Cautare

3844 de rezultate pentru "silistru iunie" (3.65 secunde)
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: "Cine abandoneaza agricultura romaneasca?". Zilele trecute, citeam o analiza din care reiesea ca, in Romania, in jur de un milion de hectare de teren arabil sunt neutilizate, devenind ceea ce, in limbaj popular, se numeste parloaga.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Reclama mincinoasa. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: Adevaratul rol al echipelor de comunicare. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata "Politizarea unei tragedii - o palma data tuturor romanilor", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica cu titlul 'Despre caini, cianuri si... fermitate', pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut marti, 24 septembrie 2014, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul: " Protestul fara proiect", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut in plenul Senatului din 1 Octombrie 2013 o DECLARATIE POLITICA cu titlul: "Respect pentru persoanele de varsta a treia", pe care o puteti citi in continuare :
Senatoarea de Vaslui Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Domnului Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata ’’O coincidenta neelectorala - pelerinaj la Pungesti’’, pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata ',,Meditatii’’ de inceput de an scolar ', pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata ,,Prietenul la nevoie se cunoaste’’, pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a prezentat in plenul Senatului, in sedinta din data de 30 septembrie 2014, o Declaratie oficiala a Senatului Romaniei, intitulata "1 Octombrie - Ziua de lupta impotriva cancerului de san in Romania" ________________________________________ Cancerul reprezinta o problema majora de sanatate publica pe plan mondial, cu variatii legate de incidenta, mortalitate, supravietuire, factori determinati de mediu, programe mixte de prevenire, diagnostic, tratament si paliatie.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: 25 Noiembrie, o zi pentru sanatatea, nu doar fizica, a tuturor femeilor.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: 9 Decembrie - Ziua Internationala Anticoruptie”. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: Buna pentru Romania. In ce fel?! Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: Alte subiecte decat cele juridice. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: 8-9 Martie si 44 de dosare! Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: Domn' Basescu, nici nu stii.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: Un nou pact pentru statul de drept?.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: Rade harb. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
google-analytics.com