Cautare

84 de rezultate pentru "divortul" (3.19 secunde)
Divortul la notar sau la Starea civila Modificarile aduse de Legea privind Mica Reforma a Justitiei, la sfarsitul anului 2010, urmate de intrarea in vigoare a Noului Cod Civil au adus posibilitatea realizarii divortului si la Starea civila sau la notar, dar doar pentru situatia cand partile se inteleg si nu au dispute privind numele dupa casatorie, partaj samd.
Ce poate iesi bun din divortul Banica-Marin Dupa moartea cineastului Sergiu Nicolaescu, inca un scandal monden ajunge in mass media: divortul dintre Stefan Banica Junior si Andreea Marin. ... Totusi, divortul celor doi ar putea avea o parte buna.
Totodata premierul Emil Boc a prezentat, astazi, la asumarea raspunderii Guvernului pe Codurile Penal si Civil, si principalele noutati din cele doua proiecte, mentionand introducerea unor noi infractiuni, reglementarea dreptului la viata, sanatate si demnitate si garantii suplimentare pentru clientii bancilor.Primul ministru a declarat ca proiectul Codului Civil reglementeaza pentru prima data drepturi precum cel la viata, la sanatate, la integritate, la viata privata si la demnitatea persoanei, dar si respectul memoriei persoanei decedate.Proiectul de Cod Civil legifereaza institutia logodnei, astfel ca sotii vor putea opta pentru regimul comunitatii legale sau pentru separatia bunurilor, iar in ceea ce priveste divortul, Codul introduce doua noi proceduri de divort:
De asemenea, acesta a stabilit ca modul in care comunica partenerii prezice, fie divortul, fie satisfactia in relatia respectiva. ... In psihologia cuplului, exista 4 factori care prezic divortul/despartirea si care au fost numiti "Cei patru cai ai Apocalipsei".
Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru protv.ro, Alice Peneaca a facut cateva precizari legate de divortul sau de cunoscutul regizor. Suntem separati de mai bine de un an si jumatate, insa pe data de 10 decembrie a avut loc divortul.
Divortul este o solutie pentru tot mai multi, iar noul Cod Civil din 2011 a eficientizat considerabil procesul de exit dintr-o casnicie nefericita.
"De exemplu, divortul. Divortul pe cale administrativa si notariala si prevazut de Codul Civil nu avea procedura in legea speciala a notarilor.Si acum prin legea speciala s-a stabilit procedura practica.
E divortul anului in fotbalul romanesc. Daniel Pancu (41 de ani), fostul fotbalist legendar al Rapidului, in prezent antrenor principal al echipei din L3, trece prin momente delicate!
Mihai spune ca a aflat de la tv de ruptura dintre ei, Iulia declara ca fostul ei partener de viata a fost cel care a cerut divortul si ca stia dinainte ca relatia lor nu mai functioneaza.
Ylenia, Yari, Cristel si Romina Iolanda. Cuplul s-a destramat in 1999, divortul celor doi fiind cauzat de disparitia fiicei lor, Ylenia, in 1994, in SUA. ... Dupa divortul parintilor, pleaca impreuna cu mama si sora ei Taryn, initial in Mexic, apoi se stabilesc in Italia.
5 tipuri de comportament care prevestesc divortul (Autoare: ... Cum poti preveni divortul? Expertii au impartasit 5 sfaturi utile, care te ajuta sa pastrezi armonia in cuplu:
Atunci divortul ar disparea din lume. Cum insa casatoriile se fac din romantism, divortul exista. Romantismul e bun daca esti poet - si se stie ca poetii nu sunt soti buni sau sotii bune.
Divortul politic, ca si de acesta poate fi vorba, nu e o noutate la romani. Si probabil ca, in acest caz, divortul se impunea de la sine, decurgand din evolutia sau involutia relatiilor inter-familiale.
Divortul ipotetic dintre liberali si democrati, in caz ca nu se va ajunge la o intelegere care sa calmeze spiritele, este, ca divortul lui Misu St.
Divortul ipotetic dintre liberali si democrati, in caz ca nu se va ajunge la o intelegere care sa calmeze spiritele, este, ca divortul lui Misu St.
Ce mai conteaza ca motivele sunt stupide, ca lumea s-a saturat deja de "farmecul" palmelor date in relatia lor, divortul e la moda si ei il testeaza din plin! S-a intors lumea cu fundu' n sus, iar divortul e mai interesant decat casnicia.
Madalina Miu reactioneaza si ii adreseaza celui care ii e inca sot replici usturatoare. De ce nu s-a dus sa ii semneze divortul lui Tzanca si cum raspunde acuzatiilor facute de manelist.
Divortul dintre partidele castigatoare ale alegerilor din 2004 este deja un fapt implinit, cu atat mai mult cu cat ambii "parinti" ai Aliantei, recte domnii Basescu si Tariceanu, au declarat pe fata ca nu mai este nicio sansa de impacare.
Divortul Simonei Halep de Toni Iuruc a tinut paginile tuturor ziarelor. Avem detalii de culise despre ceea ce s-a intamplat intre celebra tenismena si Toni Iuruc, dupa anuntul divortului, la mai putin de un an de la cununia civila!
Banel Nicolita a vorbit despre cel mai mare regret al vietii sale, si anume divortul de fosta lui sotie. Fostul fotbalist recunoaste ca a pus cariera inaintea familiei.
google-analytics.com