Cautare

2014 de rezultate pentru "catalin petre" (3.87 secunde)
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
Petre intreba pe Milostivul: ... Petre nu mai putea de bucurie, dar Domnul Dumnezeu ii taie din elan spunandu-i ca desi omul acela e bo-gat si are un car si boi frumosi, nu-i deloc milostiv; ... - Incearca, Petre. ... - Ce zici Petre, n-am avut Eu dreptate?!
Omul de afaceri Catalin Chelu si cei trei apropiati ai sai, Stefan Badea, Antonel Bunu si Gabriel Constantinescu, raman in arest, a decis definitiv ieri Curtea de Apel Bucuresti.
Se facea ca parca Dumnezeu L-a chemat la El pe Sfintul Petre. - Ce avem planificat pentru astazi, Petre? ... - Ce alte obiective turistice mai sint in Craiova, Petre? ... Petre L-a dus la circiuma lui nea Gogu, din apropiere. ... Petre a cerut doua mici. ... - Cum se cheama bautura asta, Petre?
Se facea ca parca Dumnezeu L-a chemat la El pe Sfintul Petre. - Ce avem planificat pentru astazi, Petre? ... - Ce alte obiective turistice mai sint in Craiova, Petre? ... Petre L-a dus la circiuma lui nea Gogu, din apropiere. ... Petre a cerut doua mici. ... - Cum se cheama bautura asta, Petre?
Senatorul PSD Catalin Voicu este audiat la aceasta ora de procurorii anticoruptie. ... Catalin Voicu, fost general SPP, este cunoscut pentru relatiile apropiate cu presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie.
Conducerea camerei superioare a Parlamentului a decis ieri ca senatorii sa se intruneasca maine in sedinta de plen, pentru a dezbate si vota raportul Comisiei juridice privind cererea DNA de arestare preventiva a lui Catalin Voicu, acesta urmand sa fie audiat astazi, de la 14.00.
Indignat de "magariile afirmate prin presa" de prefectul Danut Culetu, vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, Petre Stanca, si-a chemat "armata" de primari pesedisti afara din Sala Mare a Prefecturii, dar numai dupa ce a spus tot ce avea pe suflet.
"Petre, vreau si eu sa vad locurile acelea. ... "Petre, dar unde sunt privighetorile?" "Acestea sunt privighetorile moderne; ... "Petre, sa mergem la lacul acela". ... "Sa mergem la carciuma aia, Petre.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Catalin Predoiu a fost desemnat premier interimar de catre presedintele Traian Basescu. ... Elena Udrea si Catalin Predoiu sunt din judetul Buzau, chiar din acelasi sat, Pietroasa. ... Catalin Predoiu a petrecut cativa ani ai copilariei la bunicul dinspre tata.
Atlantida de langa localitatea constanteana Ostrov Celebrul actor Toma Caragiu venea des la pescuit pe insula Pacuiul lui Soare @ Marele poet Nichita Stanescu a dedicat insulei o poezie @ Exploratorul Jacques Yves Cousteau a propus o solutie practica pentru scoaterea de sub ape a cetatii - un batardou @ Savantul Petre Diaconu a fost cel care a descoperit si cercetat vreme de aproape 4 decenii cetatea Vicina @ Reporterii de turism considera cetatea Vicina o minune arheologica, un fel de Atlantida a Romaniei xxx Situata in imediata apropiere a comunei constantene Ostrov, la distanta de 20 de kilometri de orasul Calarasi si 130 kilometri de orasul Constanta, insula Pacuiul lui Soare adaposteste o veritabila comoara - cetatea Vicina.
Pare greu de crezut, dar si Mihai Petre se considera in stare sa candideze pentru o functie atat de importanta, si anume cea de primar al municipiului Constanta.
Scandalul care ameninta sa arunce in aer PNL Gorj, dupa ce presedintele Dan Ilie Morega a constrans sefii serviciilor deconcentrate sa stranga bani pentru partid, ar putea avea aceleasi proportii cu "cutremurul" din PSD Mehedinti, iscat in momentul arestarii lui Petre Ciobotea, dupa ce in portbagajul masinii sale au fost gasite o valiza cu bani si mai multe contracte in alb de sponsorizare a partidului.
MEDIAFAX informeaza ca premierul Emil Boc a semnat deciziile de inlocuire a lui Petre Toba si Dan Valentin Fatuloiu si le-a trimis la Monitorul Oficial.
Nea Petre se duse pe copca. ... Nea Petre n-a inteles insa un lucru: ... Unora le spune ca nu si-a dat acordul pentru mazilirea lui nea Petre, altora ca totul e cum au stabilit.
ZIARE.COM informeaza, intr-un articol semnat de Gabriel Kolbay, ca piscicultorii au fost impresionati de discursul ministrului Petre Daea pe tema pierderilor piscicole provocate in UE din cauza cormoranilor .
'Jurnalistul Ion Cristoiu lanseaza o ipoteza incendiara pe piata, menita sa explice comportamentul ciudat si neavenit al lui Ion Iliescu, cel care ii ia apararea, prin declaratii publice, lui Catalin Voicu.
Premierul din umbra se da de trei ori peste cap La scurt timp dupa ce a fost uns vicepresedinte PDL si apoi premier al Guvernului din umbra, domnul Catalin Predoiu s-a dat de trei ori peste cap, iar la sfarsit - ce sa vezi?
Catalin Stefanescu si invitatii sai vorbesc despre anul 2012.'. Catalin Stefanescu, moderatorul emisiunii "Garantat 100%" (duminica, TVR 1, de la ora 23.20) a ales sa discute despre "sfarsitul lumii, anul 2012, intre zvonuri, speculatii si previziuni". ... • Catalin Stefanescu: ... • Catalin Stefanescu: ... • Catalin Stefanescu:
google-analytics.com