Cautare

26572 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 009" (6.29 secunde)
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
Aflat la Strasbourg, cu ocazia sesiunii ordinare a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), presedintele Traian Basescu a adresat parlamentarilor europeni un apel de a sprijini procesul de aderare a Romaniei la UE.
Mircea Geoana a discutat cu omologul sau francez despre aderarea Romaniei la Spatiul Schengen - Romania trebuie sa fie tratata ca toate celelalte state europene care au aderat la Spatiul Schengen, in conformitate cu acquisul european Schengen, a declarat presedintele Senatului, Mircea Geoana, atat la intalnirea cu omologul sau francez, Gerard Larcher, cat si in discutia cu membrii Comisiei de Afaceri Europene din Senatul francez.
Duminica, 21 decembrie, la ora 12.00, a inceput Sedinta solemna a Parlamentului Romaniei, dedicata depunerii juramantului de catre Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica in care raspunde la intrebarea: Cine sifoneaza imaginea externa a Romaniei?
Cel mai important eveniment public de politica externa al Romaniei din ultima vreme nu este vreo intalnire la nivel inalt - la Bucuresti sau peste granita-, nici vreo initiativa romaneasca spectaculoasa pe plan international, nici vreo reuniune importanta pe teritoriul Romaniei, cu inalta participare straina.
Dar daca Turcia, presedintele Erdogan, o sa se abata de la linia democratica si kemalista, nu risca sa se confrunte cu o noua lovitura de stat, de aceasta data a intregii armate?
Protestul "tradatorilor" Declaratia inacceptabila a presedintelui Traian Basescu din 22 iunie 2011, in care se combinau neadevaruri si insulte la adresa Majestatii Sale Regelui Mihai, ne-a revoltat pe foarte multi dintre noi, indiferent daca avem optiuni republicane sau regaliste, daca il privim pe Rege ca pe o personalitate a istoriei romanilor, ca pe un model de moralitate sau chiar ca pe conducatorul legitim al romanilor.
In oraselul Gyomaendr‘d, din estul Ungariei, intr-o noapte de mai 1989, un localnic a fost trezit de mormaituri si soapte stranii. Intorcandu-se, a vazut stand la piciorul patului sau o figura bizara, inalta de 130 centimetri, cu urechi mari, purtand o salopeta verde.
Cine se afla pe Luna? ... Pe 25 decembrie 2015, inginerul si publicistul Jon Austin a publicat in acest sens un articol, din care spicuiesc mai jos cateva elemente.
Chinezu’, mosieru si pipita Meritata clipa de glorie a lui Ponta Sa le luam in ordine. Mai intai avem vizita in Romania a premierului chinez.
ce si-a propus in 2016, in prima emisiune, si ce s-a indeplinit! ... Cristina Damian) In data de 11 ianuarie 2016, Marius Manole a fost invitatul lui Marius Tuca la matinalul Smart FM.
A sperat sa stopeze caderea in sondaje. ... Acum cateva luni, s-a pronuntat impotriva unui asemenea sistem de vot. Totusi, acum, dupa ce PSD a iesit la bataie cu ideea initierii procedurii de suspendare, a iesit cu alta idee, care i s-a parut lui spornica:
Presedintele Romaniei a comis o eroare grava in indeplinirea atributiunilor sale constitutionale. ... Este vorba despre faptul ca n-a produs si n-a supus dezbaterii publice singurul document major de care raspunde explicit, si anume Strategia de securitate nationala a tarii.
Jocuri de putere Prieteni, a trecut si Conventia Nationala a PDL. ... Nici inu a fost altceva la PDL. Mai mult, interventia lui traian basescu, insistenta cu care a promovat-o pe udrea, n-au facut decat sa toarne gaz peste foc. Previzibil, a castigat, destul de strans, Vasile Blaga.
' Partidele politice - intre colaborare si respingerea discutiilor cu Traian Basescu Dupa anuntarea primelor rezultate estimative, adversarii politici ai presedintelui suspendat au iesit si ei, ca sa le multumeasca sustinatorilor.
Alianta PNL-PD Constanta a fost ferita in ultimul timp de scandaluri, parlamentarii democrati si liberali reusind chiar o convietuire destul de armonioasa. Cu atat mai naucitoare a fost lovitura sub centura aplicata ieri colegilor liberali chiar de unul dintre liderii Aliantei constantene.
Curtea Internationala de Justitie de la Haga a dat dreptate Romaniei prin faptul ca linia de delimitare nu va fi influentata de Insula Serpilor, care are dreptul la o mare teritoriala de numai 12 mile marine, decizia fiind adoptata in unanimitate de cei 15 judecatori ai Curtii.
Denisa Miron) Mai e doar o zi pana la deschiderea urnelor si romanii vor merge la vot pentru a desemna un nou Parlament. ... Cum a fost campania electorala? Liviu Dragnea, presedintele PSD:
Lucian Avramescu) Presedintele Klaus Iohannis, intrebat luni, la Satu Mare, cum comenteaza propunerea PNL legata de sustinerea lui Dacian Ciolos ca premier, fara ca acesta sa intre in partid, a raspuns in stilul sau rezumat, comprimat la dimensiunea unei masline:
google-analytics.com