Cautare

62603 de rezultate pentru "carrefour sarbatoreste saptamana asiatica in magazinele din toata tara" (6.04 secunde)
GOLDNUTRITION® lanseaza in premiera pentru piata din Romania gama KYOLIC®, cu extract de usturoi.
Totodata, compania a lansat Penny FM, postul de radio care va intampina cu ospitalitate clientii si angajatii in toate magazinele Penny Market. In contextul standardizarii si globalizarii extinse, noi facem alegerea de a ne concentra pe specificul local.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Lista reducerilor si a celor mai bune oferte din magazine Oficial, startul sezonului de reduceri, primul din acest an, se va da pe 15 ianuarie, insa marii retaileri de imbracaminte, incaltaminte sau accesorii ofera in aceasta perioada promotii de pana la 60% pentru o parte dintre produsele care au ramas pe stoc dupa sarbatori.
in baza unei proaspete prevederi legislative, bancile si magazinele cu vinzari in rate sint obligate ca, incepind de saptamina aceasta, sa afiseze dobinzile anuale efective (DAE), pentru a nu mai trage teapa clientilor prin ascunderea diverselor comisioane si taxe percepute dupa incheierea contractelor de creditare sau de vinzare-cumparare l Aceste taxe suplimentare ajung uneori chiar sa dubleze dobinzile promovate in brosuri si in campaniile publicitare, fara ca cei care le contracteaza credite sa aiba habar de existenta acestora l Le descopera abia dupa ce trebuie sa plateasca prima rata si afla cu stupoare ca la aceasta se mai adauga diverse taxe de asigurari, comisioane etc.
Nici nu a inceput bine anul, ca magazinele au lansat sezonul promotiilor si al reducerilor care-i imbiau pe craioveni sa achizitioneze produse de sezon la preturi cu pana la 70% mai mici.
iPad 2 s-a lansat oficial in Romania.
Magazinele duty-free de la granitele terestre cu tarile din afara UE au putut fi redeschise de la finele saptamanii trecute, cand a intrat in vigoare legislatia care permite functionarea acestora, potrivit unor surse din Ministerul Economiei si Finantelor (MEF), citate de Mediafax.
Magazinele PROFI resping ferm orice zvon privitor la manipularea preturilor in contextul apropiatei scaderi a TVA.PROFI nu a marit si nu va mari preturile in aceasta perioada, ele sunt aproape neschimbate din luna martie, exceptand perioadele de promotii, iar in momentul implementarii noului nivel de TVA, magazinele PROFI vor transmite direct la raft diferentele de pret rezultate din respectiva reducere, a declarat Calin Costinas, vicepresedinte PROFI Rom Food.
Reducerile de sezon au impanzit magazinele. Asa ca, daca v-ati intors din vacanta si v-au mai ramas ceva bani de cheltuit, atunci acum e momentul sa iesiti la cumparaturi. ... Fie ca este vorba despre haine, incaltaminte sau accesorii de sezon, magazinele fac reduceri chiar si de 90%.
Echinoctiul de primavara este, in 2019, pe 20 martie, la ora 23.58, ora Romaniei si este sarbatorit de Google printr-un doodle special.
Editia a saptea a festivalului Metalhead Meeting va avea loc pe 6 si 7 iulie la Arenele Romane din Bucuresti. ... S-au pus in vanzare si bilete de o zi la pretul de 129 lei. Nu uitati de oferta Wolf Pack daca veniti in grup:
Bani - Banii nu iti fac probleme saptamana asta, daca nu exagerezi cu cumparaturile. ... Este o saptamana linistita din punct de vedere financiar. Munca - Este o saptamana buna pentru dezvoltarea profesionala. ... Te simti neglijata si te-ai saturat sa fii pe ultimul loc in topul preferintelui lui.
Google sarbatoreste Halloween. Ce logo a pregatit motorul de cautare Google celebreaza, miercuri, sarbatoarea de Halloween, printr-un logo interactiv in care apar mai multe simboluri asociate acestui eveniment, respectiv o fantoma, un schelet uman, o pisica neagra, un corb si mai multi dovleci.
Berbecii au o saptamana in care pot calatorii foarte mult. Sa faca bagajele, sa fie pregatiti in orice moment pentru ca pot fi trimisi si in deplasare dar si cu scopuri terapeutice.
Mai intai va voi povesti,mai pe scurt,despre prima vizita in Kefalonia,sosind cu autocarul in fery-boat din portul St Nikolaos din Zakynthos,in portul Pessada.
Castigator al Premiului Grammy, saxofonist si compozitor, JOE LOVANO se pozitioneaza in avangarda grupurilor de Jazz de mari sau mici dimensiuni si este considerat unul dintre cei mai buni saxofonisti tenor din toate timpurile.
Legendarul saxofonist KENNY GARRETT revine pentru al treilea an consecutiv in Romania si ne prezinta, ca o invitatie, recentul sau album, Do Your Dance. Jazz Syndicate Live Sessions continua seria concertelor de la Sala Radio din Bucuresti cu nume de referinta ale jazz-ului international.
In deschiderea concertului legendarului saxofonist KENNY GARRETT, ce va avea loc in data de 23 februarie, la Sala Radio din Bucuresti, va canta trupa Ethnotic Project, un proiect inedit, ce imbina folclorul romanesc cu sonoritati de jazz.
Prima saptamana dupa Duminica Pastelui este denumita Saptamana Luminata. In popor exista credinta ca odata cu Invierea Domnului nostru Iisus Christos se deschide raiul pentru cei tinuti in iad, de la Adam si pana la venirea Mantuitorului si ramane deschis de la Inviere pana la Duminica Tomei.
google-analytics.com