Cautare

136 de rezultate pentru "viorica" (3.05 secunde)
Adevaruri nespuse despre Viorica Dancila. ... Nora Noapte) Daca atributele depreciative cu care societatea romaneasca a coplesit-o pe Viorica Dancila, prima femeie prim-ministru din istoria Romaniei, ar fi adunate intr-o carte, am avea posibilitatea sa realizam un dictionar al infamiei de dimensiunile unei enciclopedii.
Viorica Pintilie lanseaza albumul Christmas time is here intr-un concert special la Cinema Pro, pe 12 decembrie, avandu-l ca invitat pe Virgil Iantu.
Printre invitati a fost si prim-ministrul Viorica Dancila.
Viorica Sandu: "Promit sa fac demersurile necesare infiintarii unui mecanism, la nivelul CJ, care sa permita consultarea galatenilor asupra problemelor existente in comunitate." Atributii Social-democrata Viorica Sandu face parte din comisia numarul 1 a Consiliului Judetului, cea de buget - finante, strategii, studii si prognoza economico-sociala.
Viorica, o moldoveanca dracoasa s-a maritat in Ardeal si locuia cu socrii. ... Viorica: ... Merge Viorica la socru, ii taie barba, face o bidinea si una-doua termina de zugravit. ... Viorica: ... Merge Viorica la socru, ii taie mustatile, face 2 pensule si una-doua vopsesc geamurile.
1) Klaus Iohannis, 2) Viorica Dancila, 3) Dan Barna. In turul al doilea s-au calificat Klaus Iohannis si Viorica Dancila.
Procurorul general Ilie Botos s-a aratat nemultumit de modul de lucru al procurorului Viorica Stoica, ceea ce l-a determinat sa o inlocuiasca de la instrumentarea dosarului in care Alianta D.A.
Premierul Viorica Dancila a anuntat lista oficiala a ministrilor pe baza careia va merge luni in Parlament sa ceara votul de incredere. Iata lista oficiala prezentata de Viorica Dancila: ... Viorica Dancila - Vicepremier pentru implementarea Parteneriatelor Internationale ale Romaniei:
D-na Emilia Arcan, senator de Neamt, a sustinut o declaratie politica prin care isi exprima solidaritatea cu d-na Prim Ministru Viorica Dancila, pe care o puteti citi in continuare.
Viorica Roman de la Avalon - Design & Production (Hand made cu cristaluri Swarovski Elements) participa in luna decembrie la targul de Craciun de la Sala Dalles. ... Folosesc, la unele dintre bijuterii, motive nationale romanesti cu cristale Swarovski", ne-a spus Viorica Roman. ... meu de telefon 0737881960", ne-a spus Viorica Roman.
Viorica WHO?
Prin aceasta cerere, Boia Oprea solicita aceasta suprafata de teren extravilan, pe care a mostenit-o de la mama sa Tarachiu Stana", a declarat secretarul Primariei Nicolae Balcescu, Viorica Codru.
In contextul actualei crize alimentare si financiare, consider ca, Uniunea Europeana trebuie sa isi continue eforturile pentru a ramane principalul contribuitor la securitatea alimentara mondiala, a declarat deputata Viorica Dancila, cu prilejul participarii la Proiectul "Votati Primarul European" si pentru a marca Ziua Mondiala a alimentatiei, care se sarbatoreste in fiecare an la 16 octombrie.
Toate acestea au facut timp de doua zile deliciul celor prezenti miercuri si joi la evenimentul "Gustati Romania" ("A Taste of Romania"), organizat de deputatele Daciana Sarbu si Viorica Dancila.
Laura Badea, Viorica Susanu si Valeria Racila van Groningen, sportivele de talie mondiala - au mers astazi 14 martie in scolile din Bucuresti pentru a promova practicarea sportului in randul copiilor si a-i invita pe acestia sa se inscrie la cursele gratuite din cadrul Uniqa Asigurari Bucharest 10k&Family Run, care se va desfasura pe 2 aprilie.
Viorica Roman de la Avalon - Design & Production participa zilele acestea la targul de la Sala Dalles. ... Vreau sa folosesc motive nationale romanesti cu cristale Swarovski", ne-a spus Viorica Roman.
Viorica Roman de la Avalon - Design & Production (Hand made cu cristaluri Swarovski Elements) participa zilele acestea la targul organizat cu prilejul Pastelui, la Sala Dalles. ... Folosesc, la unele dintre bijuterii, motive nationale romanesti cu cristale Swarovski", ne-a spus Viorica Roman.
Viorica de la Clejani are 90 kilograme la inaltimea de 1.60 si isi doreste sa ajunga la minimum 70 de kilograme. ... Viorica s-a chinuit minute in sir intrucat nu s-a putut aplecat din cauza burtii.
Viorica si Gheorghe Denes din Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... In luna mai, sotii Viorica si Gheorghe Denes vor fi prezenti si la alte targuri traditionale, organizate in orasele Targu-Mures si Piatra-Neamt.
Viorica Roman de la Avalon - Design & Production (Hand made cu cristaluri Swarovski Elements) participa zilele acestea la targul organizat cu prilejul Valentine‘s Day, la Sala Dalles. ... Folosesc, la unele dintre bijuterii, motive nationale romanesti cu cristale Swarovski", ne-a spus Viorica Roman.
google-analytics.com