Editia de Craciun Concursul de Desene Carrefour din acest an se desfasoara in cele 17 orase in care Carrefour este prezent cu hipermarketuri prin distribuirea in scoli a planselor speciale care vor intra in tragerea la sorti pentru sansa de a castiga unul din marile premii, printre care laptopuri, biciclete sau excursii la Disneyland Paris, unde elevii talentati si norocosi se vor distra timp de un weekend, impreuna cu familiile lor, alaturi de personajele din desenele animate preferate.
Pentru prima oara, Concursul de desene Carrefour si online
In premiera, la cea de-a 26-a editie a Concursului de Desene, Carrefour Romania a lansat o platforma dedicata proiectului www.carrefour.ro/concurs-desene - prin care parintii si-au putut inscrie si online desenele copiilor in cursa pentru cele trei premii de popularitate. Spre deosebire de concursul traditional, in galeria online au putut fi inscrie plansele elevilor de la clasa pregatitoare pana la clasa a VIII-a din intreaga tara.
Pe site-ul carrefour.ro la sectiunea concurs-desene, in perioada 5 noiembrie - 10 decembrie, concurentii si-au creat cont in site si si-au inscris creatiile din Concursul de Desene Carrefour.
Micii artisti si-au promovat plansa chemandu-si prietenii cu mic cu mare sa-i sustina cu voturi! Mai multe voturi le-au adus mai multe sanse de castig la premiile de popularitate.