Cautare

266 de rezultate pentru "ciocolata" (3.62 secunde)
Piata de ciocolata prinde aripi De Ziua Indragostitilor dar si de 1 si 8 Martie, ciocolata, in diversele ei forme, este de nelipsit in cadourile pe care romanii si le fac, alaturi de flori si surprize.
Chiar daca produsele de sezon de tipul bradutilor si al Mosilor de ciocolata se vand un pic mai bine decat anul trecut, cota de piata a produselor in cauza ramane sub 1%. De baza raman tot tabletele de ciocolata care salta vanzarile.
Cascada de ciocolata baga bani în buzunarul proprietarului care o închiriaza pentru un eveniment deosebit.Cascada de ciocolata, prin franciza, este o afacere la cheie. ... Pentru proprietarul aparatului, cascada de ciocolata înseamna profit. ... Aparatul cascada de ciocolata se achizitioneaza prin franciza de la un furnizor.
Cascada de ciocolata baga bani în buzunarul proprietarului care o închiriaza pentru un eveniment deosebit.Cascada de ciocolata, prin franciza, este o afacere la cheie. ... Pentru proprietarul aparatului, cascada de ciocolata înseamna profit. ... Aparatul cascada de ciocolata se achizitioneaza prin franciza de la un furnizor.
Ciocolata atat de indragita de copii se vinde foarte bine si adultilor cu gusturi foarte pretentioase sau chiar excentrice. ... Pentru amatorii de senzatii tari se gaseste ciocolata cu ardei iute, cu canabis, dar care nu ofera insa si efecte halucinogene si ciocolatele cu afrodiziace.
Ciocolata, pestele gras, fructele rosii, fructele de mare, ficatul, combustibil pentru buna functionare a neuronilor Ciocolata. ... • Ciocolata Aproape toate cele 500 de substante din compozitia ciocolatei au efecte pozitive asupra creierului. Triptofana din ciocolata stimuleaza secretia de serotonina, un neurotransmitator esential in intretinerea bunei dispozitii.
Consumul de ciocolata din Romania a fost anul trecut de 1,9 kilograme pe cap de locuitor, cantitate care situeaza piata locala pe unul dintre ultimele patru locuri din Uniunea Europeana, potrivit Cristinei Mosteanu, Marketing Manager la o companie din domeniu, care citeaza datele firmei de cercetare Euromonitor.
dulciuri din Belgia, Germania, Italia si Anglia, cozonac de la Bauli, cutie de ciocolata belgiana - la 21 RON, sticlute din ciocolata si diverse bauturi - la 2 RON sticluta, cozonaci cu ciocolata, Panetone clasic si cu crema Profiterol, figurine de ciocolata - la 6, 9 si 11 RON, cozonaci de la Bauli - intre 20 - 60 RON, 15 sortimente de ciocolata Schogetten - la 4 RON, martipan brut glazurat cu ciocolata cu lapte si ciocolata amaruie - la 4 RON bucat, ciocolata belgiana - la 6 RON, sapte sortimente de turta dulce de la Manner - la 7 RON, susan - la 1,5 RON, napolitane - la 1 RON si napolitane - la 3 RON / 100 de grame.
La stand ii gasiti pe Raluca Dumitrescu si Raducu Gheorghiu, care va pot da detalii despre produsele lor inedite din ciocolata. "Sculele sunt din ciocolata!
CIOCOLATA SI CAFEAUA VERDE GERLINEA:
Exporturile de ciocolata si de produse din ciocolata ale Romaniei s-au majorat, anul trecut, de 2,5 ori fata de 2003, dar au fost de peste sase ori mai mici decat importurile, arata date furnizate de Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
Mariustuca.ro / Ciocolata cu 60% cacao este placuta la gust, ne face mai vigilenti si coboara hipertensiunea (Autoare: Magda Marincovici) Ciocolata cu 60% concentratia de cacao mareste capacitatea de concentrare si daca este bogata in teanina, un aminoacid, cicolata ar putea reduce tensiunea arteriala.
Tort ecler cu multa ciocolata! Tortul ecler cu ciocolata se face fara coacere, din blat de biscuiti, budinca de vanilie si glazura de ciocolata.
Totusi, cateodata simt ca nu mai pot, (in jur de ora 12) ca imi trebuie ceva si dau fuga la magazin si-mi cumpar 1-2 batoane de ciocolata. ... Unii sustin ca pofta de neoprit pt o ciocolata sau orice dulce denota un ficat obosit.
Creierului ii place ciocolata, are nevoie de apa, dar cel mai mult si mai mult ii place zambetul, spune medicul care peste 50 de ani a operat creiere.
Actorul, aurul, cuprul si ciocolata Rom.
Desi inceputul a fost plin de provocari, pasiunea noastra pentru ciocolata ne-a ambitionat sa ne mentinem pe piata, mai ales ca am simtit evolutia, atat in comportamentul consumatorului, cat si in know-how-ul nostru, apreciaza JolyonM'Bei, reprezentantul oficial al M'B Business, compania care a adus Leonidas in Romania.
Aceasta este si povestea PAN FOOD, care - alaturi de ciocolata de casa Batonul Copilariei (lider de piata in categorie) - a avut curajul sa mai lanseze un produs traditional, pastrandu-i reteta si gustul de odinioara.
vanilie cu miez de ciocolata, ciocolata cu miez de vanilie si cafea cu miez de ciocolata.
Un raport dat publicitatii recent de catre Fondul mondial de cercetare a cancerului pune la zid bauturile lactate de tipul cappuccino, cappuccino frappe, ciocolata calda, vandute in fast-foodurile si restaurantele din intreaga lume.
google-analytics.com