Cautare

585 de rezultate pentru "carmen plesea" (2.59 secunde)
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Cerceii montati in argint au mers bine!
Astazi, am alergat pentru prima data pe nisip si ploaie, 50 minute, 9,40 km. VA URMA", a anuntat Carmen Bruma pe blogul personal.
Geologul Carmen Andrei a venit la targul din curtea MTR cu crisocola, serafinit, ametist, inele din argint cu lapis, jad, rodocrozit, ametist.
Geologul Carmen Andrei a venit la targul din curtea MTR organizat de muzeu cu crisocola, serafinit, ametist, inele din argint cu lapis, jad, rodocrozit, ametist.
"Pana acum au fost depuse zece cereri in acest sens - acesta fiind numarul aproximativ de cereri depuse si anul trecut", a declarat Carmen Licu, purtatorul de cuvant al Primariei Craiova. ... Prin sondaj se vor face verificari la agentii comerciali", a adaugat Carmen Licu.
Politista s-a spalat pe maini, chemand-o pe purtatoarea de cuvant a institutiei, Carmen Licu. "Nu, nu aveti voie decat pe lateral", a afirmat si Carmen Licu.
Presedintele Tribunalului Galati, judecatoarea Carmen Sandu, ne-a declarat ca va astepta cateva zile o decizie din partea judecatorului Robert Florea, daca situatia se va prelungi urmand sa se procedeze la o noua tragere la sorti.
Saptamana trecuta, candidatul Partidului Conservator la presedintia Consiliului Judetean Constanta, Viorel Pana, a promis Asociatiei "Carmen Sylva" sprijin pentru crearea unui centru respiro, dar si a unui cerc de sah pentru persoane cu handicap neuro-locomotor.
Or, pentru anul 2008, cererile fusesera analizate si listele aprobate la data aparitiei noilor acte normative", a spus Carmen Licu, purtatoarea de cuvant a Primariei Craiova. ... Legea nu prevede solicitarea de informatii altor institutii", a precizat Carmen Licu, purtatoarea de cuvant a Primariei Craiova.
Potrivit purtatoarei de cuvant a Primariei Craiova, Carmen Licu, regulamentul a fost elaborat in temeiul Legii administratiei publice locale, republicata. ... 215/2001 republicate, tinandu-se cont si de modificarile legislative ulterioare precedentului regulament, din 2005", a spus Carmen Licu.
De asemenea, Doina Ofelia Melinte a fost eliberata din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, in locul sau fiind numita Carmen Tocala. ... Carmen Tocala:
Presedintele FR de Baschet, Carmen Tocala, a fost numita de premierul Victor Ponta in functia de presedinte al Agentiei Nationale pentru Sport si Tineret (ANST), ea urmand sa ii aiba in subordine, ca vicepresedinti, pe Victor Lucian Ionescu si pe Alin Petrache, presedinte al Federatiei Romane de Rugby.
Sprijin din partea sotiei mele, Carmen, care si azi a tinut sa vina, special pentru lansare. ... Asta a facut sotia mea, Carmen.
Ne-ati demonstrat in primul an al mandatului de presedinte ca, pentru dvs, cuvantul CARMEN a devenit ceva mai important decat cuvantul ROMANIA, ca fericirea ei era mai presus in toate in vizitele acelea prin marile capitale ale lumii.
Carmen Dan a fost impiedicata legal sa se prezinte la urne si este in afara oricarei suspiciuni ca ar colabora cu PNL. ... El se plaseaza in afara oricarei suspiciuni, la fel ca si Carmen Dan, de combinatii cu Ludovic Orban.
Potrivit directorului de vanzari al unicului distribuitor Kodak in Romania, Carmen David, „ieftinirea preturilor filmelor foto este asociata scaderii cererii pentru acest produs si s-a produs in momentul in care „jucatorii“ traditionali (Kodak, Fuji, Konica, Agfa) au inteles ca nu le ramane decat sa-si dispute o piata in care avantajul competitiv este dictat de pretul mic.“ Ea spune ca firma pe care o reprezinta a scazut in ultimii doi ani cu 20% preturile, iar de la inceputul anului si pana acum Kodak a ieftinit filmele cu inca 5%.
Presupun ca, o data cu integrarea in UE, pretul terenurilor va creste foarte mult", a declarat Carmen Radulescu, directorul agentiei imobiliare Carmen.
TAROM a scazut insa comisionul la 7% si toate companiile aeriene l-au scazut", a declarat Carmen Ciurea, agent ticketing la Touropa. ... In general, clientii prefera companiile Low Cost, de tipul Blue Air sau My Air", a afirmat Carmen Ciurea.
La Hotel "Carmen" din statiunea Venus, unitate de asemenea de patru "stele", pachetul promotional este de doua zile de cazare - 109 euro, pretul cuprinzand mic dejun varianta bufet, cina si dejun barbeque, cu program folcloric.
In ceea ce priveste clientii din alte localitati sau din alte tari, majoritatea se intereseaza la noi dupa ce au vazut ofertele de pe site", a declarat Carmen Radulescu, directorul agentiei imobiliare Carmen.
google-analytics.com