Cautare

61899 de rezultate pentru "romanii se pot descurca in orice situatie daca respecta cei 3r de care vorbea dalai lama" (4.35 secunde)
Exista anumite lucruri pe care un barbat le va face numai pentru femeia pe care o iubeste. Mai jos, puteti citi 16 situatii identificate de psihologi si care raspund la intrebarea din titlu:
Maria Basescu, ca multe neveste de romani, are parte de multe mitocanii din partea sotului-presedinte. De exemplu, Traian Basescu isi desconsidera nevasta si i se adreseaza cu apelativul popular "Fa". Puteti citi in continuare dezvaluirile lui Bogdan Tiberiu Iacob despre mitocaniile la care isi supune Basescu sotia.
EXPLICATII INDIVIDUALE SI INVATARE (se refera la caracteristicile persoanei si la influenta invatarii si modelelor familiale) A1. ... • Centrata pe conceptul de modelare imitatie, invatarea comportamentelor violente; • Familia este contextul de socializare prin violenta;
De ce? ... In anul 2001 am fost invitat in capitala Americii, la Washington D.C. de catre maestrul Placido Domingo, fiind selecționat din zeci de mii de concurenți pentru a canta in cadrul Operaliei.
Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, la Antena 3, scrie impactnews.ro ca nu intentioneaza sa infiinteze o noua formatiune politica, insa a admis ca este contactat de persoane care ii spun:
Romanii au conditii precare de viata, dar sint optimisti, sustin expertii Fundatiei Europene pentru Imbunatatirea Conditiilor de Viata si Munca (EF.
Romanii au conditii precare de viata, dar sint optimisti, sustin expertii Fundatiei Europene pentru Imbunatatirea Conditiilor de Viata si Munca (EF.
Romanii au conditii precare de viata, dar sint optimisti, sustin expertii Fundatiei Europene pentru Imbunatatirea Conditiilor de Viata si Munca (EF.
La nivel oficial, leul este greu si fara patru zerouri în coada, însa, în limba vorbita, toata lumea, indiferent de pregatire si de profesie, foloseste leii vechi si îsi face calculele în vechea moneda.
Entitatea insultabila Povestea cu hipo-lasagna pare sa nu se fi ispravit, iar tambalaul nascut de intreaga poveste continua. Acum expertii in cotletul de armasar de pe la televiziunile britanice au gasit potrivit sa se bage putin in seama si sa arunce niste bulgari de rahat in directia Romaniei.
Consiliul Concurentei a luat la puricat cele zece banci care stabilesc ROBID si ROBOR, suspectate ca au tinut sus în mod artificial ratele dobânzilor si au transmis clientilor costuri mari si nejustificate.În conditiile în care, în ultimul timp, au fost sesizate o serie de nereguli pe piata interbancara, Consiliul Concurentei (CC) a declansat din oficiu o investigatie având ca obiect o posibila întelegere între anumiti agenti economici activi pe piata serviciilor bancare si interbancare, practica interzisa de Legea Concurentei.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Puteti citi in continuare partea a treia a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Bun, dar, daca nu, atunci va intreb pentru politica in ansamblu:
Domnia smecherilor cu bani Marti - o zi obisnuita in Bucuresti, desi poate cam rece pentru acest moment al anului. Imi iau copilul de la gradinita si, mergand pe jos, ajungem la o trecere de pietoni.
In campania din 2004, Traian Basescu a lansat trei idei mari si late pe care e bine sa la reamintim: ... "Sa traiti bine" - un indemn la prosperitate care azi, in cele mai austere conditii de viata de dupa 1989, este folosit doar in loc de injuratura;
Unde a gresit Uniunea Europeana cu votul grecilor Grecii au votat sa respinga solicitarile europene pentru noi masuri de austeritate, cerute la schimb pentru noi fonduri ca bancile grecesti sa poate functiona in continuare, noteaza George Friedman, presedintele platformei de analize Stratfor, intr-un material despre situatia de dupa votul NU din Grecia.
e jegos si in spiritul propagandei pe care o fac baietii astia de cand se stiu", a spus Mircea Badea indignat, in emisiunea pe care o realizeaza la Antena 3, "In gura presei".
Doamna Alina Mungiu a emis in urma cu cativa ani o teorie tentanta, dar falsa.
Romanii fara venituri sau cei care lucreaza ilegal in strainatate pot cotiza la pensii in Romania, dar suma minima de plata este destul de piperata.
Atitudinea calma si relaxata pe care o abordezi in fata unei noi provocari este perfecta, pentru ca nu intri in panica daca lucrurile capata un ritm ciudat. Le tratezi pe toate rational, logic, matur, organizat, constient ca nimic nu se cladeste peste noapte.
google-analytics.com