Cautare

563 de rezultate pentru "alina crisan" (3.51 secunde)
O condamnare de sase luni de inchisoare a primit si Alexandru Crisan senior • In ciuda unui prejudiciu de peste sase miliarde de lei, cei doi Crisan ar putea scapa de executarea pedepsei, intrucit perioada in care au stat in arest coincide cu lunile de condamnare • Alexandru Crisan junior a fost trimis in judecata si de Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie • Uzina de Reparatii din Rovinari la care Crisan a fost patron nu reuseste nici in prezent sa isi revina Alexandru Crisan junior, fostul patron al UREX Rovinari, societate pe care a falimentat-o, a fost condamnat de o instanta din Bistrita la opt luni de inchisoare, pentru infractiunea de inselaciune.
Cei mai cunoscuti dintre acestia sint Alexandru Crisan senior si junior si Constantin Dilgoci. ... Cele mai multe sponsorizari, dar si cele mai multe tepe, au fost facute de oamenii de afaceri brasoveni Alexandru Crisan senior si junior, tata si fiu.
La doar 46 de ani, Catalin Crisan a incheiat deja doua mariaje. Cantaretul s-a separat de Alina Cupsa, cea de-a doua sotie inca din toamna anului trecut, insa anuntul l-a facut joi.
Alina Gorghiu, ca reprezentant AVAS, l-a ajutat pe Baaklini Said sa castige procesul cu statul roman, neprezentandu-se la proces!
Cu PDL la putere si cu Gabriel Oprea, presedintele UNPR, la carma MapN, Compania Nationala ROMARM a fost data pe miinile uneperistului Marius-Vasile Crisan, actualmente prim-vicepresedintele organizatiei judetene Alba si vicepresedinte national al UNPR.
Mircea Crisan nu mai spune bancuri... ... Mircea Crisan s-a nascut intr-o noapte de august, intr-un tren care mergea spre Maramures.
Judecatorii Cristi Danilet si Alina Ghica au fost revocati din CSM Judecatorul Cristi Danilet a fost revocat din functia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) cu 14 voturi "pentru" si patru "impotriva".
L-a "infundat" pe Alexandru Crisan si a vandut salopete catre CJ Valcea Dan Radu Florea a intrat in atentia opiniei publice din judetul Gorj si nu numai, printr-o afacere derulata in anul 2004.
Fostul presedinte al PNTCD Mures Eugen Crisan, care a fost suspendat si apoi exclus din partid, a trecut la PLD. Masura luata de colegii taranisti impotriva lui Crisan a urmat contestarii de catre acesta a unei decizii a Consiliului National de Conducere al PNTCD privind referendumul.
Cresterea propriu-zisa a cuantumului politei RCA se va situa in 2005 intre 35 si 40%, ne-a declarat Nicolae Crisan, presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Anul debuteaza cu o oferta pentru produsele de economisire“, a declarat Alina Bratescu, director comercial Persoane Fizice, BRD Groupe Craiova.Suma mai mare, procent de dobânda mai mareBRD are în portofoliul sau patru tipuri de produse de economisire:
Anul debuteaza cu o oferta pentru produsele de economisire“, a declarat Alina Bratescu, director comercial Persoane Fizice, BRD Groupe Craiova.Suma mai mare, procent de dobânda mai mareBRD are în portofoliul sau patru tipuri de produse de economisire:
'Procurorul ar fi trebuit sa o cheme la audiere pe Alina Bodnaru, fosta iubita a lui Cristian Tabara, insa n-a facut-o inca. ... Asta a fost explicatia pe care a dat-o Alina politistilor, atunci cand acestia au chemat-o la sectie.
Alina Pesu a arbitrat primele sale meciuri internationale la un turneu international de fotbal feminin, U17, desfasurat recent in Republica Moldova. Alina, care este si capitanul echipei de fotbal Real Craiova, a revenit ieri acasa si a spus primele impresii despre experienta de peste Prut:
Bucuria lui Catalin Crisan (45 de ani) ca a devenit tatic pentru a treia oara este umbrita de faptul ca fiica lui cea mare, Daria (12 ani), rodul iubirii cu fosta sa sotie Lucia Bubulac, nu vrea sa o cunoasca pe Lara, fetita lui din cea de-a doua casnicie.
Alina Mohor, in varsta de 27 de ani, jurnalista la publicattia Gorj-Domino, s-a stins din viata, noaptea trecuta, in locuinta sa din orasul Ticleni. Alina ar fi fost gasita fara suflare in patul sau de catre familie. Alina Mohor era absolventa a Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative.
Liderul PLD Theodor Stolojan a fost interpelat, la Colegiul Cantemir din Capitala, de vedeta porno Alina Plugaru, aceasta dorind sa stie daca e primita in formatiunea liberal-democrata. ... Alina Plugaru s-a postat la iesirea din sectia de votare si l-a abordat pe presedintele PLD la iesirea de la vot.
Postare virala despre Alina Gorghiu. ... Pareai altfel, tinerica, spalatica, istetica O postare despre Alina Gorghiu face mare valva pe internet. ... Si multe altele, Alina, pentru ca n-ai priceput nimic din ceea ce i se intampla Elenei. ... Ma uit iar la tine, Alina Gorghiu.
Alina Mungiu Pippidi catre Ludovic Orban dupa denunțul impotriva premierului Dancila: ... Intr-un editorial publicat de siteul Romania curata, politologul Alina Mungiu Pippdi intreaba opozitia condusa de Ludovic Orban:
Alina Dinu, o romanca care studiaza in Bulgaria de ceva timp, ne-a declarat ca "in Bulgaria se pune baza numai pe curent si trebuie sa fii avut ca sa-ti permiti sa ai gaze.
google-analytics.com