Cautare

62603 de rezultate pentru "carrefour sarbatoreste saptamana asiatica in magazinele din toata tara" (4.63 secunde)
In perioada 7 - 13 august, producatorii romani de legume-fructe sunt asteptati in oricare hipermarket Carrefour din tara pentru a deveni parteneri si furnizori ai lantului de magazine Carrefour. Standurile speciale, dedicate producatorilor autohtoni, vor fi amplasate la intrarea hipermarketurilor, in intervalul 8:00-22:00.
Editia de Craciun Concursul de Desene Carrefour din acest an se desfasoara in cele 17 orase in care Carrefour este prezent cu hipermarketuri prin distribuirea in scoli a planselor speciale care vor intra in tragerea la sorti pentru sansa de a castiga unul din marile premii, printre care laptopuri, biciclete sau excursii la Disneyland Paris, unde elevii talentati si norocosi se vor distra timp de un weekend, impreuna cu familiile lor, alaturi de personajele din desenele animate preferate.
Conducerea Statiunii a chemat ieri politia dupa ce proprietarul terenului pe care ar urma sa se deschida hipermarketul Carrefour, Silvian Cristescu, a tocmit o firma sa prospecteze geologic pamantul.
Vanzarile Carrefour, al doilea mare retailer la nivel mondial, au crescut usor in primul semestru, la 38,8 miliarde euro, iar grupul a inregistrat o pierdere de 31 milioane euro, mai redusa fata de rezultatul negativ de 249 milioane euro din aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Mediafax.
Carrefour deschide cel de-al treilea supermarket din orasul Targu Mures, marti, 9 septembrie 2014, ora 8:00, ridicand numarul total de magazine in acest format la 81.
Horoscopul RELATIILOR pentru saptamana 12-18 martie 2018. Cine are deceptii, tradari sau surprize in functie de zodie! ... In fiecare clipa avem de-a face cu oameni sub toate formele; ... Prin fiecare in parte ne confruntam cu emotiile si cu lectiile noastre de viata.
Carrefour si OttoBroker au lansat Bursa RCA, prima actiune din programul national "Asigurari pentru toti", vineri 6 noiembrie la toate standurile "Carrefour OttoBroker - Asigurari pentru toti" din hipermarket-urile si galeriile comerciale din tara:
Cel de al 15-lea supermarket Carrefour Express a fost deschis, ieri, la Oradea, in cartierul Rogerius, in incinta fostului supermarket Artima. Strategia Grupului Carrefour este aceea de a-si intari prezenta pe pietele in crestere sub un singur brand, adaptata local.
In perioada 15 august - 30 septembrie 2014, UNICEF si Carrefour desfasoara o campanie de strangere de fonduri pentru a sprijini copiii proveniti din medii defavorizate sa mearga la scoala.
Joi, 25 aprilie, la Carrefour Militari, va avea loc decernarea premiilor marilor castigatori ai concursului de desene Carrefour - Romania, editia Paste.
Organizatorul concursului cu premii Concursul de desene Carrefour Online Paste 2015 este S.C. CARREFOUR ROMANIA S.A. In Concursul de desene Carrefour Online Paste 2015 pot fi inscrise doar plansele copiilor care sunt elevi in clasele 0-VIII.
Carrefour intra in satele din Romania cu un nou brand, Contact. ... Carrefour importa formatul Contact din Franta, unde exista acum peste 400 de astfel de magazine. In Romania, reteaua este abia la inceput: ... Magazinele respecta formatul frantuzesc:
Dupa aproximativ o luna si jumatate de la inaugurare, Complexul Comercial Tom, cunoscut si sub denumirea de Carrefour, da deja batai de cap autoritatilor locale. Problema o constituie proasta amplasare a intrarii supermarketului, din cauza clientilor fiind provocate adevarate ambuteiaje rutiere.
La sala de reuniuni a hypermarket-ului Carrefour din Constanta s-a desfasurat ieri festivitatea inmanarii premiilor elevilor castigatori ai concursului de desene pentru copii, avand ca tema Sarbatoarea Invierii Domnului.
Carrefour Romania a premiat recent copiii talentati din clasele 0 - VIII, participanti in cadrul Concursului de desene, Editia de Paste, 2015.. Concursul s-a desfasurat in 17 orase cu hipermarketuri Carrefour:
Cele mai mari reduceri din valul de promotii se inregistreaza la magazinele Terranova, care anunta o scadere cu pana la 70%, ca si la magazinele Kenvelo si Meli Melo, cu promotii de 60-70%. ... Astfel de cifre anunta magazinele LTB, Lee Cooper sau Glow.
Femeile din Varasti, judetul Giurgiu vor beneficia, in perioada 23 Octombrie - 29 Noiembrie 2017, de mamografii si teste Babes-Papanicolau realizate gratuit in cadrul campaniei de Diagnostic Mobil - Cancer de san si col uterin organizate de Fundatia Renasterea.
Companiile de retail ar putea deschide, anul viitor, 150-170 de magazine pe piata romaneasca, fata de cele peste 115 unitati comerciale finalizate in 2007, valoarea totala a investitiilor situandu-se intre 750 si 900 de milioane de euro.
Figura reprezentativa a businessului, Andreea Mihai conduce de aproape 14 ani Carrefour Romania din pozitia de director marketing. ... In copilarie a luat ore de pian, de matematica, de canto si limbi straine.
Daca la scoala dumneavoastra aveti copii talentati, si ati descoperit ca desenul se numara printre lucrurile despre care ei vorbesc in fiecare zi, ajutati-i sa descopere fete noi ale pasiunii lor. Un copil talentat trebuie incurajat, iar aceasta tombola este ocazia perfecta de a-i spori increderea in talentul sau.
google-analytics.com