Cautare

1029 de rezultate pentru "eva constantinescu" (2.60 secunde)
Nicusor Constantinescu, de la Sankt Petersburg: ... Aflat la Sankt Petersburg pentru semnarea actului de infratire intre fosta capitala a Rusiei si municipiul Constanta, Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean si prim-vicepresedinte PSD Constanta, s-a aratat destul de rezervat cu privire la noul Executiv.
Nicusor Constantinescu ne-a dezvaluit ca trei astfel de autocare au plecat spre Bucuresti in jurul orei 14.00, alte trei microbuze urmand sa plece la 19.30, de la sediul organizatiei judetene a PD-ului.
Noi nu vom organiza nici o campanie pana cand PNL nu-i va da afara pe toti sefii de institutii si companii democrati si peledisti, inclusiv prefectii", ne-a declarat, sec, Nicusor Constantinescu, primvicepresedintele PSD Constanta.
Primarul Radu Mazare, presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, vicele sau, Petre Stanca, deputatii Alexandru Mazare si Eduard Martin, presedintele organizatiei municipale Gelu Dae, liderul tineretului social-democrat, Ovidiu Banicioiu, Liviu Dragnea, eurocandidata constanteana Cristina Dumitrache si Mircea Geoana s-au urcat pe scena in uralele pesedistilor din toate organizatiile judetului.
Prim-vicepresedintele PSD Constanta, Nicusor Constantinescu, a declarat ca deputatul Corneliu Dida era unul dintre cei mai respectati politicieni ai Constantei avand o activitate politica ireprosabila. Nicusor Constantinescu sustine ca in data de 2 ianuarie, Corneliu Dida s-a dus la spitalul Sf.
"Marul discordiei" il reprezinta un mandat de consilier local, conservatorii galateni dorind ca Gabriel Constantinescu sa fie numit ales municipal in locul lui Marian Popa, care a devenit consilier local independent dupa ce si-a dat demisia din partidul pe lista caruia a castigat fotoliul respectiv.
Actualul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu a declarat ieri ca este unul dintre candidatii pentru ocuparea acestei functii in urma alegerilor locale de pe 1 si 15 iunie.
Prezent la sedinta de constituire a Consiliului Local Mangalia, presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, i-a fost atrasa atentia asupra unui caz disperat al unei tinere bolnave de leucemie.
Dupa ce a depus juramantul de credinta la Tribunal, in calitatea sa de presedinte ales al CJC, Nicusor Constantinescu a prezidat sedinta la care au fost prezenti cei 36 de consilieri judeteni alesi, dar si mai multi primari PSD din judet, printre care Nicolae Matei de la Navodari, Cristian Carjaliu de la Agigea, Mariana Mircea din Cernavoda, dar si Inalt Prea Sfintia Sa Teodosie.
Saptamana trecuta, dupa o sedinta ratata de constituire a Consiliului Local Eforie, pedelistul Gigi Chiru a fost invitat la o runda de discutii cu presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, care este, de altfel, si prim-vicepresedinte al PSD Constanta. ... De ce s-ar fi intalnit Nicusor Constantinescu cu Gigi Chiru?
Fostii presedinti ai Romaniei, Ion Iliescu si Emil Constantinescu, au participat miercuri, la festivitatea de deschidere a anului universitar de la Universitatea Politehnica, unde au rememorat perioade din timpul studentiei si le-au dat sfaturi pentru viata studentilor.
Drept urmare, Ministerul Afacerilor Externe l-a propus pe Mihnea Constantinescu sa fie ambasadorul Romaniei in Republica Moldova.
- Nicusor Constantinescu), acest lucru nu s-a intamplat. ... - Nicusor Constantinescu), in loc sa eliberam autorizatiile necesare pentru a crea locuri de munca si pentru a mai atrage fonduri la bugetul local. Cu toate aceste piedici, nu sunt suparat pe Nicusor Constantinescu si sunt convins ca voi castiga si recursul.
Un INSOMAR din martie il dadea pe Iliescu la 44,3%, urmat de Constantinescu - 20% si Melescanu - 18,9%. ... Constantinescu se retrage in glorie sau umilit de sondajele reale?
Anuntul a fost facut de presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu. ... Nicusor Constantinescu, prim-vicepresedintele filialei PSD Constanta, a anuntat ca Radu Mazare va candida la congresul din 20 februarie la sefia partidului. ... Am pregatit dosarul si-l depune in timp util", a spus Nicusor Constantinescu.
Prim-vicepresedintele PSD Constanta, Nicusor Constantinescu, a declarat, miercuri, ca retragerea lui Ion Iliescu din functiile detinute in PSD este benefica. ... Am votat pentru schimbarea domnului Iliescu, deci plecarea lui de acuma o consider benefica", a declarat Constantinescu.
"Iliescu, Constantinescu si Basescu - marii invinsi ai politicii mioritice" O constanta a vietii politice mioritice este perpetua confruntare, un razboi permanent ale carui principale victime sunt chiar sefii de stat, indiferent de culoarea politica, afirma sociologul clujean Vasile Dancu care e de parere ca principala menire a pesedistului Victor Ponta este aceea de a "readuce normalitatea" in politica autohtona.
Presedintele Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania (UNSAR), Cristian Constantinescu, a declarat ieri ca in curand va avea loc o crestere a tarifelor la asigurarile auto, dar nu a precizat cu cat va urca in medie costul respectivei polite.
Dar scumpirea taxelor va conduce la disparitia tuturor celor 12 cazinouri din provincie, afirma Sorin Constantinescu, presedintele Asociatiei Organizatorilor de Cazinouri din Romania (AOCR). ... Adica ele plateau pana acum o taxa de 40.000 de lei, explica Constantinescu.
Presedintele UNSAR, Cristian Constantinescu, a declarat la seminar ca "piata asigurarilor auto nu are de unde sa acopere costurile pentru reparatiile masinilor decat din primele auto, ceea ce inseamna ca societatile ar trebui sa majoreze preturile pentru a face fata acestor cheltuieli", a apreciat Constantinescu.
google-analytics.com