Cautare

425 de rezultate pentru "christian badea" (2.95 secunde)
Desi locuieste in doar 24 de metri patrati, Christian Schallert a amenajat totul cu multa creativitate. ... Cand a vizionat pentru prima data spatiul unde urma sa-si amenajeze locuinta, Christian a mers impreuna cu parintii lui.
Recent, la Palatul Stirbei din Capitala, la petrecerea revistei Harper's Bazaar, l-am intalnit pe Christian Ciocan. ... Asadar, o seara exceptionala in compania selecta a multor Doamne - real VIP, cu care ma revad cu aceeasi placere, la toate evenimentele", ne-a spus Christian Ciocan, in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Au incercat sa-l faca sa se trateze la medici, insa nu vrea in ruptul capului, fiindca este membrul sectei religioase Christian Science, care nu accepta decat sa lupti cu boala prin rugaciuni.
Ion-Christian Chiricuta, despre tratamentul complex oferit de Clinica Amethyst. ... Ion-Christian Chiricuta, directorul medical al centrului Amethyst, avand o experienta de peste 30 de ani in oncologie, este un medic atipic, apropait de pacienti si ceea ce este cel mai important, acesta comunica cu pacientii sai in mod real.
Dana Grecu si Mircea Badea au putut fi urmariti duminica, 26 iunie, incepand cu orele 20.00 in noua postura de prezentatori de stiri.
Mircea Badea a iesit la alergat prin Parcul Tineretului. In timp ce el facea ture in jurul lacului, Carmen Bruma, iubita lui insarcinata in ultima luna, era responsabila cu sedinta foto.La bustul gol si imbracat cu o pereche de pantaloni foarte scurti, Badea si-a etalat muschii si bronzul.
Rectorul Nicolae Badea a recunoscut joi ca a colaborat cu Securitatea si ca acelasi lucru l-a facut si ministrul Educatiei, Mihail Hardau, in calitate de director educativ de camin la acea vreme. Ca detinator al acestei functii, relatiile cu Securitatea erau obligatorii, declara Nicolae Badea.
Secretarul executiv al PSD, Ana Birchall, a cerut ieri CNSAS sa verifice in regim de urgenta dosarul pe care ministrul Educatiei, Mihai Hardau, l-a avut la fosta Securitate, pe motiv ca acuzatiile de colaborare cu Securitatea pe care i le-a adus rectorul Universitatii Tehnice Iasi, Nicolae Badea, "sunt foarte grave".
O astfel de locatie care poate gazdui o Sala Polivalenta care sa intruneasca toate cerintele forului european este cea din Badea Cartan.
Priviti-l pe realizatorul TV Mircea Badea, la emisiunea In gura presei, de la Antena 3. Dintr-un sceptic, Mircea Badea a devenit nu un militant, ci un om constient. ... Mircea Badea este asemenea multor tineri romani, cerebrali, inteligenti, puternici, independenti.
Tanarul prins a fost identificat ca fiind Ray Badea, de 18 ani, din localitatea Urzicuta, el fiind dus la postul de politie. Badea a spus cine sunt cei trei "parteneri"
Senatorii Cezar Magureanu si Viorel Badea au anuntat in plen ca trec la PSD si, respectiv, PNL Senatorii Cezar Magureanu (neafiliat) si Viorel Riceard Badea (PDL) au anuntat marti, in plen, ca intra in grupurile PSD si, respectiv, PNL.
Masinile pe motorina nu folosesc GPL, insa exista tendinta de a creste numarul celor care isi trec automobilele de pe motorina pe gaz", a declarat Doru Badea, administratorul SC Sonbo International Trading.
De la 20:00, Dana Grecu si Mircea Badea au prezentat jurnalul principal al zilei. Pentru prima data in postura de prezentatori de stiri, Dana Grecu si Mircea Badea sunt doua dintre cele mai puternice embleme ale Antenei 3.
Ne propunem sa ne crestem cota de piata cu 15% si sa atragem jucatori mai mari", spune Florin Badea, Managing Partner Jubile.
Prompt, timesnewsroman.ro a facut si un colaj cu Mircea Badea in camasa de forta. Daca Badea se supara pe pamfletari si-i da in judecata?
Iosif Badea (CS Universitatea) - locul I la categoria 24 kg, U 11 (sub 11 ani), Ionela Baran (CS Universitatea) - locul doi (23 kg, U11), Nahomi Badea (LPS "Petrache Triscu") - locul trei (29 kg, U13), Ramona Vanatoru (CS Universitatea) - locul trei (40 kg, U13), Robert Pasare (LPS) - locul I (34 kg, U15), Catalin Bota (LPS) - locul doi (46 kg, U15), Andrei Cucu (CS Universitatea) - locul trei (46 kg, U15), Madalin Dragomir (LPS) - locul trei (55 kg, U15), Onisin Badea (LPS) - locul trei (60 kg, U15), Nicoleta Veghea (LPS) - locul 1 (52 kg, U15), Marian Ivanoiu (LPS) - locul trei (36 kg, U15), Camelia Ivanovici (CS Universitatea) - locul trei (63 kg, U15), Robert Patru (LPS) - locul trei (57 kg, U15), Alexandra Ganea (CS Universitatea) - locul I la U15 (40 kg) si locul trei la U17 (40 kg), Theodora Bleaju (LPS) - locul I (48 kg, U17), Delia Ciobanu (LPS) - locul trei (63 kg, U17), Floriana Vacaru (CS Universitatea) - locul doi (70 kg, U17), Augustin Balan (CS Universitatea) - locul doi (55 kg, U23), Adrian Nicola (CS Universitatea) - locul I (90 kg, U23), Alexandru Margineanu (CS Universitatea) - locul doi (+100 kg, U23), Larisa Staicu (CS Universitatea) - locul trei (63 kg, U23) si Simona Balan (LPS) - locul 1 (70 kg, U23).
Laura Badea, Viorica Susanu si Valeria Racila van Groningen, sportivele de talie mondiala - au mers astazi 14 martie in scolile din Bucuresti pentru a promova practicarea sportului in randul copiilor si a-i invita pe acestia sa se inscrie la cursele gratuite din cadrul Uniqa Asigurari Bucharest 10k&Family Run, care se va desfasura pe 2 aprilie.
Badea: ... Din aceasta ultima categorie face parte si Mircea Badea, care a comentat subiectul in emisiunea sa. ... Daca nu ai bani sa-ti iei Windows cu licenta, nu iti lua", a spus Mircea Badea.
Dan Badea, General Manager la 3D Vision, este prezent cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
google-analytics.com