Cautare

140 de rezultate pentru "abo mix" (5.00 secunde)
Incercarea de cosmetizare a imaginii PDL este la fel de penibila cum este si caracterizarea facuta de Catalin Predoiu acestui guvern - ,,un mix de tinerete si competenta consacrata".
E mai rational sa ne gandim la un mix intre o cota de impozit mai ridicata si un nivel al contributiilor la asigurari sociale mai redus.
La randul sau, deputata Gratiela Iordache, vicepresedinte al Comisiei Buget Finante, a declarat, citata de Radio Mix, ca “Guvernul a intrat intr-un dialog fara precedent cu piata de capital.
Recent, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat ca adoptarea unor masuri care sa duca la temperarea creditului in valuta este inevitabila, intrucat povara pentru limitarea deficitelor externe trebuie impartita in cadrul unui mix de politici economice.
Pentru ca dorim sa mentinem interesul crescut al consumatorului pentru portofoliul nostru, lansam in aceeasi categorie, suc natural 100%, alaturi de portocala si PRIGAT tropical - un mix nou din combinatie de fructe exotice precum fructul pasiunii sau mango", declara Daniela Dumitru, Brand Manager Prigat, Quadrant Amroq Beverages.
Romania nu dispune de programe fiscale pe termen mediu, iar expertiza independenta si activitatile de consultanta sunt limitate, se arata in raportul de tara publicat, joi, de Fondul Monetar International (FMI).Analistii atrag atentia ca Romania trebuie sa isi consolideze institutiile fiscale, iar reformele recomandate se refera la cresterea trasparentei politicii fiscale, limitatea revizuirilor bugetare, ancorarea politicii fiscale fata de o perspectiva pe termen mediu si dezvoltarea activitatilor de consultanta independenta pe probleme bugetare.FMI noteaza ca, incepand din anul 2000, Romania a reinstaurat disciplina fiscala si managementul finantelor publice a fost consolidat in anumite domenii.Totusi, analistii arata ca politica fiscala realizata pe termen scurt este asociata cu rezultate bugetare nesatisfacatoare, inclusiv cu o pozitie prociclica.Potrivit datelor preliminare privind PIB si executia bugetara, bugetul general consolidat a inregistrat anul trecut, un deficit de 2,33% din PIB conform metodologiei romanesti de calcul si de 2,53% dupa regulile ESA 95.Executivul a aprobat, la inceputul lunii martie, prima rectificare a bugetului de stat pentru 2008, prin care au fost operate reduceri de bugete la aproape toate ministerele, iar deficitul consolidat programat pentru acest an a scazut cu 0,4 puncte procentuale, de la 2,7% la 2,3% din PIB.Referindu-se la cadrul economic mai larg, analistii FMI arata ca exista semnale de alarma, ca urmare a nivelului inalt al deficitului de cont curent, a structurii balantei externe, orientata catre finantarea pe termen scurt si pe fondul supraincalzirii economiei."Asigurarea impotriva riscurilor externe necesita un mix mai bun de politici macroeconomice, politica fiscala suportand cea mai mare parte a procesului de stabilizare, fiind nevoie si de masuri aditionale pentru contracararea si administrarea vulnerabilitatilor sectorului financiar", se spune in raport.
un mix excelent de calitate, confort si siguranta. Mai mult decat atat, noul Renault Megane se distinge printr-un design modern si foarte atragator, fiind, fara indoiala, un automobil care se alege atat cu mintea, cat si cu sufletul.
El a precizat ca televiziunile pe care le va lansa la Budapesta si Serbia vor fi "un mix intre Realitatea si Money Channel, intre economic si politic".
Timişoara, Mega Fun ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator:
Timişoara, Mega Fun ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorinţelor fiecărui consumator:
Timisoara, Mega Fun ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator:
logouri, sonerii, jocuri java, aplicatii ptr PDA pentru activitati de field • Marketing de proximitate (Bluetooth® advertising) • Marketing viral • Campanii integrate de online si offline mix comunicational de tehnologii precum SMS, MMS, WEB, M-WEB, WAP, Bluetooth, Barcode si Voce • Aplicatii automatizate de redemptie vouchere, premii etc.
La un moment dat, cand conduceam reteaua Monitorul, el se ocupa de campania electorala a PD-ului, din ‘96, dupa aceea ne-am intalnit cand a coordonat reteaua Mix, el era primar general al Capitalei, a fost invitat la noi.
In realitate, companiile cauta medii de afaceri prietenoase, iar un mediu de afaceri prietenos este alcatuit dintr-un mix de factori:
Prezenta H&M in AFI Palace Cotroceni Mega Fun dovedeste inca o data calitatea proiectului nostru si intregeste un mix de branduri extrem de potrivit, care ne face clientii fericiti, a declarat Israel Visel, manager mall Mega Fun.
Ne mentinem angajamentul de a vinde o parte din acestea pentru a continua procesul de reorganizare al centrului comercial Cocor, proces care include restructrarea mix-ului de chiriasi si dezvoltarea unei zone de entertainment", a declarat Daniel Stoica, unul dintre actionarii companiei.
Peste tot, pe piesele de mobilier erau puse boluri cu telina verde, morcovi si ardei cu mix de alune, nuci, caju, masline, fructe uscate si miere.
Vulcan Value Center este un parc de retail perfect adaptat nevoilor si dorintelor locuitorilor din zona, prin pozitionare si mix de magazine, fiind destinatia de shopping perfecta pentru familie.
Centrul va avea un design unic, prietenos cu mediul si un mix aparte de facilitati sportive si de petrecere a timpului liber, beneficiind de vecinătatea cu Parcul Alexandru Ioan Cuza.
"Piata bucuresteana este dificila, aglomerata, cu un mix atipic de cumparatori, intre cei traditionalisti, care tin la florarul lor dintotdeauna, si cei moderni, care sunt mereu in cautare de flori, buchete, plante si cadouri inedite.
google-analytics.com