Cautare

705 de rezultate pentru "poze concert dalaras" (3.52 secunde)
Cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala a celui de-al treisprezecelea material discografic, Depeche Mode a oferit celor mai infocati fani ai trupei sansa de a asculta, in premiera, noile creatii muzicale in cadrul unui concert exclusivist sustinut duminica seara in capitala Austriei.
Sprint Media si Bestmusic.ro v-au pregatit o seara speciala de joi, asa ca va invita sa va delectati cu un concert Vama care se anunta a fi incendiar.
Pentru acest concert, pretul intreg al unui bilet este de 100 lei. ... Pentru acest concert, preturile intregi pornesc de la 100 lei si ajung pana la 350 lei. ... Pentru acest concert, preturile intregi pornesc de la 135 lei si ajung pana la 750 lei.
Sambata, 11 mai Parcul "Nicolae Romanescu", la Hipodrom - ora 12.00 - muzica folclorica, - ora 13.00 - dansuri si concerte ale Ansamblul Folcloric "Maria Tanase", - ora 17.00 - concert Veta Biris, ora 18.30 - concert Sava Negrean Brudascu si orchestra, - ora 19.30 - concert Furdui Iancu, - ora 20.30 - spectacol in aer liber "Batalia de la Calugareni" cu Maia Morgenstein, Ion Besoiu, Maria Buza, Radu Pietreanu si cei mai buni cascadori din Romania, cu 12 cai de rasa pura.
S-a demonstrat si cu acest concert la care publicul a fost foarte aproape de trupa, atat emotional, cat si fizic. ... A fost un concert cu zambete, caldura, bucurie, la care cei prezenti s-au simtit intre prieteni.
Trupa PACT by Leo Iorga & Adrian Ordean - adica Leo Iorga (lead vocal), Adrian Ordean (chitara), Cristi Iorga (tobe, voce), Marian "Lacke" Mihailescu (bass, voce) si Alex Ardelean (chitara) - va sustine un concert, duminica, 28 iulie, la Sulina, la Festivalul-concurs organizat de Casa de Cultura Sulina, in colaborare cu Primaria orasului si Consiliul Local Sulina.
Joe Cocker, o legenda a muzicii mondiale, vine din nou la Bucuresti, pentru a sustine azi, 4 august 2013, un concert spectaculos. ... El va sustine un concert azi, 4 august, la Sala Palatului.
Trupa oradeana se afla in fata unei noi provocari - primul concert acustic. ... Doar pentru acest concert, cunoscutele și indragitele lor instrumente rock se vor odihni.
Solistul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a fost introdus in operatie, dupa infarctul suferit noaptea trecuta, cand i s-a facut rau dupa un concert. ... Cu o zi inainte am avut concert in Arad, apoi la Timisoara.
A povestit ce-l determina sa revina iar si iar in Romania, care este ritualul lui inainte de fiecare concert si ce mesaj are pentru pentru fanii din Romania.
Jose Carreras a fost acompaniat de invitata sa speciala - soprana Natalia Ushakova, de Orchestra Nationala Radio si Corul Academic Radio, intregul concert derulandu-se sub bagheta celebrului sau nepot -dirijorul David Gimenez Carreras. ... "Un concert extraordinar!
Mireille Mathieu celebreaza 50 de ani de cariera in concertul de la Bucuresti Turneul artistei Mireille Mathieu din 2014 are o semnificatie speciala, in data de 4 martie, fanii din Sankt Petersburg ai artistei urmand a asista la primul sau concert din cadrul turneului jubiliar, un eveniment ce va marca aniversarea a 50 de ani de activitate, concert memorabil ce va incanta audienta din numeroase orase ale tarii natale, din Elvetia sau Scandinavia, urmand ca, in data de 24 Martie, sa isi cucereasca spectatorii din Romania cu accentul frantuzesc fermecator, vocea suava, si, in acelasi timp puternica, ce va rasuna, in premiera, la Sala Palatului, incepand cu orele 19:00.
Fanii rock-ului au avut parte aseara de un concert memorabil pus in scena de una dintre cele mai iubite trupe de heavy metal din istorie - Deep Purple! ... Mult asteptatul concert al trupei britanice a inceput la ora 21:00, in aplauzele frenetice ale fanilor.
Intreaga trupa este nerabdatoare si emotionata de revederea cu fanii din Timisoara, cu atat mai mult cu cat primul concert Celelalte Cuvinte sustinut in urma cu peste 32 de ani la Casa de Cultura a Studentilor este considerat actul oficial de nastere al trupei.
Cu o zi inainte, duminica 2 Martie 2014, Ion Iliescu va participa la un concert, la Atheneul Roman, sustinut de Orchestra Romana de Tineret, sub bagheta lui Cristian Mandeal. ... La concert vor participa membri ai Fundatiei Clubul de la Bucuresti, precum si simpatizanti si prieteni ai presedintelui Ion Iliescu.
Trupa Celelalte Cuvinte va prezenta fanilor doua noi compozitii, intr-un concert special, intitulat "Asta lume", in data de 22 mai, la Hard Rock Cafe din Bucuresti, de la orele 21.30.
Forza ZU aduce superartisti ai momentului si aduna mii de voci intr-o singura zi, iar intrarea este libera la cel mai mare concert din Romania.
Discutii libere cu medici specialisti 13:00 Atelier de papioane 14:00 Atelier aranjamente florale 14:00 Atelier Identitate in comunicare prin atitudine, stil si feminitate” 15:00 Atelier de restyling vestimentar 16:00 Sanatatea femeii in zilele noastre 16:00 Atelier Interactiv de Dans pentru copii si adulti 16:00 Atelier pictura pe sacose de panza 17:00 Atelier aranjamente florale 17:00 Demonstratii de dans pe Platforma 5 18:00 Concert Circa 3 19:30 Concert Dor Marunt Duminica ,24 mai 11:00:
Cele patru puncte vor fi unite de caravana de biciclete Bicycle Music Festival, pentru care adunarea se va suna la primul loc de intalnire, unde va fi amplasata si prima din cele patru scene si unde va avea loc si un concert, sustinut de Temple Invisible.
La inceputul unei veri pline, care va duce trupa Taxi in majoritatea zonelor tarii, Taxi sustine un ultim concert pentru publicul bucurestean, cu care urmeaza a se intalni din nou abia la toamna.
google-analytics.com