Cautare

207 de rezultate pentru "creatii genti" (4.49 secunde)
Gabriela Maltezeanu de la Podoabe Mesesugaresti a venit la targul din curtea MTR cu ii facute de mama ei, Maria, genti crosetate din lycra si bumbac, in diverse culori, la 60 Ron,in fuctie de marime, perne crosetate in diverse culori, brose la 11 ron, cu flori si magneti de frigider inediti.
Dan Turca si Sanziana Turca fac obiecte de cupru - bijuterii de cupru, inele de cupru, iar sotia mea face tricouri pictate, genti pictate, esarfe de matase pictate, la 40 rom, inelele sunt din sarma colorata, cu buline de lemn colorate si inele de cupru.
Am venit la targul de produse traditionala din curtea MTR cu lucruri din piele, genti, coliere, cercei. Preturile la gentile de piele costa 380 ron, gentile mici sunt la 80 ron, din toval, iar bratarile din pile sunt la 25 ron.
- am avut la noi genti frigorifice din panza (made in China), cu insertie de aluminiu intre cele doua panze, in care am pastrat la indemana apa minerala si bauturile racoritoare pe intreg periplul nostru prin Peloponez.
haine, produse cosmetice, genti, dulciuri, tatuaje henna, make-up, produse handmade si vintage si sunt rugati sa afle mai multe detalii la:
haine, produse cosmetice, genti, dulciuri, tatuaje henna, make-up, produse handmade si vintage si sunt rugati sa afle mai multe detalii la:
Ea defileaza zilnic cu genti al caror pret depaseste salariile lunare cumulate de ministru si parlamentar (incasate simultan), total 118 milioane de lei vechi in mana.
"Candidatul nu livreaza alegatorilor idei si modele de comportament, ci saltele, treninguri, ceasuri electronice din plastic, fesuri, fulare, manusi, sorturi pentru gospodine, genti cu rechizite, pantofi, bocanci de iarna (stangul inainte de alegeri si dreptul dupa, numai in caz de castig, altminteri alegatorul ramane doar cu topaiala), godaci, curcani, pui zburati, peste, ulei, zahar, orez (vestitul UZO), pelerinaje la manastiri etc.etc.
erau niste imitatii de genti cu renume international", a incheiat Turcu. La seminar s-a prezentat si o situatie a actiunilor intreprinse de ANV pentru respectarea drepturilor de proprietate intelectuala in perioada ianuarie-septembrie 2004.
Taranii, adica viitorii fermieri, vor avea astfel posibilitatea sa se informeze despre programul in cauza si sa stea de vorba cu promotorii Sapard, echipati cu sepci, tricouri, veste si genti de umar inscriptionate.
Al doilea container adapostea aproape 2500 genti tip diplomat, intr-al treilea container au fost gasite zeci de mii de farfurii din plastic, role scotch si triciclete pentru copii, iar in ultimele doua containere au fost descoperite cateva mii de perechi de ochelari de vedere, plasture medicinale si manere din metal pentru usi.
Sulfina ii va oferi astfel lui Ionel Manafu ocazia de a putea admira in voie turistele topless ratacite printre alge, iar politistilor prilejul de a-i surprinde in direct pe hotii de scoici, ca buzunare si genti oricum n-ar fi de gasit.
Acelasi lucru se intampla si cu articolele de imbracaminte, genti si alte accesorii. Cele mai mari reduceri sunt facute chiar de magazinele care comercializeaza marci cunoscute.
Din categoria produselor de vara la preturi reduse fac parte costumele de dama (de la 60 si peste 200 de lei), tricouri (pornesc de la 10 lei), fuste (25 - 50 de lei), genti din piele (80 - 240 de lei), încaltaminte (de la 70 de lei), pantaloni (de la 15 lei).
Din categoria produselor de vara la preturi reduse fac parte costumele de dama (de la 60 si peste 200 de lei), tricouri (pornesc de la 10 lei), fuste (25 - 50 de lei), genti din piele (80 - 240 de lei), încaltaminte (de la 70 de lei), pantaloni (de la 15 lei).
Cu exceptia brandurilor locale si a celor internationale, nu exista branduri care sa ofere clientelor accesorii - in special genti - din piele naturala, convenabile ca pret, dar si in tendinte," spune Alexandra Popa, concluzionand principalele rezultate ale studiului sau de piata.
A fost intelegator ca invadasem casa cu cabluri si genti pline cu echipamente de televiziune. A asteptat rabdator ca totul sa fie aranjat.
Eponge Fashion Paris vine cu o oferta variata de accesorii (genti, incaltaminte, palarii) si imbracaminte pentru femei si barbati. "Am ales sa deschidem primul magazin Eponge Fashion Paris in COCOR deoarece aici am gasit imbinarea perfecta intre designul avangardist, traditia si istoria modei romanesti.
Societatea care se afla in spatele businessului cu genti a terminat destul de prost ultimul an. Firma in conturile careia se varsau bani incasati din vanzarea accesoriilor are pierderi de peste 86 de mii de lei si datorii de 422.030 de lei.
din Craiova si opt profesori-antrenori au plecat ieri la Herculane pentru un cantonament montan Incarcati cu genti mari, spadasinii chiar cu armele, 40 de elevi sportivi de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu"
google-analytics.com