Cautare

295 de rezultate pentru "toma" (3.92 secunde)
Fostul senator PSD de Buzau in mandatul 2000-2004, Constantin Toma, si-a dat demisia din partid dupa ce a aflat ca senatorul Ion Vasile a fost reales sef al Organizatiei judetene a PSD Buzau, alti primari din judet declarand ca vor lupta din interiorul partidului pentru ca Vasile sa fie inlaturat.
Alexandru Papadopol (Acasa la tata), Teodor Corban (Aferim!), Gheorghe Ifrim (Bucuresti Non-Stop), Cuzin Toma (Comoara) si Emilian Oprea (De ce eu?). ... Andi Vasluianu (Acasa la tata), Alexandru Dabija (Aferim!), Cuzin Toma (Bucuresti Non-Stop), Iulian Postelnicu (Un etaj mai jos), Adrian Purcarescu (Comoara).
Sa privim episodul cu mazilirea senatorului de Olt Ion Toma, suspendat din partid pentru ca a pactizat cu dusmanii portocalii.
"Si mie, ce mult imi displace gustul amar si sefia asta a lui Ponta" ar fi raspuns pe rand, Toma, Lazar, Gust etc, pana cand au inceput sa sune telefoanele la Ponta, iar liderul le-a transmis sec:
Origen Staicu, care detinea functia de director adjunct interimar, a fost promovat pe postul de director executiv, iar Marius Toma, inspector superior in cadrul institutiei, a fost avansat pe postul de director executiv adjunct, post pe care l-a mai ocupat in urma cu cativa ani.
Am pus bazele unei astfel de afaceri din dorinta de a avea un oras mai curat (o sticla PET se dezintegreaza în 700-800 de ani)", a declarat Georgeta Toma, administratorul afacerii si unul dintre cei doi asociati ai firmei.
Ion Toma, Ilie Sarbu, Mircea Geoana, Lia Olguta Vasilescu, Ecaterina Andronescu. ... Senator Ion Toma:
Antrenorii Andelko Mandic si Marius Toma au trecut pe foaia de meci zece jucatori, dar au trimis in teren doar sase, romanul Iulian Orbeanu si cinci straini, Steve Ross, Aleksandar Belanovic, LeVar Seals, Donte Gennie si Leroy Dawson.
Meciul conteaza pentru etapa a 26-a din Divizia A, iar antrenorul secund al craiovenilor, Marius Toma, a spus ca ora de disputare a fost aleasa pentru a permite cat mai multor craioveni sa ajunga la meci, tinand cont ca partida se disputa intr-o zi lucratoare. ... Toma:
Dupa colaborarile de succes alaturi de diferiti artisti si mai multe single-uri care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, Robert Toma lanseaza piesa si videoclipul Fara sfarsit.
Aceasta zi este dedicata Sfantului Apostol Toma si pomenirii celor morti si incheie Saptamana Luminata. Duminica Tomii este dedicata apostolului Toma cel necredincios. Spre deosebire de ceilalti apostoli, Toma nu a crezut in invierea lui Iisus Hristos.
- Un actor pe care l-am iubit foarte tare a fost Toma Caragiu si am devenit prieteni. Daca veneam la Bucuresti in 1977, poate ca Toma Caragiu nu ar fi murit la cutremur si ar fi iesit cu noi la Continental! Toma Caragiu era fabulos, era titanic!
Noi, organizatiile semnatare, consideram ca proiectele de coduri trebuie oprite si va solicitam, prin prezenta scrisoare deschisa, oprirea procedurii existente, retrimiterea codurilor la guvern, pentru a se face reale dezbateri publice pe acestea, precizarea explicita a punctului de vedere asupra procedurii in care s-a lucrat si asupra solicitarilor, ca un gest de transparenta, responsabilitate si asumare politica, stabilirea procedurilor prin care sa se acorde vot nominal si transparent, atat in comisii, cat si in plen, pentru fiecare articol, la momentul la care aceste coduri se vor intoarce in proces parlamentar, astfel incat societatea sa stie care a fost votul reprezentantilor ei", se arata in scrisoarea adresata presedintilor celor doua Camere si liderilor formatiunilor politice parlamentare.Astazi, reprezentantii CRP se vor intalni cu premierul Emil Boc pentru a discuta pe marginea solicitarilor, la Ministerul Justitiei urmand sa aiba loc alta intalnire cu reprezentantii Centrului de Resurse Juridice.Cetatenii pot si trebuie sa intervina in procesul legislativAmintind ca proiectele nu au fost cu adevarat supuse dezbaterii publice, Mircea Toma, reprezentantul Agentiei de Monitorizare a Presei, a sustinut ca societatea civila trebuie sa fie informata si consultata cu privire la aceste modificari, pentru ca, odata intrate in vigoare, ne afecteaza intreaga viata.
Atlantida de langa localitatea constanteana Ostrov Celebrul actor Toma Caragiu venea des la pescuit pe insula Pacuiul lui Soare @ Marele poet Nichita Stanescu a dedicat insulei o poezie @ Exploratorul Jacques Yves Cousteau a propus o solutie practica pentru scoaterea de sub ape a cetatii - un batardou @ Savantul Petre Diaconu a fost cel care a descoperit si cercetat vreme de aproape 4 decenii cetatea Vicina @ Reporterii de turism considera cetatea Vicina o minune arheologica, un fel de Atlantida a Romaniei xxx Situata in imediata apropiere a comunei constantene Ostrov, la distanta de 20 de kilometri de orasul Calarasi si 130 kilometri de orasul Constanta, insula Pacuiul lui Soare adaposteste o veritabila comoara - cetatea Vicina.
Deputatul Iulian Iancu si senatorul Ion Toma au castigat ieri alegerile din cadrul grupurilor parlamentare ale PSD pentru a fi nominalizati de partid in functiile de presedinti ai unor comisii parlamentare, in locul lui Dan Ioan Popescu si al Rodicai Stanoiu.
Regia Autonoma Apa Craiova nu a respectat planul de masuri stabilit prin autorizatia de mediu emisa anul trecut, referitor la statia de epurare de la Facai si la reabilitarea canalizarii, astfel ca autoritatea locala pentru protectia mediului nu i-a revizuit autorizatia, a aratat ieri directorul executiv al Agentiei pentru Protectia Mediului (APM), Cristiana Toma.
Vicepresedintele PSD, senatorul Ion Toma, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, la Slatina, ca partidul pregateste mai multe motiuni simple care ii privesc pe ministrii Guvernului Tariceanu, inclusiv una pentru ministrul liberal al Sanatatii.
Anuntul a fost facut de presedintele PSD Olt, senatorul Ion Toma. ... S-au mai inscris in PSD Olt 2.100 de fosti membri PD, a precizat Ion Toma. "A avut loc astazi (joi - n.r.) un adevarat exod de la PD la PSD Olt", a adaugat Ion Toma.
Circa 50 de cercetatori din 10 institute de cercetare agricola nu pot accesa bani din Planul National de Cercetare-Dezvoltare si Inovare (PNCDI), deoarece institutele la care lucreaza nu au fost reorganizate prin Hotarare de Guvern, a declarat Mircea Toma, directorul economic al Academiei de Stiinte Agricole si Silvice.
Presedintele PSD a mai primit in dar cadouri inedite precum o sticla de sampanie de sase litri de la deputatul Victor Surdu - pe care a promis ca o va desface la Cotroceni - dar si un tricou de culoare rosie de la liderul PSD Olt, Ion Toma, liderul senatorilor partidului, inscriptionat cu textul "La anul ma gasiti pentru felicitari la adresa Bulevardul Geniului nr.
google-analytics.com