Cautare

167 de rezultate pentru "anda adam" (2.94 secunde)
Adam si Eva nu sunt reali Nu exista focul iadului; Adam si Eva nu sunt reali - Papa Francisc spune adevarul Un om care e pe cale sa dezvaluie multe secrete vechi ale Bisericii Catolice este Papa Francisc.
cerul, pamantul, apele, vegetatia, fauna, Adam si Eva.
In zona Anda s-a vehiculat ideea pachetelor electorale Persoanele in varsta au fost reprezentative pentru electoratul zilei de 28 noiembrie si tot ele au determinat in ultima instanta atmosfera de "sarbatoare”.
• Postul este operat de Fire Breaking News SRL, firma din Bucuresti unde asociati sunt Anda Blindu si Ioana-Lacramioara Reit, cu cate 50%, iar administratori sunt Anda Blindu si Adrian Buca, producatorul emisiunii "Nasul" la B1 TV si, apoi, la 10 TV.
Anda Calugareanu, Mihai Constantinescu, Alexandrina Halic, Dem Radulescu - Miercuri, 16 mai, ora 11.00: ... Alexandru Arsinel, Dem Radulescu, Anda Calugareanu, Mariana Mihut - Vineri, 18 mai, ora 11.00:
La sfarsitul lunii trecute, Anda Elena Maleon, sotia directorului BCU Iasi, scria pe retelele de socializare mesajul: ... Pe 1 decembrie, Anda Maleon (38 de ani) se afla in statiunea Durau cu mai multi prieteni.
Anda Ghita ne-a primit in casa ei si impreuna cu fiul sau ne-a povestit cum reuseste ea sa fie liantul care uneste de fiecare data familia.
Sarbatoarea municipiului Targu Jiu se va incheia duminica, 24 mai, cu un megaconcert pe insulita din apropierea Parcului Central, sustinut de Anda Adam, Animal X, Smiley si Morandi.
Ultimul esec sentimental, fotbalistul Mihai Radut, cu vreo noua ani mai tanar decat ea si care, la momentul de fata si spre furia Ginei, nu are ochi decat pentru Anda Adam.
Seara decernarii premiilor a fost una speciala, caci dupa festivitatea de premiere si inmanarea trofeelor, Corina, Anda Adam si trupa Taxi au facut spectacol pe stadionul din Chitila.
Wendell a compus piese impreuna cu echipa sa pentru artisti precum Alexandra Stan, Anda Adam, Oana Radu, Chris Thrace si altii.
Artisti din muzica, precum Stefan Banica, Anda Adam, Corina si Connect-R au marcat, prin concerte, in anii trecuți, inchiderea festivalului.
Adina Buzatu, Dana Savuica, Anda Adam, Simona Patruleasa si Roxana Iliescu cu sotul ei. Un alt aparat achizitionat recent de la cei de la Miko Beauty Center este si Huber Motion LAB (platforma oscilanta).
- Intreaga echipa din dosarul Retrocedarilor, in frunte cu Hrebenciuc, Adam si Chiuariu a fost trimisa in judecata. Au fost trimisi chiar si unii pentru care nu existau probe ca ar fi comis vreo ilegalitate si care au fost, intr-un fel, victime ale presiunilor, precum Adam Craciunescu.
Nu au auzit niciodata despre Adam si Eva. ... Tot 3 din 10 copii nu au auzit niciodata despre Crucificare sau despre Adam si Eva.
Custodele actual al imaginilor este Adam Dew, fost jurnalist de sport. ... Adam Dew a refuzat interviuri cu reviste care au dorit sa prezinte povestea, pe motiv ca acestea nu ofereau nicio compensatie.
Adam Atanasie, primarul comunei Goiesti, a declarat ca a obtinut un proiect realizat prin fonduri europene in valoare de un milion de euro si trebuie sa astepte un timp pentru a putea angaja un nou credit.
Feuzalat Feuzi (ex- PNTCD), Marian Tudor si Catrina Musat (fosti liberali), Gheorghe Stanciu (PSD) si viceprimarul ex-liberal Maria Adam se considera victime ale abuzurilor PNL Constanta, in conditiile in care, ca membri de partid au trimis nenumarate memorii conducerii liberale de judet cu privire la abuzurile primarului Melcea.
Din partea PSD vor mai face parte din comisie Eugen Nicolicea, Miron Mitrea, Ioan Adam, Gabriel Vlase, Doina Fedorovici, din partea PNL Mihai Voicu, care va fi si vicepresedinte, Puiu Hasotti si Ioan Ghise.
Adam Pasick, un corespondent Reuters din Londra, va fi seful primului birou de presa al agentiei in "Second Life", folosindu-se de un personaj virtual pe nume "Adam Reuters".
google-analytics.com