Cautare

960 de rezultate pentru "leonard orban" (2.74 secunde)
Presedintele comisiei de ancheta in cazul Udrea, Ludovic Orban, va intra in concediu saptamana viitoare, iar in locul sau va fi numit presedinte interimar deputatul PSD, Nicolae Banicioiu.
In context, a gasi, in puzderia de editoriale apusene, un comentariu favorabil premierului maghiar, Viktor Orban, e mai greu decat a identifica un ac in carul cu fan.
Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, considera necesara intocmirea comisiei de ancheta pentru activitatea Elenei Udrea, intrucat ministrul PD-L a cheltuit suspect fondurile de la Turism.
PATRICK ANDRE DE HILLERIN) In urma cu patru ani si jumatate, Ludovic Orban devenea victima neinocenta a DNA, visul de a fi zdrobit in alegerile locale de Gabriela Firea fiindu-i intrerupt de finantarea ilegala pe care i-o ceruse lui Urdareanu pentru a-si plati, tot ilegal, aparitiile televizate la Realitatea TV si la B1 TV.
Acestea au fost reactiile la cald, potrivit semnatarei articolului, Daniela Mogavero, ale noului ministru roman al afacerilor europene, Leonard Orban, ce reprezinta si gandurile vecinilor bulgari.
Compozitorul si interpretul canadian Leonard Cohen a murit, joi, la varsta de 82 de ani, potrivit unui anunt publicat pe pagina oficiala de Facebook a artistului. Cu mare durere va anuntam ca legendarul poet, compozitor si artist Leonard Cohen a incetat din viata.
Leonard Coldwell este lider mondial in terapia cancerului si a stresului generat de boala. ... Leonard Coldwell si-a descoperit capacitatea vindecatoare la o varsta foarte frageda. ... Leonard Coldwell a oferit instruire pentru cele mai mari companii din lume.
Leonard Miron, in varsta de 50 de ani, a fost diagnosticat cu cancer anul trecut, insa abia acum a avut curajul sa vorbeasca despre perioada grea prin care trece, intr-o emisiune de la Antena Stars. ... Soiul rau nu piere!, a declarat Leonard Miron la Antena Stars.
In urma unei vizite la Bruxelles, in care s-a intalnit cu presedintele Comisiei Europene, el si-a depus mandatul, fiind desemnat in loc Leonard Orban, fost negociator sef al Romaniei in relatia cu Uniunea Europeana.
Sunt masuri care vizeaza, cu precadere, imigrantii din tarile non-UE, insa, sigur, avand in vedere ca la aceasta reuniune a participat si ministrul de Externe, va pot spune ca masurile adoptate de guvernul italian necesita o evaluare atenta pe care am cerut-o Ministerului de Externe, Ministerului de Interne si Departamentului de Afaceri Europene, pentru a ne putea formula un punct de vedere sa zicem asa foarte bine documentat si oficial", a afirmat seful Executivului, la finalul reuniunii avute cu Leonard Orban, comisarul european pentru multilingvism.
Ieri, la Bruxelles, o delegatie a Romaniei condusa de negociatorul-sef Leonard Orban a discutat cu expertii Comisiei Europene detalii tehnice privind libera circulatie a capitalurilor.
Romania ar putea fi afectata daca adoptarea bugetului UE 2007-2013 ar fi mult intarziata, pentru ca s-ar crea astfel un "mediu politic negativ pentru aderare" si pentru ca bugetele comunitare anterioare ar fi extrapolate, a declarat ieri secretarul de stat in MIE, Leonard Orban.
La randul sau, oficialul de la Integrare, Leonard Orban, a apreciat ca "Romania de azi nu va mai fi la fel peste cativa ani.
ßi secretarul de stat din cadrul Ministerului Integrarii, Leonard Orban, este optimist. ... Orban a atras atentia ca Jose Manuel Durao Barosso, presedintele Comisiei Europene, a afirmat ca Romania este prevazuta in bugetul Uniunii Europene.
Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, si-a atras oprobriul unor doamne din politica - Raluca Turcan, Mioara Mantale si Elena Udrea - sustinand ca acestea si-au construit cariera trecand prin patul sefilor.
Deputatul Crin Antonescu si presedintele liberalilor bucuresteni, incomodul Ludovic Orban, i-au criticat pe democrati pentru colaborarea cu PSD si l-au caracterizat pe Traian Basescu drept un presedinte comunist.
Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, a profitat ieri de ultimele declaratii facute de aliatii democrati pentru a spune, in stilul caracteristic, ce gandeste despre alegerile anticipate, dosarele sportivilor sau retragerea militarilor romani din Irak.
Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, l-a atactat din nou pe Traian Basescu despre care a spus ca e mojic, mincinos, imoral si lipsit de omenie. Orban spune ca la viitoarele alegeri PNL nu il va mai sustine pe Basescu si considera ca viitorul presedinte ar trebui sa fie unul liberal.
Ludovic Orban, noul Ministru al Transporturilor, a declarat in exclusivitate pentru "Replica" de Constanta ca saptamana viitoare va anunta decizia sa cu privire la conducerea acestor institutii.
Liberalii au dovedit ca sunt tradatori si ipocriti, a replicat, joi, deputatul Cezar Preda, vicepresedinte al PD, dupa ce vicepresedintele PNL Ludovic Orban a sustinut ca presedintele suspendat Traian Basescu este obsedat de putere si s-a schimbat "din rau in mai rau".
google-analytics.com