Cautare

2096 de rezultate pentru "sorin bota" (3.11 secunde)
Ciutacu, despre mizele arestarii lui Sorin Alexandrescu Victor Ciutacu, intr-o postare pe blogul personal, face o analiza asupra evenimentelor care au dus la arestarea lui Sorin Alexandrescu, seful Antena Group. ... De-a lungul celor 30 de zile (sau, prin recurs, mai putine) petrecute in arest, Sorin Alexandrescu poate deveni cooperant.
Sorin Oprescu: ... Primarul general, Sorin Oprescu, a declarat, vineri, ca in urmatoarele zile vor incepe si testele de rezistenta, iar intreaga lucrare de infrastructura va fi gata la sfarsitul acestui an.
Primarul Sorin Oprescu a verificat gazonul de pe Arena Nationala Primarul General, Sorin Oprescu, a verificat joi, la Arena Nationala, stadiul pregatirilor pentru meciul Romania - Ungaria care se va desfasura sambata, 11 octombrie, pe stadion.
Mai putini stiu insa ca in afara de sortimentele de pizza diverse, aceasta pizzerie gazduieste o expozitie senzationala de caricaturi, organizata de Clubul Caricaturistilor - Sorin Postolache. ... Tot aici isi are sediul Clubul caricaturistilor -Sorin Postolache.
Problema este cofinantarea de la stat Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, considera ca sistemul de coplata nu va solutiona problemele sistemului sanitar. Sorin Oprescu a sustinut ca mai important este pachetul de baza, in fapt, cofinantarea facuta de la bugetul statului.
Primarul general Sorin Oprescu, la emisiunea Dupa 20 de ani. Edilul a vorbit despre gropi, strazi si casele care se pot darama Primarul general Sorin Oprescu a fost invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, de la ora 10.00.
Sorin Oprescu a participat la o ampla actiune de curatenie in parcul Natural Vacaresti Primarul general, Sorin Oprescu, a fost prezent sambata in parcul Natural Vacaresti, unde a avut loc o ampla actiune de curatenie.
Sorin, de 45 de ani, din Bucuresti, inregistreaza in documentele de evidenta financiar - contabila ale societatii cheltuieli care nu au la baza operatiuni comerciale reale, diminuand in mod nejustificat cuantumul taxelor si impozitelor datorate bugetului de stat.
In cadrul conferintei de presa sustinute ieri de senatorul PSD Marius Sorin Bota la Baia Mare, acesta a precizat ca vestita majorare salariala cu 15%, trambitata de Guvern pentru anul viitor, nu este altceva decat o indexare a salariilor cu rata inflatiei, care se preconizeaza a fi de 10% pentru urmatorul an si care se apropie de 10 % pentru anul acesta.
Nu au lipsit nici personalitatile judetene, respectiv presedintele PSD Maramures si organizator al evenimentului, Gabriel Valer Zetea, alaturi de primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, secretarul executiv al filialei judetene si secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Dragos Titea, primarul orasului Seini, Gabriela Tulbure (PSD), edilul localitatii Tautii Magheraus, Anton Ardelean (PSD), senatorii Liviu Marian Pop si Sorin Ovidiu Bota, deputatul PSD de Baia Mare, Florin Tataru, presedintele PC al Consiliului Judetean, Zamfir Ciceu.
Pe lista apare si Vasile Soporan, precum si unul dintre secretarii executivi ai PSD la nivel national, Sorin Bota.
Afirmatia a venit din partea senatorului PSD Sorin Bota, in plenul Senatului. "Masurile de numire din minister duc la incapacitatea de a realiza acest program de guvernare.
Senatorul Marius Sorin Bota a depus la Biroul Permanent al Senatului solicitarea de infiintare a unei comisii parlamentare de ancheta, semnata de 50 de parlamentari PSD si PNL.
Intr-un comunicat de presa emis de senatorul Sorin Bota, seful Departamentului transporturi al PSD, acuza faptul ca exista o diferenta de aproape 154 de miliarde de euro rezultata din contractele incheiate de MTI in 2004 si cel de acum, semnat de Radu Berceanu.
Sorin Bota va conduce Departamentul de transport si infrastructura, Florin Cazacu - Departamentul de relatii cu sindicatele, Maria Lazar - Departamentul de egalitate de sanse si Octavian Stireanu va fi seful Departamentului sinteza si comunicare publica.
Ministrul a mai spus ca nu i se poate imputa nici faptul ca a aprobat cereri de marire a preturilor de catre constructor pe parcursul lucrarii amintindu-i senatorului PSD Sorin Bota, fost secretar de stat, ca a aprobat deseori asemenea solicitari.
Senatorul PSD, Marius Sorin Bota, invitat aseara la emisiunea "FOC INCRUCISAT" de la postul public de televiziune, TVR Info, a dezbatut alaturi de ceilalti invitati problema mult discutatei regionalizari, precum si cea a revizuirii Constitutiei.
In judetul Maramures, principala figura a candidatilor USL va fi cea a senatorului Sorin Bota, fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor.
Sorin Bota - senator PSD, Steluta Cataniciu - deputat PNL, Cornel Itu - deputat PSD, Mate Andras - deputat UDMR, Elena Uioreanu - deputat PNL, Kelemen Hunor - presedinte UDMR, Augustin Zegrean - presedinte CCR, Radu Moldovan - presedinte CJ Bistrita-Nasaud.
Senatorul Marius Sorin Ovidiu Bota a sustinut o declaratie politica, intitulata: Exproprierea trebuie facuta cu respectarea Constitutiei! Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
google-analytics.com