Cautare

2563 de rezultate pentru "cristian scutaru" (2.84 secunde)
Magda Marincovici) Cristian a venit pe lume cu o povara imposibil de dus de unul singur: ... La ora actuala, Cristian este primul caz de acest fel din lume care a fost salvat de doctorul Cirstoveanu cu ajutorul unei tehnici revolutionare:
Deputatul PNL George Scutaru, secretar al Comisiei de Aparare, si-a avertizat ieri partenerii democrati ca declaratiile unora dintre liderii lor privind asa-zisa decizie a Aliantei de a nu se mai face comentarii pe marginea legilor privind securitatea nationala nu au nici o baza reala.
Deputatul George Scutaru, presedintele PNL Buzau, a apreciat ca simpatia fata de Stolojan nu este suficienta pentru a crea un curent in favoarea proiectelor acestuia. ... Poti sa-l simpatizezi pe Stolojan, dar asta nu inseamna ca ii sustii proiectul politic", a declarat Scutaru.
Liberalii si coloana lui Basescu In schimb, presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, si colegul sau de partid, deputatul George Scutaru, s-au aratat mai preocupati de influenta coloanei vertebrale a presedintelui Basescu asupra climatului politic autohton. ... Scutaru a identificat si cauza acestei acalmii:
Declaratia a fost facuta de secretarul Comisiei de aparare, deputatul PNL George Scutaru. ... "Noi credem in nevinovatia lui Teodor Atanasiu si il sustinem", a precizat Scutaru.
Includerea in Serviciul de Paza si Protectie (SPP) a unor ofiteri dati afara din Ministerul Administratiei si Internelor pentru abateri de la regulile militare si pentru incalcari ale legii descalifica intregul serviciu, a anuntat, duminica, un comunicat al Partidului National Liberal (PNL), semnat de vicepresedintele partidului, Norica Nicolai, precum si de George Scutaru, membru in Biroul Politic Central al PNL.
Deputatul PNL George Scutaru a precizat ca acest pachet legislativ este in proportie de 80% la fel cu cel adoptat de Guvern in octombrie 2006. Acesta s-a blocat la CSAT si atunci parlamentarii PNL au decis sa-l promoveze in Parlament ca initiativa legislativa, a adaugat Scutaru.
Daca nu, suntem gata sa intram in opozitie", comenta deputatul George Scutaru, membru al BPC. ... Printre numele vehiculate pentru posturi ca Aparare, Interne sau Justitie sunt George Scutaru, Radu Stroe, Norica Nicolai.
Reluand tema, si deputatul liberal George Scutaru a afirmat ca spera ca presedintele sa aiba maturitate si sa nu apeleze la armele razbunarii.
Vicepresedintele Comisiei de aparare din Camera Deputatilor, George Scutaru, a spus ca liberalii nu au fost multumiti de felul in care a decurs audierea ministrului Stanisoara in comisie, drept care vor depune motiunea pe Aparare anuntata cu cateva zile in urma.
Presedintele Asociatiei ProDemocratia, Cristian Parvulescu, a respins joi acuzatiile aduse de consilierul prezidential Cristian Preda, potrivit carora legea votului uninominal favorizeaza PNL, aratand ca reprezentantul Presedintiei este "subiectiv si contradictoriu". "Cristian Preda este subiectiv si contradictoriu.
George Maior, noul ambasador al Romaniei in SUA, si-a prezentat scrisorile de acreditare lui Obama Noul ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, si-a prezentat, joi, scrisorile de acreditare presedintelui Barack Obama, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Casa Alba, informeaza un comunicat remis Mediafax de ambasada Romaniei in SUA.
"Luati-l pe domnul secretar general, dati-l cu capul de perete si rezolvam rapid problema", citat din domnul Cristian Vladu, prefect de Hunedoara. ... Cristian Radulescu: ... Cristian Sorin Dumitrescu: ... Cristian Radulescu: ... Cristian Radulescu: ... Eu n-am sa va spun toata povestea deliberarilor din Comisia juridica, a facut-o colegul meu, Cristian Dumitrescu.
Cine este Cristian Tatavura Cristian Tatavura are 47 de ani si este de profesie inginer zootehnist. ... Scurt istoric Gradina zoologica din Calarasi a fost infiintata la 1 iunie 1980, de Gheorghe Tatavura, tatal lui Cristian Tatavura.
Cristian Diaconescu va candida totusi la sefia PSD. ... In fine, Cristian Diaconescu iese la lupta: ... Au fost prezenti, pe una dintre laturile mesei la care au luat loc invitatii, Adrian Nastase, Ion Iliescu, Adrian Severin si Cristian Diaconescu.
• 15 iun 2009 - CAGRE decide, la cererea Romaniei, conditionarea unui nou acord R.Moldova-UE de eliminarea vizelor, anunta Cristian Diaconescu.
Pe de alta parte, revista culturala Contrapunct apare la Bucuresti pe 9 ianuarie 1990 sub comitetul director format din Mircea Cartarescu, Ioan Grosan, Ioan Bogdan Lefter, Cristian Moraru si Mircea Nedelciu.
Dupa ce fusese aproape dat disparut, senatorul PSD de Constanta (!) Cristian Diaconescu s-a prezentat vineri, cu 20 de minute intarziere fata de ora anuntata, intr-o conferinta de presa.
Cristian Presura, inventatorul roman angajat la Philips: ... Stefan Lica) Fizicianul Cristian Presura (48 de ani) este angajat ca cercetator la celebra companie olandeza Philips si isi desfasoara activitatea in centrul de cercetare de la Eindhoven.
Scandalul, deja binecunoscut dintre consilierul PSD Cristian Carjaliu si primarul democrat al localitatii Agigea, Ion Ionita, continua cu un nou episod. ... Conflictul iscat intre edilul Agigei si unul dintre membrii Consiliului Local, pesedistul Cristian Carjaliu este departe de a se incheia.
google-analytics.com