Cautare

1248 de rezultate pentru "jeaca dumitru" (2.86 secunde)
Primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca cel mai tirziu luna viitoare vor fi organizate concursuri pentru ocuparea functiilor de director la Serviciul Administrarea Domeniului Public, Apaterm si Apa-Canal.
Asta pentru ca seful lui, social-democratul Dumitru Nicolae, nu are de gind sa inceapa o campanie de epurare politica.
Filofteia Cismaru de la Sectia civila si de proprietate intelectuala, Luminita Zglimbea si Gheorghe Dumitru de la Sectia penala, Con-statin Branzan si Ana Savin de la Sectia comerciala si Carmen Ilie si Dumitru Voicescu de la Sectia de contencios administrativ si fiscal.
Mai exact, doar actualul sef al municipalei pesediste, primarul Dumitru Nicolae, si-a exprimat intentia de a conduce, pentru inca un mandat, "rosiii" de pe malul Dunarii.
Dumitru Nicolae a mai cistigat un mandat de presedinte, dar a fost si singurul candidat inscris in cursa. ... Dumitru Nicolae a reusit sa se evidentieze atunci cind i-a acuzat pe ziaristii de la "Monitorul de Galati" ca distrug parcurile din oras pentru a putea arunca vina in circa primarului.
Deputatul valcean Dumitru Becsenescu apare pe site-ul Camerei Deputatilor membru al grupului PD inca din luna mai a acestui an.
Cu largul concurs al primarului Dumitru Nicolae, care vrea ca in acest fel sa-si asigure linistea atit de necesara derularii afacerilor sale, consilierii se plimba prin toate colturile tarii sau chiar ale lumii fara nici o grija pentru ca doar nu o fac pe banii lor.
Adevarata lovitura vine insa din partea celui care a fost desemnat aproape ad-hoc omul democratilor pentru Cumpana, si anume Dumitru Burcin. ... Despre Dumitru Burcin se stie ca este cel de la care au pornit marile necazuri cu DNA ale primarului Radu Mazare.
Consiliul Local al municipiului Medgidia s-a intrunit ieri pentru a dezbate si aproba cele 19 proiecte de hotarari de pe ordinea de zi initiate de Dumitru Moinescu, primarul Medgidiei.
"Viceprimarul care-l va inlocui pe Constantin Dimitriu va fi ales de Consiliul Local si va fi unul dintre consilierii locali ai PSD", a declarat ieri, in mod categoric, primarul Dumitru Nicolae.
Consilierii locali ai municipiului Medgidia s-au intrunit ieri seara in ultima sedinta din acest an pentru a dezbate cele 21 de proiecte de hotarari de consiliu propuse de primarul Medgidiei, Dumitru Moinescu.
El mi-a zis ca o sa ceara un punct de vedere la Ministerul Justitiei si la Ministerul Administratiei Publice", a declarat, pentru cotidianul "Replica", primarul Dumitru Moinescu.
"Am senzatia ca la Galati primarul Dumitru Nicolae, care se gaseste undeva in jurul a 51% raspunsuri date la intrebarile cetatenilor, se poate lua de mana cu primarul de la Arges, cu cel de la Mangalia, cu cel de la Simeria, cu cel de la Gura Humorului si de la Focsani", a spus Tupilatu.
Acelasi Constantin Telegan crede ca nici macar in persoana conservatorului Eugen Durbaca sau in cea a social-democratului Dumitru Nicolae nu mai poate sa puna bazele pentru o confruntare directa la locale.
Practic, fostul director al societati locale de furnizare a apei reci trage un semnal de alarma legat de faptul ca programul ISPA, unul dintre principalele proiecte cu care se lauda primarul Dumitru Nicolae, are o intarziere de mai bine de un an de zile si ca exista pericolul, care poate deveni realitate la sfarsitul anului viitor, ca din bugetul municipalitatii sa fie restituite nu mai putin de 60 de milioane de euro, o suma aproximativ egala cu jumatate din bugetul pe acest an al Galatiului.
Candidatii partidului in cele doua orase sunt Gigi Chiru, la Eforie si Dumitru Bocai la Ovidiu, ambii fiind creditati de sondajele efectuate in luna martie cu peste 50% din optiunile de vot ale locuitorilor celor doua localitati.
Deoarece numaratoarea voturilor a scos la iveala faptul ca pentru Primarie, in turul al doilea, se vor "duela" social-democratul Dumitru Nicolae si democrat-liberalul Andrei Lisinschi, partidele care au participat la alegeri dar nu au iesit invingatoare trebuie sa decida catre cine isi indreapta sustinerea.
Mai mult decat atat, Boc spune ca Dumitru Nicolae ar trebui sa se gandeasca bine la faptul ca nu a obtinut un nou mandat din primul tur, pentru ca un primar in exercitiu, care nu reuseste sa castige din primul tur, are o problema.
Fostul secretar de stat in mandatul lui Miron Mitrea, frate al fostului primar Dumitru Sechelariu, Sergiu a obtinut in turul 2 al algerilor pentru functia de primar al Bacaului doar 25%.
Imediat ce s-a vazut cu un nou mandat la Primarie, Dumitru Nicolae si-a propus sa revolutioneze activitatea din institutia pe care a condus-o in ultiimii opt ani de zile, motiv pentru care spune ca va taia in carne vie.
google-analytics.com