Cautare

3901 de rezultate pentru "vasile si elena stan" (3.22 secunde)
La Steaua, soarta antrenorilor se decide la TV Gigi Becali i-a promis lui Ilie Stan ca indiferent de rezultatul returului cu Twente, postul sau nu e in pericol. ... Experientele altor tehnicieni care au pregatit Steaua i-ar putea da de gandit lui Ilie Stan.
Aventura prin care au trecut in perioada Sarbatorilor de Iarna calaraseanca Steluta Ivanciu si bacauanul Codrin Adrian Stan intrece orice imaginatie si poate fi subiectul unui film ce ar ajunge sa castige fara prea mari emotii cele mai importante premii cinematografice.
Dupa profesorii prinsi copiind la titularizare, scenele cu bataia de la stadionul Otelul de vineri au umplut ecranele televiziunilor si paginile ziarelor centrale. Presedintele Marius Stan este suparat si da vina si pe presa pentru violentele prezentate de la meciul de vineri, dar nu uita nici de suporteri.
Apicultorii Vasile si Elena Stan au participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taramului Roman.
Apicultorii Vasile si Elena Stan au participat ieri la Ziua Portilor Deschise de la Fabrica de Magiun din Topoloveni.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa la targul organizat de Martisor, la MTR, cu produse apicole, deschis intre orele 9.00 - 18.00.
Apicultorii Elena si Vasile Stan au participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR, cu produse apicole.
Articolul este intitulat "Elena Udrea intra in cursa pentru Primaria Capitalei" si il puteti citi in continuare.
Agerpres informeaza ca presedintele organizatiei PDL Bucuresti, Elena Udrea, este de parere ca secretarul general al democrat liberalilor, Vasile Blaga, are sanse sa castige Primaria Capitalei, in opinia sa alti candidati viabili pentru functia de edil general putand fi Liviu Negoita, Anca Boagiu sau Cristian Preda.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa zilele acestea la targul "Piata Taraneasca si Mester (Esti) organizat in curtea MTR.
Cristian Diaconescu isi santajeaza si isi toarna colaboratorii la Parchet '. ... In spatele baiatului finut se ascunde un individ cu o moralitate indoielnica gata oricand sa calce pe oricine in picioare pentru a-si atinge scopul si...
il domina pe Emil Boc atat in Guvern cat si in partid; ... Esecul politic din anul 2012, cand a trecut in opozitie, dar si esuarea tentativei de a prelua sefia PDL au fost urmate si de o "dizolvare" juridica a casniciei.
Biroul Permanent Judetean (BPJ) al PD-L Constanta s-a intrunit ieri intr-o sedinta care a urmarit, printre altele, sa elucideze si "marele mister" al conducerii municipale de partid.
Reproducem partea a doua a unui articol senzational, publicat in Jurnalul National, despre cuplul politic "Elena Udrea-Traian Basescu".
Deputatul PD-L Cezar Preda dezminte pe Inpolitics informatiile vehiculate de mai multa vreme, potrivit carora ar avea o relatie amoroasa cu Elene Udrea si spune ca nu s-a intalnit niciodata cu ea intr-un motel, poate si pentru ca " eu sunt prieten cu ea si ne intalnim ori de cate ori vreau si cand vreau".
Elena Udrea nu a ajuns savant de renume mondial, dar este doctorand in stiinte militare, absolvent al Colegiului Superior de Aparare, si lector universitar al Universitatii Dimitrie Cantemir.
Stimati colegi, pun pe hartie aceste randuri cand deja se stie ca doamna Elena Udrea este arestabila.
Vineri, 24 februarie a.c., Vasile Francu s-a prezentat la conferinta de presa a deputatului PC Andrian Mihei, nu pentru a vorbi de buna intelegere dintre cele doua partide, ci pentru a da "lectii de moralitate", in lipsa, deputatului PD Laurentiu Mironescu si directorului Administratiei Porturilor Maritime, Mircea Banias, colegii sai de partid.
VASILE ALECSANDRI sarbatorit de Google la 193 de ani de la nastere, printr-un logo special VASILE ALECSANDRI este sarbatorit, luni, de Google printr-un logo special, care marcheaza implinirea a 193 de ani de la nasterea acestei personalitati a culturii romane.
'Prinsi in valmasagul evenimentelor economico-sociale din ultima vreme, nu mai apucam sa scoatem capul de la cutie si sa observam manevre discrete care se fac "pe langa". ... Elena Udrea. Semne sunt, si din ce in ce mai clare, ca asta se intampla, iar papusarii din umbra nu au odihna.
google-analytics.com