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Hyundai, pe Calea Rahovei dinspre sos. ... Cand a ajuns la trecerea pentru pietoni din dreptul imobilului cu nr.
La data de 26 ianuarie 2011, in jurul orei 17:40, S. SORIN de 42 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Renault, pe str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str.
La data de 19 ianuarie 2011, in jurul orelor 22.20, N. Bogdan de 23 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda Fabia pe bd. ... Cand a ajuns la trecerea pentru pietoni situata dupa intersectia cu str.
La data de 11 februarie 2011, in jurul orei 11.25, C.
Licitatia pentru castigarea UREX Rovinari va avea loc astazi, caiete de sarcini cumparand, printre altii, SC SUCCES NIC COM SRL, condusa de Nicolae Sarcina, Lucia Barzaceanu, economista la SC SUCCES, in calitate de persoana fizica, SC ROMINEX SA, condusa de fostul subprefect de Gorj, Eugen Valceanu, dar si SC LEXI STAR SRL.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Raed Arafat, implicat intr-un accident de circulatie pe DN 2 Subsecretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a fost implicat miercuri dimineata, intr-un accident de circulatie produs pe DN 2, in localitatea ialomiteana Cosereni.
Liberalii, aflati in lupta cu umanistii pentru cistigarea fotoliului de primar, au interpretat vizita ministrului ca un gest de sustinere pentru candidatul PUR-ului, Daniel Balog, si au depus o contestatie la Biroul electoral prin care il acuza pe Codrut Seres ca a facut campanie electorala desi legea ii interzicea acest lucru.
, o noua trecere de pietoni pe bulevardul Aurel Vlaicu, in zona CET, langa una din statiile liniei 101.
Cum va arata pasarela pietonala de 7,3 milioane de lei pe care Primaria Capitalei vrea sa o faca langa Fantana Miorita (Autoare: Catiusa Ivanov) Primaria Capitalei va construi o pasarela pietonala pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti langa fantana Miorita, potrivit unui proiect aprobat anul trecut de Consiliul General.
google-analytics.com