Cautare

810 de rezultate pentru "film" (4.09 secunde)
Daca fortam un paralelism cu un bine-cunoscut personaj de film, ministrul Gheorghe Dobre ar putea fi lejer agentul 000. ... Dar, cum sa va spun, exista o fraza frumoasa dintr-un film cu Spencer Tracy, "Procesul de la Nürenberg":
Pastrez un document din 2003, era o aniversare si colegii nostri de la Institutul "Sincai" impreuna cu conducerea partidului au facut un film despre istoria social-democratiei in Romania.
Ziaristilor le-a fost prezentat un film de citeva minute realizat la 11 noiembrie, la Ploiesti, la o reuniune a PSD cu specialisti în medicina din judetul Prahova, în care Miron Mitrea, secretar general al PSD, face trimitere, într-o conversatie pe chat, la lansarea pe piata a discutiei "privind modul în care Basescu a santajat UDMR si PC pentru a-i aduce la guvernare", precum si la un "atac la unguri cu lasarea în ofsaid a lui Tariceanu".
Gen film: crima, drama, mister Premiera in Romania: 3. 11. 2017 Suburbicon este o comunitate din suburbie, linistita si fericita, cu gradini si case ingrijite, locul perfect pentru a trai impreuna cu familia, iar in vara anului 1959, familia Lodge exact asta facea.
Irvin Yalom incearca sa puna acest principiu in practica, propunandu-ne o meditatie optimista pe tema mortii si luand ca sprijin exemple din filosofie, literatura, film, conversatiile cu pacientii sai, dar si experienta personala.
O luam de la capat la orice cinematograf din Romania, pana pe 31 august si apoi intra pe aceasta postare si spune-ne la ce tinuta spectaculoasa te-a dus acest film cu gandul. ... pentru revendicarea premiului trebuie pastrat biletul achizitionat la acest film!
Au fost vreo 7 ani, gratie programelor culturale din Sibiu, in care am putut sa scriu despre teatru si film, muzica si expozitii, erau festivalurile. ... Sa fii consumator de teatru si film si sa faci meserie din asta.
Productia va fi prezentata in avanpremiera in deschiderea Dracula Film Festival, la Centrul Cultural Reduta din Brasov, miercuri, 16 octombrie 2019 (simultan cu lansarea din SUA), iar din 25 octombrie a.c.
Actorul mort Paul Walker, mort pe 1 decembrie intr-un accident de masina, faăcea o remarca infioratoare intr-un teaser la noul film din seria Fast&Furious.
Printre acestea, fisiere cu privire la faimosul incident din padurea Rendlesham, fotografii relevante trimise Ministerului Apararii, jurnalul unei nave care contine informatii despre un OZN vazut in timpul unui exercitiu militar al NATO, un film realizat de militarii care au fost trimisi cu avionul lor de vanatoare sa intercepteze un OZN etc...
Persoana in cauza a fost pusa sa priveasca un film frumos, cu imagini minunate, care starneau bucurie. ... Cand imaginile au fost schimbate cu un film de groaza, ADN-ul a inceput, brusc, sa se restranga, contractandu-se.
Intr-un incident extraordinar din film, fotografii militari au urmarit, prin telescop, cum un OZN dezactiva un focos, utilizat intr-un test de trageri, la baza Vandenberg. ... Un incident semnificativ, prezentat in film, este si cel petrecut in padurea Rendlesham, langa baza RAF Bentwaters, la sfarsitul lunii decembrie 1980.
Eleanor Arroway, cercetatoare la acel centru (interpretata in film de Jodi Foster), este desemnata sa faca, in interiorul aparatului, calatoria cosmica.
Imaginea din film este aceea care fusese afisata in carlinga pentru pilot si pentru operatorul sistemului de armament.
Dupa ce inginerul i-a subliniat importanta documentara a fotografiilor, Barnea i-a oferit primele 3 poze si portiunea de film cu negativele respective, pentru a le face cunoscute public. Gheorghita a consultat 2 specialisti in tehnica fotografica, in legatura cu portiunea de film;
Se pare ca astfel de intalniri publice vor fi imposibil de organizat fara ca sa existe riscul transformarii lor in polemici cu tenta electorala si acuze de tot felul, cum a fost cea referitoare la faptul ca "un angajat al Aldaco Film, trimis de directorul Cornel Diaconu, i-a filmat pe toti din sala, probabil pentru a fi santajati ulterior".
Dupa decenii aveam sa aflu ca socrul meu luptase si el sa elibereze frumosul oras slovac, dar nimeni nu-i pomenea pe romani in film. ... Si eu nu stiu la ce film sa-l trimit, desi am stat pe indelete de vorba ieri cu ambasadorul Rusiei.
Acesta a asemanat durata scurta a vizitei din Romania a oficialulul german, cu un film pe care l-a vazut in urma cu cativa ani, Europa in patru zile.
Elena Udrea si PMP, afis inspirat de un film cu vampiri Elena Udrea a facut public un afis de campanie al Partidului Miscarea Populara, ce pare inspirat dintr-un film cu vampiri, "The Twilight Saga Breaking Down", partea a II-a.
Stimati bucuresteni, sunt coautorul cunoscutului film documentar Piata Universitatii â€" Romania, produs in 1990. Actualul candidat al PNL pentru Primaria Bucurestiului, d-l Marian Munteanu, fost lider al manifestatiei din Piata Universitatii, este cunoscut publicului mai ales prin acest film.
google-analytics.com