Cautare

408 de rezultate pentru "angela avram" (2.86 secunde)
Decebal Traian Remes a demisionat joia trecuta din functia de ministru al Agriculturii, dupa ce postul national de televiziune a difuzat imagini din inregistrarea video a intalnirii sale cu fostul ministru Ioan Avram Muresan.
A doua zi, insa, in comunicatul emis de Institutia Prefectului se mentioneaza ca alaturi de directorul Directiei Sanitar Veterinare, Eugeniu Avram, directorul SAPARD Satu Mare si-a prezentat demisia.
Majoritatea celor care au ajuns in functii de demnitate publica in ultimii 20 de ani in Romania au studii care nu au legatura cu functiile pe care le-au preluat politic - de pilda Avram Muresan este electronist, sau Dan Motreanu, un fost absolvent de filosofie - cei doi au fost ministri ai agriculturii.
Consilierul local PUR Razvan Avram este director la Centrul Cultural Dunarea de Jos, aceasta institutie se afla in subordinea CJ.
In prezenta ministrului Sanatatii, domnul Nicolae Banicioiu, si a reprezentantilor celor mai importante asociatii ale pacientilor din Romania, am incercat sa identificam principalele probleme legislative care trebuie corectate pentru buna functionare a sistemului sanitar din tara noastra. Dezbaterea a avut loc in sala "Avram Iancu" a Senatului Romaniei.
Purtatorul de cuvant al PPRM, deputatul Dumitru Avram, a anuntat sambata ca liderii grupurilor parlamentare PPRM din Senat si Camera Deputatilor ii solicita lui Corneliu Vadim Tudor sa revina in fruntea partidului.
Seful PD si-a exprimat regretul pentru faptul ca nici primarul, in cuvantarile sale, si nici comentariile din presa locala nu au amintit numele celor doi "Iartizani ai Zilelor Romane"I, adica ale ziaristilor Marius Avram si Cristian Curta.
Printre colaboratorii publicatiei s-au numarat Ioan Vieru, Dan Silviu Boerescu sau Sever Avram. "22" apare pe 20 ianuarie 1990, cu Stelian Tanase redactor-sef si Gabriela Adamesteanu, redactor-sef adjunct.
Propunere legislativa care propune modificarea Legii 571/2003 privind Codul fiscal a fost initiata senatorii Avram Craciun, Vasile-Cosmin Nicula(PSD), Danut Prunea(PSD) si de deputatii Mircia Giurgiu, Nicolae Jolta(PNL), Marius Popa(PNL), Florin Luca(PSD) si Sorin Roman(PSD), care sustin ca in alte state europene precum Franta, Belgia sau Marea Britanie este practicata o asemenea scutire de la plata impozitului pe cladiri.
Printre colaboratorii publicatiei s-au numarat Ioan Vieru, Dan Silviu Boerescu sau Sever Avram. - Revista 22 apare pe 20 ianuarie 1990, cu Stelian Tanase redactor-sef si Gabriela Adamesteanu, redactor-sef adjunct.
Secretarul executiv al PSD, consilierul Avram Trandafir, a precizat la rindul sau ca "instanta a anulat hotarirea prin care a fost validat Dieter Krampultz", motiv pentru care urmatorul pe lista de consilieri, dupa ce postul a ramas vacant dupa demisia lui Cristian Gisca, este Ion Mocanu.
Premiul de excelenta pentru administrarea celui mai bun post romano-american de televiziune care a contribuit major la promovarea imaginii Romaniei in USA - Marian Avram - CREDO TV.
Grupul de tineri maghiari a arborat si o pancarta pe care scria "Dati-ne universitatea inapoi", referin-du-se la Universitatea maghiara "Bolyai", ei afisand mesajul pe toata durata manifestarii de pe Strada Avram Iancu din centrul municipiului Cluj-Napoca.
"Pentru tuzleni, de dragul lor!", spune Avram Ghebenei. Desi este singura localitate rurala, cu peste 500 de ha de teren arabil, tuzleanului sa te feresti sa-i spui taran, c-ai incurcat-o!
Iataganul turcesc ia locul sabiei lui Damocles Marius Avram si Caius Chiorean, intr-o convorbire cu profesorul Tasin Gemil (Continuare) O alta posibila lovitura de stat, fatala pentru Erdogan Sinteza:
Iataganul turcesc ia locul sabiei lui Damocles Marius Avram si Caius Chiorean, intr-o convorbire cu profesorul Tasin Gemil O sabie curbata cu un singur tais, iataganul turcesc, a cazut brusc peste Europa si, poate, peste intreaga lume.
Isi pierde tatal, cizmar de meserie, chiar in anul cand se naste, acesta luptand ca voluntar si fiind ranit in 1848, in Muntii Apuseni, sub flamurile lui Avram Iancu.
a€žCea mai micaa cotizatie este de 1.000 de lei vechi, perceputaa de la elevi, studenti, pensionari, someri si casnici", a adaaugat Avram Trandafir.
Cea de a doua etapa se va desfasura in Bihor, in perioada 13-17 noiembrie, cand caravana se va deplasa la Cefa si Avram Iancu, Girisu de Cris si Santandrei, Tauteu si Popesti, Diosig si Rosiori si in Magesti si Auseu.
Marin Costel - PC, Catalin Paraschiv - PNL si Avram Trandafir - PSD. Dupa discutiile purtate de cei trei se pare ca s-a ajuns la un consens in ceea ce priveste redistribuirea produselor de uz electrocasnic.
google-analytics.com