Cautare

798 de rezultate pentru "guvernarea pudmindependenti" (3.30 secunde)
Vicepresedintele PD-L Oltean recomanda politicos PSD sa paraseasca guvernarea, in situatia in care social-democratii considera ca nu pot sa faca fata coalitiei.
Formula guvernamentala prezentata de Lucian Croitoru reprezinta un Guvern PD-L, minoritar, format din persoane care s-au compromis deja prin faptul ca au intrat in acest joc neserios, de-a guvernarea, a declarat analistul politic Stelian Tanase.
Si ea poate sa puna bazele si unei platforme comune de guvernare in perspectiva, dupa viitoarele alegeri, de a veni impreuna la guvernarea tarii", a declarat, joi, Ion Iliescu, care a participat la un eveniment ce a avut loc la sediul Fundatiei "Casa Titulescu".
Guvernarea Vacaroiu 'nereformist' a fost o perioada benefica pentru tara.
Exista un angajament ferm din partea USL de a-si asuma guvernarea chiar si in actualele conditii.
Daca UDMR nu e atent, nu mai ramane nici urma de udemerist in guvernarea viitoare Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat, sambata, ca tema reorganizarii teritoriale, disputata de PDL si UDMR, este artificiala, el precizand ca romanii ii vor da afara de la guvernare pe democrat-liberali "cu furcile" si ca, daca UDMR nu e atent, nu va intra in viitorul Executiv, potrivit Mediafax.
Bogdan Tiberiu Iacob) Anuntul-soc al lui Basescu, potrivit caruia nu e dispus sa dea guvernarea USL nici macar daca ia peste 50% in alegeri are, in mod cert, motivatii profunde.
Guvernarea e buna daca ies bine tabelele A devenit, practic, oficial: ... Guvernarea e buna daca ies bine tabelele. ... Sunt bucuros sa va spun ca in ultimele zile guvernarea a reusit sa depaseasca o mare primejdie.
Varianta Victor Ponta-premier NU este cea mai buna solutie Vicepresedintele PSD Corina Cretu afirma ca varianta Victor Ponta premier nu este cea mai buna solutie daca trece motiunea de cenzura, desi USL ar trebui sa isi asume guvernarea, ea precizand ca ideal ar fi ca partidele sa fie de acord cu dizolvarea Parlamentului si cuplarea generalelor cu localele.
Udrea ataca din nou pe toate fronturile Suparata nevoie mare ca PDL a pierdut guvernarea Caderea Guvernului Ungureanu a suparat-o rau pe Udrea. ... USL nu are idee ce are de facut si prin populismul lor cunoscut riscam sa distruga toate efectele pozitive pentru economie obtinute de guvernarea Boc.
guvernarea Alegerile au trecut, baietii buni au invins, Basescu a inghitit porcul si l-a desemnat pe Ponta sa formeze guvernul, acum este cazul sa vedem si ceva actiune. ... guvernarea.
Pe de alta parte, atacul lui vine la doar trei zile dupa ce Crin Antonescu insusi, la Pro TV, declara negru pe alb ca "Este inca neclar ce vrea sa faca guvernarea" si reamintea ca "principalul angajament pe care noi l-am luat atunci cand am cerut voturile oamenilor a fost acela ca vom reporni motoarele economiei si in consecinta vom crea locuri de munca", lucru care, dadea el de inteles, nu s-a prea intimplat.
actiuni realizate de catre guvernarea sau/si guvernantii USL. ... implicatii ale actiunilor realizate de guvernarea USL. ... Iar daca vom analiza doar ultima luna din guvernarea USL, vom avea niste concluzii uimitoare!
(…) Pe baza acestui program de guvernare lansam astazi invitatia catre toata lumea, catre toti care doresc sa sustina un program PNL astfel incat sa guvernam cu o majoritate parlamentara, care sa schimbe guvernarea PSD.” Si ca sa il citez tot pe presedintele Iohannis:
Ca un prim aspect pozitiv realizat de guvernarea PSD, doresc sa stipulez cresterea accelerata a absorbtiei fondurilor europene, de la 6,30% in 2012 la 54,42% (10,371 miliarde de euro) in mai 2015, desi o buna parte din timp multe programe au fost blocate.
Intrand in ofensiva contra PSD-ului, Klaus Iohannis a legitimat, de fapt, guvernarea controlata de Liviu Dragnea, pentru ca a parcurs doar jumatate de drum.
Guvernarea atrage, Puterea seduce, iar statutul de parlamentar al unui partid de Opozitie nu poate reprezenta o solutie satisfacatoare, mai ales pe perioada de criza. ... Guvernarea continua sa isi demonstreze incompetenta crasa.
Zilele acestea se implineste mai bine de un an de cand guvernarea USL si-a inceput activitatea si tin sa mentionez cateva dintre aspectele care au marcat viata economica, sociala si politica.
PSD clameaza sus si tare ca guvernarea ii revine de drept, iar Alianta "D.A.” anunta la randul ei ca va forma un Guvern.
Ea a precizat ca vor fi discutate si o serie de reglementari care provin de la guvernarea trecuta si pe care “vom incerca sa le adaptam impreuna cu Executivul la programul nostru de guvernare“.
google-analytics.com