Primarul Radu Mazare va candida la sefia PSD.
Anuntul a fost facut de presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu. El a mai precizat ca Mazare isi va anunta oficial candidatura imediat dupa ce va reveni din Brazilia.
Nicusor Constantinescu, prim-vicepresedintele filialei PSD Constanta, a anuntat ca Radu Mazare va candida la congresul din 20 februarie la sefia partidului.
"Eu o sa votez pentru Mazare. Radu Mazare o sa candideze la congresul PSD la functia de presedinte. Am pregatit dosarul si-l depune in timp util", a spus Nicusor Constantinescu.
Intrebat de ziaristi pe cine va sustine in turul doi, Constantinescu a completat ca Mazare " incearca sa devina presedintele PSD, vede cate votruri ia si merge mai departe. Nu inseamna ca, daca pierzi o batalie, pierzi si razboiul". Presedintele CJ Constanta a mai spus ca Mazare va candida singur, "nu vrea lista".
Radu Mazare a declarat, la plecarea catre Brazilia, ca va examina in vacanta posibilitatea de a candida pentru presedintia PSD. Mazare nu a exclus niciodata posibilitatea de a candida, spunand ca isi va pune bereta rosie si uniforma militara si va candida pentru ca este nevoie de un lider "ca mine, cu sange" care "sa faca o revolutie".