Cautare

30238 de rezultate pentru "stefan cel mare moneda eurocent" (3.58 secunde)
Partea buna este ca angajatii cu salarii in moneda nationala castiga mai bine pentru ca platesc fie rate la casa sau masina mai mici, chirii reduse sau pur si simplu pentru ca pot importa mai ieftin. ... Piata valutara trece printr-o perioada cel putin interesanta.
Drept urmare, cel mai probabil, o parte din craiovenii care au contractat credite cu dobanda variabila in moneda unica vor plati rate mai mari. ... Joia trecuta, dobanda de referinta pentru moneda unica europeana a atins cel mai inalt nivel din utlimii patru ani - 3,25%.
Fratii Pacionel, Emilian si Stefan, fac eforturi si parcurg 144 km ca sa joace fotbal cu sigla Universitatii Craiova pe piept Pentru multi, fotbalul este pus la mare rang si, din multa pasiune, acestia fac sacrificii nebanuite pentru a calca pe urmele idolilor.
Moneda euro a implinit 10 ani Euro s-a impus in ultimii 10 ani in portofelele a milioane de europeni fara sa reuseasca insa sa cucereasca simpatia acestora si nici a pietelor financiare, care ii pun in prezent existenta sub semnul intrebarii, comenteaza AFP.
Moneda nationala reprezinta un simbol al suveranitatii unui stat. Plecand de la aceasta premisa, moneda nationala a Romaniei ar trebui sa fie respectata de orice persoana fizica sau juridica ce locuieste sau isi desfasoara activitatea pe teritoriul tarii noastre.
Se demonstreaza ca un proces relativ mai simplu decat trecerea la euro, cel de denominare, care era de normalizare, de simplificare, poate crea probleme, iar populatia are involuntar emotii.
Banca Centrala a motivat recurgerea la aceasta masura deoarece 60% din imprumuturile contractate sint in valuta, in timp ce majoritatea economiilor sint in moneda nationala.
Moneda unica europeana a picat ieri sub pragul de 3,5 lei, BNR anuntand un curs de referinta de 3,4954 lei pentru un euro. ... Moneda unica europeana a coborat ieri previzibil dupa cateva sedinte de tranzactionare in care parca a incercat pragul de 3,5 lei.
Semnalul a fost dat la jumatatea acestei saptamani, cand moneda unica europeana s-a plasat la cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni fata de dolar, pe fondul speculatiilor privind o eventuala majorare a ratei dobanzii in zona euro in mai.
Leul s-a apreciat ieri fata de moneda europeana, ajungand la nivelul de acum patru ani si jumatate. Euro a fost cotat ieri de Banca Nationla a Romaniei la 3,3060 lei, inregistrand cel mai mic nivel din octombrie 2002. ... In raport cu dolarul insa, moneda nationala s-a depreciat.
Normal ar fi sa se ieftineasca produsele din import si serviciile percepute în euro.Moneda europeana se depreciaza continuu fata de leul românesc, de doua saptamâni încoace.
Normal ar fi sa se ieftineasca produsele din import si serviciile percepute în euro.Moneda europeana se depreciaza continuu fata de leul românesc, de doua saptamâni încoace.
Moneda europeana s-a depreciat fata de moneda japoneza la 120,27 yeni/euro, fata de 125,73 yeni/euro in seara precedenta, dupa ce a atins cel mai scazut nivel al ultimilor tase ani.
Moneda nationala s-a depreciat cu peste cinci bani dupa decizia presedintelui Traian Basescu de revocare a ministrului de interne Dan Nica si dupa iesirea PSD de la guvernare, pana la 4,2495 unitati/euro, desi semnalele din piata indica faptul ca BNR a intervenit pentru a stabiliza cursul.
Bogdan Lobont, Razvan Lucescu si Dan Petrescu, trei dintre simbolurile fotbalului romanesc, au intrat in echipa Cosmote si joaca in cel mai nou spot dedicat Cartelei Cosmote, dand "glas pasiunii pentru fotbal" pe toata durata Campionatului European.
Initial, in primele momente ale sedintei de ieri, moneda europeana a atins un minimum de 34.700 de lei, nivel la care BNR a intervenit in piata si a inceput sa cumpere surplusul de valuta de pe piata.
Moneda nationala domina piata valutara intr-o perioada cand de regula cursul leului se prabusea in fata euro si a dolarului american. ... Moneda nationala a castigat constant teren in fata dolarului in aceasta saptamana. De la 2,66 RON vinerea trecuta, moneda americana a ajuns ieri la 2,6 RON.
Cu toate ca bancherii recomanda ca imprumutul sa se faca in moneda in care clientul este remunerat, doljenii prefera creditele imobiliare in valuta. Indiferent de moneda aleasa, suma de rambursat poate fi de pana la trei ori mai mare decat suma imprumutata.
Aprecierea puternica a leului în raport cu moneda euro a dat o lovitura grea firmelor exportatoare românesti, care înregistreaza pierderi însemnate în ultima perioada din aceasta cauza.
Desi împrumuturile în valuta sunt aproape la fel de mari, restantele sunt de zece ori mai mici decât la cele în lei. Statisticile Bancii Nationale a României (BNR) arata ca debitorii catre banci din judetul Dolj se înscriu la media pe tara a restantierilor la creditele în moneda nationala.
google-analytics.com