Cautare

618 de rezultate pentru "zz" (2.29 secunde)
Tot mai multi dintre micii comercianti sunt afectati de criza economica, de aceea multi dintre ei si-au scos afacerile la mezat.
Niciodata nu e prea devreme sa incepi sa cultivi spiritul antreprenorial al generatiilor viitoare. La aceasta concluzie au ajuns cei de la Postbank, parte a grupului olandez ING, atunci cand au lansat campania Bizznizz, adresata antreprenorilor aflati la varste fragede.
Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta a initiat o campanie de control a agentilor economici, care isi desfasoara activitatea pe litoral.
Regia Autonoma de Exploatare a Domeniului Public si Privat (RAEDPP) Constanta are planuri marete in privinta dezvoltarii proiectului international Gravity Park.
Devenita deja un brand local, pizza Sabroso a iesit recent in evidenta si prin altceva decat promotiile sale sau noua sa fabrica de pizza.
Noul ansamblu Brancusi Residence este amplasat pe o suprafata de 9201 mp si este situat in partea de vest a Bucurestiului, in cartierul Drumul Taberei.
Nou aparut in peisajul restaurantelor bucurestene, restaurantul Madame Butterfly a gazduit in seara zilei de 16 decembrie, intalnirea lunara cu redactori ai revistelor de specialitate si nu numai.
CNN realizeaza o emisiune despre caderea comunismului in Romania, care contine un documentar de o jumatate de ora si transmisiuni in direct din Bucuresti.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare.
Un Bucuresti cu pretentii de Beverly Hills. In Capitala mioritica exista case de vanzare la pretul resedintelor din orase exclusiviste, ticsite de vedete internationale.
Multi cunosc brandul Helin din Craiova: un lant de supermarketuri, hoteluri si limuzine de lux. Afacerea familiei Stroe se extinde acum si cu un club inedit pentru Banie, o discoteca selecta la hotelul Helin de la Aeroport.
Casa Radio, una dintre cele mai mari cladiri din Romania, va fi demolata in proportie de 70%, pe amplasamentul acesteia urmand sa fie dezvoltat un proiect imobiliar, cu o suprafata construita de 600.000 de metri patrati, de catre Plaza Centers in parteneriat cu statul roman.
Inpolitics publica un articol intitulat "Razboiul showbizului: loteria sau circaria?", pe care il puteti citi in continuare. Intertitlurile ne apartin.
Consortiul Vinci-Aktor nu a reusit sa obtina finantare din partea bancilor pentru demararea constructiilor Astfel, constructia tronsonului Comarnic-Brasov este amanata cu cel putin un an.
In ajunul votului din Parlamentul European privind tarifele de securitate pentru aviatie, Asociatia Companiilor Europene Low-cost (ELFAA) solicita deputatilor europeni sa sprijine cererea ca astfel sa fie platite de catre state, nu de companiile aeriene.
Honda a pregatit pentru piata europeana CR-Z, un model sport din clasa compacta, cu tehnologie hibrida cu emisii si consum in consecinta.
Honda a pregatit pentru piata europeana CR-Z, un model sport din clasa compacta, cu tehnologie hibrida cu emisii si consum in consecinta.
Mihaela Radulescu, cunoscuta vedeta de televiziune, nu face din aniversarea zilei de nastere un eveniment grandios. Prefera sa se bucure de aceasta zi doar alaturi de fiul sau si de persoane foarte apropiate.
Retailul romanesc trebuie sa se adapteze rapid noilor conditii ale societatii moderne, pentru a atrage atentia consumatorilor din ce in ce mai grabiti, intr-un mod dinamic si inovator.
google-analytics.com