Cautare

351 de rezultate pentru "la dolce vita" (2.99 secunde)
Romtelecom a majorat, incepand cu aceasta saptamana, numarul de abonamente Dolce, de la unu la trei, si a redus tariful celui mai ieftin abonament de la 4,9 euro/luna (fara TVA) la 2,9 euro/luna (fara TVA), a anuntat operatorul de telecomunicatii.
Programul complet al meciurilor de la Euro 2012 TVR 1 a sublicentiat catre Dolce Sport o parte din drepturile de televizare a Campionatului European de fotbal din 2012, din Polonia si Ucraina.
Programul Euro 2012 (8 iunie - 1 iulie) Euro 2012 va incepe in Polonia, vineri, 8 iunie, la ora 19:00, cu o partida a echipei gazde, care va juca impotriva castigatoarei titlului European in 2004, Grecia, si se va incheia in Ucraina pe 1 iulie cu finala ce se va desfasura la Kiev.
Reproduc un comentariu de pe Facebook, referitor la expresia dolce farniente. Comentariul a pornit de la filmul difuzat in reluare la ProCinema, EAT, PRAY, LOVE - o ecranizare dupa romanul cu acelasi titlu, al scriitoarei Elizabeth Gilbert.
Romtelecom schimba identitatea vizuala a canalului TV Dolce Sport Incepand de vineri, 1 iunie, de la ora 18.30, televiziunea de sport a Romtelecom, Dolce Sport, are o noua identitate vizuala, schimbare facuta in contextul in care pe parcursul verii se vor difuza campionatul Euro 2012 si Jocurile Olimpice de la Londra, a anuntat vineri operatorul de comunicatii electronice.
CEHIA - PORTUGALIA (Varsovia, ora 21:45) - TVR si Dolce Sport • 22 iunie: ... GERMANIA - GRECIA (Gdansk, ora 21:45) - TVR si Dolce Sport • 23 iunie: ... SPANIA - FRANTA (Donetk, ora 21:45) - TVR si Dolce Sport • 24 iunie:
Carnea de vita este o sursa de fier. ... Spre deosebire de fierul din legume pe care corpul nu il poate absorbi, fierul din carnea de vita se absoarbe foarte bine, sustine Violeta Pribeagu, nutritionist si dietetician Natur House (www.natur-house.ro).
carnati, carnati picanti, carnati cu porc, cu piept taranesc, sunca coapta, caltabos, piept taranesc, tot felul de salamuri, taranesc, uscat, bucovinean, de pasare, de porc, antricot de vita, muschiul Montana.
Romtelecom ataca piata de televiziune digitala prin satelit cu serviciul Dolce, avand ca slogan "televiziune digitala totala". Serviciul Dolce are un abonament lunar pentru pachetul de programe de baza avantajos pentru clientii Romtelecom, de 3,9 euro, fara TVA.
Mai gasesti si astazi, la Asia Fest 2014, magia si misterul bucatariei vietnameze de la restaurantele LI-WU din Bucuresti.
Acustic, al optulea album din cariera Vita de Vie, va fi lansat pe 8 Aprilie in cadrul unui concert extraordinar la Teatrul National Bucuresti. Fanii Vita de Vie vor fi surprinsi sa isi regaseasca favoritii intr-o ipostaza artistica unica.
De la an la an, suprafata de vita-de-vie autorizata pentru producerea vinurilor cu denumire de origine controlata (DOC) s-a diminuat din cauza inlocuirii vitei batrane cu vita tanara, prin programul de reconversie/restructurare.
Vita de Vie este cea mai recenta confirmare in line-up-ul artistilor romani de la B’ESTFEST Summer Camp, trupa urmand a sustine pe data de 5 iulie un show special, ce va include exclusiv piese de pe binecunoscutului album "Fenomental".
Vita de Vie isi exercita toate fortele intru multumirea fanilor de pretutindeni si anunta, pe 27 octombrie 2018, la Arenele Romane, evenimentul de lansare a SASE (-) - cea de-a doua parte a materialului discografic Sase/Sase”.
Desi a fost la un pas sa-l demita pe Ilie Stan, declarandu-se nemultumit de atitudinea echipei din partida tur cu Twente, scor 0-1, patronul Stelei este convins ca ros-albastrii pot castiga astazi, in Olanda, in mansa retur a 16-imilor Ligii Europa, si ca se vor califica mai departe.
Finala Campionatului European de fotbal 2012 se va disputa intre Spania si Italia, duminica 1 iulie de la ora 21:45 pe stadionul Olimpic din Kiev si va fi transmisa in direct de posturile de televiziune, Dolce Sport 1, Dolce Sport HD, TVR 1 si TVR 1 HD.
Campanie de abonare la Romtelecom:
In prim plan, la pagina de start apare celebrul cocos galic, simbolul neoficial al Frantei. ... Partida cu trupa din Hexagon va avea loc, vineri, de la ora 22:00 (in direct pe Dolce Sport si Pro TV).
Pana la data de 10 iunie detinatorii de suprafete viticole din judet au posibilitatea sa depuna la DADR Galati planuri individuale privind restructurarea, modernizarea sau reamplasarea parcelelor, sumele oferite de UE variind intre 4.000 si 8.000 de euro pe hectar.
Ministerul Agriculturii a concluzionat ca reconversia soiurilor de vita de vie in judetul Galati s-a facut cu respectarea legii, dar saptamana viitoare urmeaza testul decisiv:
google-analytics.com