Cautare

508 de rezultate pentru "robert" (7.59 secunde)
"Ne-am concentrat pe gasirea de solutii adecvate cererii clientilor, cum ar fi restructurarea sau ieftinirea creditelor, lansarea unei platforme dedicate celor care solicita fonduri europene, dar si a unor produse noi", declara directorul general al bancii, Robert Rekkers.
Perechea Horia Tecau/Robert Lindstedt (Romania/Suedia), cap de serie numarul 3, s-a calificat, ieri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Brisbane (Australia), dotat cu premii in valoare de 434.250 de dolari.
Cupa "NFI", organizata de Asociatia "Nu fi indiferent", condusa de Robert Tilea, si-a aflat sambata castigatoarea, fiind vorba despre formatia Magnolia Residents, care s-a impus in finala mare cu 6-4 in fata celor de la Athletic.
In acest timp proiectul este reformulat in cooperare cu Robert Cailliau, astfel ca, atunci cand primul server Web devine functional, prima pagina vizibila cu ajutorul navigatorului care inca se dezvolta a fost chiar TheProject.html, cu coordonatele complete:
In forma sa finala, acesta era TCP/IP (Transmission Control Protocol / Internet Protocol), creat de Vint Cerf si Robert Kahn in 1970 si care este si acum baza Internetului.
Tot la standul Rodicai Florea si al fiului sau Robert publicul a putut achizitiona si: pomisori mici din cristale - la 15 RON, din peridot, ametist, ochi de tirgu, lapis lazuli si cristal de stanca, dar si cristale de colectie si sfere.
Rodica Florea si fiul ei, Robert, au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Filmul ALLIED (ALIATUL), actiune/romance, in regia lui Robert Zemeckis, scenariul: Steven Knight, cu Brad Pitt, Marion Cotillard, Jared Harris intra din 2 decembrie la cinema.
- Imi plac foarte mult Robert de Niro si Al Pacino, iar dintre actorii nostri Andi Vasluianu, pe care il ador.
In cinematografe va avea premiera, pe 2 decembrie, filmul Aliatul, in regia lui Robert Zemeckis. Cu: Marion Cotillard, Brad Pitt Gen film:
Azi, in contextul in care Crin Antonescu revine in politica, interviul din 1999 cu cel supranumit Robert de Niro al politicii romanesti pare mai actual ca oricand.
Avea har, avea condei, asa cum spunea si Robert Turceascu in seara asta. Imi placea cand eram colega cu ea la ziarul National ca isi asorta hainele cu oja in fiecare zi.
Robert incearca o abordare relativ stiintifica, sustinand ca visul este un proces necesar pentru a mentine functiunile creierului in timpul somnului.
Una dintre calatoriile spirituale remarcabile facute de Joe McMoneagle, in cadrul unei sedinte de antrenament, a fost cea pe planeta Marte. In sedinta, condusa de Holmes Atwater, "indrumatorul" lui Joe a fost Robert Monroe.
FARCAS) In ultimele episoade am creionat activitatea catorva personalitati care au participat la una dintre aventurile fascinante ale spiritului uman, anume experientele de vedere la distanta, utilizand diverse tehnici, bine puse la punct, de Robert Monroe, Ingo Swann si altii, beneficiind si de dispozitive tehnice anume elaborate.
Pe 11 august 2002, la ora 15.00, cercetatorul Robert Lesniakiewicz (care a si raportat cazul direct lui Rosales) era intr-o zona impadurita de pe Muntele Ciosek din Polonia, cautand ciuperci.
Kevin Randle, Capitanul Robert Salas, ufologul Donald Schmitt. Interesante sunt si depozitiile facute de martori in fata fostilor membrii ai Congresului.
Acesta a fost gasit de milionarul excentric Robert LeRoy Ripley (1890-1949), cel care a popularizat multe lucruri stranii prin emisiuni de radio si televiziune intitulate "Believe It or Not!" (traducere aproximativa "credeti-o sau nu").
In martie 2013, ufologul Robert Hastings a publicat un articol in care comenteaza reactiile unor importante publicatii din Statele Unite, la faptele prezentate in conferinta de presa din 27 septembrie 2010, tinuta la National Press Club din Washington D.C., privind conexiunea dintre fenomenul OZN si armele nucleare.
Ufologul Robert Hastings, cel care s-a evidentiat prin investigarea relatiilor dintre OZN-uri si armele nucleare, este si el convins ca militarii erau profund ingrijorati de unele incursiuni OZN, de pilda de cele in zonele in care se aflau rachete sau bombe nucleare.
google-analytics.com