Cautare

4416 de rezultate pentru "ion cristoiu" (2.67 secunde)
Ultimul bagat in colimator la emisiunea "In gura presei" a lui Mircea Badea este jurnalistul Ion Cristoiu, care pare a fi trecut cu arme si bagaje in tabara femininelor din anturajul lui Traian Basescu.
AMPress / Iliescu, atac la adresa lui Ion Cristoiu: ... Scoate doar bube, mucegaiuri, si noroi Fostul presedinte Ion Iliescu il critica dur pe jurnalistul Ion Cristoiu, despre care spune ca este un personaj plin de frustrari si de rautate. Iata textul publicat de Ion Iliescu, vineri, pe blogul sau:
Ion Cristoiu spune despre Dosarul Revolutiei ca Regimul Ceausescu a fost reabilitat si ca istoria nu poate fi judecata penal (Autoare:
Jurnalistul Ion Cristoiu va realiza duminica ultima editie a emisiunii "Zig Zag", dar a luat decizia sa abandoneze si editorialul zilnic din "Jurnalul National".
PSD-Sector2.ro:"Modelul" Cristoiu (Autor: ... La figurat, asa a ajuns Ion Cristoiu.
Adevarul Holding a achizitionat revista si editura Historia, precum si site-ul www.historia.ro, detinute de Ion Cristoiu si Vlad Pufu, a declarat Ion Cristoiu, care nu a dorit sa precizeze valoarea contractului. ... Eu 50% si Pufu 50%", a spus jurnalistul Ion Cristoiu.
Ion Cristoiu se alatura, incepand cu 7 septembrie, echipei de comentatori a ziarului Adevarul, pentru o rubrica saptamanala, jurnalistul precizand ca nu renunta la editorialul sau din Jurnalul National. ... Asta a fost una din conditii", a declarat Cristoiu.
Declaratia ii apartine jurnalistului Ion Cristoiu, prezent in emisiunea 100% a lui Robert Turcescu. ... Schimbarea de atitudine si de pozitie a lui Cristoiu, care a trecut de partea lui Traian Basescu, are o explicatie de principiu si una de conjuncture.
Jurnalistul Ion Cristoiu si-a reconsiderat, aseara, la insistentele directorului Marius Tuca, decizia de a pleca de la "Jurnalul National" din cauza atacurilor unor confrati din trust.
De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratiei si Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
Ion Cristoiu se intoarce la Evenimentul zilei La douazeci de ani de la infiintarea "Bulinei rosii" - primul tabloid de pe piata romaneasca, Ion Cristoiu se intoarce la ziarul care i-a adus cel mai mare succes din cariera, chiar daca acesta se baza pe gaini-mamifere si alte inventii de acest gen.
Ion Cristoiu) Celor care nu m-au urmarit marti seara, la B1Tv, pronuntandu-ma despre textele postate pe Facebook de Carmen Gigina, mama politistului Gigina, reactie la decizia Senatului de a nu-i ridica imunitatea lui Gabriel Oprea, ceruta de DNA, le pun la dispozitie textul. ... - Ion Cristoiu: ... - Cristoiu: ... - Cristoiu:
ADEVARUL - INTERVIU Ion Cristoiu, jurnalist: ... Ion Cristoiu • E ziarist din ’68 Ion Cristoiu vorbeste despre presa comunista al carei meserias a fost, despre presa de astazi care-l mosteneste si despre cum a ramas un scriitor blocat de peretii redactiilor. ... Cine este?, gazetarul sau scriitorul Ion Cristoiu?
- De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratieisi Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
Bogdan Tiberiu Iacob (BTI) se mira si el de bazaconiile pe care le emite in ultima vreme Ion Cristoiu, trecut cu arme si bagaje in tabara lui Traian Basescu. BTI scrie pe Inpolitics articolul "Ipoteza-bomba lansata de Ion Cristoiu:
Ion Cristoiu explica dezastrul ARD Ion Cristoiu scrie intr-un editorial pentru Evz ca la alegerile parlamentare din acest an s-a repetat situatia din anul 2000, atunci cand PDSR si PRM obtinusera cu 17% mai mult decat PD si PNL.
Cristoiu nu-l iarta pe Iohannis nici in ultima zi a anului:
Cristoiu a declarat ca este in aceeasi situatie cu Elena Udrea, despre care se spune intotdeauna ca este candidata la ceva. Jurnalistul Ion Cristoiu a sugerat luni seara, la Realitatea TV, ca i s-ar fi propus sefia TVR, dar a refuzat.
Jurnalistul, scriitorul si analistul politic Ion Cristoiu este creatorul unui nou tip de ziar - Evenimentul zilei, cotidian considerat deschizatorul presei romanesti de dupa 1989. ... Nota personala Am lucrat cu Ion Cristoiu la ziarul Cotidianul, pe vremea cand era condus de el (1998-1999).
Ion Cristoiu a lansat recent, la Libraria Bastilia din Capitala, un nou volum de proza satirica, "Agentul CIA cu talpa rupta", aparut in colaborare cu Editura Evenimentul Zilei si Capital si Editura Curtea Veche.
google-analytics.com