Cautare

1612 de rezultate pentru "magazin miere" (2.57 secunde)
sapunuri din miere, cu lavanda (din Provence), miere cu zmeura - la 12 RON borcanul, ulei demachiant (de la Apidava) - la 25 RON borcanul, apa de gura - la 20 RON, lotiune tonica purifianta - la 20 RON, capaceala de ceara pentru gat, infectii, sinuzite cronice si raguseli, polen - la 6 RON 50 de grame si la 10 RON 100 de grame, pastura - la 45 RON 100 de grame,.
In ceea ce priveste comercializarea, circa 30% din productia nationala de miere se comercializeaza "la negru", iar 50% din marfa vanduta legal este comercializata de marile retele de magazine, a declarat directorul general al companiei Apidava, Victor Mates.
- reducerea simptomelor neplacute de raceala si gripa - cresterea imunitatii organismului - protectie antioxidanta - cresterea poftei de mancare Este un supliment alimentar din fructe de padure, cu miere si propolis Vitamina C naturala este un produs 100% natural, o combinatie de fructe de padure, miere si propolis, care actioneaza sinergic pentru sanatatea organismului.
oteturi naturale de miere si simple, otet balsamic de miere, de la Fanny otet de mere simplu - la 6 RON si otet balsamic de miere - la 6 RON (la 250 ml), oteturi de la Ana Are de la Panciu:
oteturi naturale de miere si simple, otet balsamic de miere, de la Fanny otet de mere simplu - la 6 RON si otet balsamic de miere - la 6 RON (la 250 ml), oteturi de la Ana Are de la Panciu:
La standul Nuticai Ferent de la MTR puteti achizitiona oteturi din mere si miere de albine, vinuri, vegeta naturala si diverse sortimente de cafea Nutica Ferent participa la targul de la MTR, organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu diverse produse.
MIERE: Bogata in minerale si aminoacizi, consumul regulat de miere imbunatateste fertilitatea la femei si calitatea spermei la barbati. ... Adauga cacao raw, neprocesata, o jumatate de lingurita de scortisoara si indulceste amestecul cu o lingura de miere.
Tocati 1,2 kg de seminte, dupa care amestecati-le cu 100 ml de lapte si 0,5 kg de miere. ... Se va folosi uleiul de lavanda, luat intern cate 5 picaturi cu miere de 2 ori pe zi la adulti (la copii se micsoreaza doza!);
In loc de lapte si corn, o felie de cozonac si un ceai cu miere (Autoare: ... in loc de lapte si corn, o felie de cozonac si un ceai cu miere.
Una dintre retetele care mi-a atras atentia este cea de grog de miere. ... Grog de miere Ingrediente:
gemuri cu zahar si fara zahar - la 18 RON si la 23 RON, crema caramel cu sare - 25 RON, caramele - 16 RON / 80 de grame, ciocolata si fructe confiate in ciocolata neagra - 17 RON / 80 de grame, pasta de fructe (pates de fruits) - 14 RON, miere de salcam - 28 RON / 80 de grame, miere de zmeura - 25 RON / 250 de grame, miere Delta Dunarii cu menta - 25 RON / 250 de grame, miere de albastrele - 25 RON, tableta de ciocolata alba,m neagra, cu lapte si fructe uscate - 18 RON / 100 de grame, confit (pentru branzeturi si carnuri) - 13 RON / 120 de grame, peltea de vin alb cu condimemte (sos condimentat dulce-acrisor).
IUBIREA SI CASATORIA Casatoria, dupa parerea mea, ar trebui sa aiba loc dupa luna de miere, nu inainte. ... Luna de miere dupa casatorie este foarte periculoasa. Din cate stiu, nouazeci si noua la suta din casnicii sfarsesc cand se termina luna de miere.
Credem in forta vie a naturii, de aceea producem si comercializam doar miere cruda din propria stupina. Avem clienti diferiti care cauta miere cu catina, dar si miere poliflora,care este foarte buna pentru imunitate. ... Eu ma ocup de aranjaentele borcanelor cu miere.
Credem in forta vie a naturii, de aceea producem si comercializam doar miere cruda din propria stupina. Avem clienti diferiti care cauta miere cu catina, dar si miere poliflora,care este foarte buna pentru imunitate. ... Eu ma ocup de aranjaentele borcanelor cu miere.
Cea mai usoara este cea cu avocado si miere. ... Astfel, pentru mai multa savoare iaurtul poate fi combinat cu fructe de padure si miere. ... - Cea mai rapida si usor de preparat este masca cu miere si avocado.
Parlamentul European ia masuri pentru a impiedica vanzarea de miere falsificata. ... Desi arata ca mierea, nu tot ceea ce cumparam din supermarket sub aceasta denumire este miere.
33CRAIOVA          COMERCIANT - MAGAZIN INTERNITY              STR.
Astfel, i Bucuresti a fost deschis primul magazin de tip "pop-up" din Romania pe Calea Victoriei si se numeste Syoss Hair Academy, tranzactie de inchiriere intermediata de King Sturge.
Casa Rusu deschide pe data de 17 octombrie 2014 un magazin de 1.000 de metri patrati in galeria centrului comercial Cora Alexandriei. Investitia in amenajarea noului magazin se ridica la 400.000 de euro.
Un nou magazin de bijuterii Amazing Jewelry a fost deschis recent, la etajul 1 al centrului comercial Bucuresti Mall. Lansarea celui de-al treilea magazin a fost marcata printr-un eveniment plin de stralucire, la care au luat parte vedete, presa, colaboratori si invitati de peste hotare.
google-analytics.com