Cautare

13008 de rezultate pentru "programul de lucru cu p ublicul" (3.21 secunde)
Printre cele mai mari reusite pe care Ministerul Mediului si le-a trecut in cont in anul care a trecut se numara programul de reinnoire a parcului auto, precum si campania de colectare selectiva a deseurilor electrocasnice si elctronice.
Dupa ce a facut curatenie pe piata uleiului din Ungaria, Romania si Bulgaria, Compania americana Bunge si firma Agricover vrea sa puna mana pe culturile de floarea-soarelui.
Sapte organisme intermediare care activeaza pe Regiunea Sud-Vest Oltenia primesc proiectele de la firme sau autoritati publice care intentioneaza sa obtina finantare nerambursabila din fondurile structurale. Unde depunem proiectul de finantare externa?
Sapte organisme intermediare care activeaza pe Regiunea Sud-Vest Oltenia primesc proiectele de la firme sau autoritati publice care intentioneaza sa obtina finantare nerambursabila din fondurile structurale. Unde depunem proiectul de finantare externa?
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) va relua programul Fermierul, prin care se acorda credite in conditii avantajoase agriculturorilor, pana la sfarsitul lui mai, suma alocata programului fiind de 730 de milioane de lei, sustine directorul general al Directiei Finante din cadrul MADR, Miron Moldovan.
Administratia Fondului pentru Mediu a aprobat lista producatorilor, importatorilor de autoturisme si distribuitorilor autorizati care vor participa in 2008 la programul "Rabla", cel mai mare numar de autoturisme fiind alocat marcilor Dacia, Daewoo, Hyundai, Opel, Chevrolet, Renault-Nissan si Suzuki, care vor putea vinde cate 3.199 de autoturisme.
Banca Comerciala Romana (BCR) va prelungi, din data de 14 iulie, programul cu publicul la unitatile mari si la o parte din cele mijlocii cu o jumatate de ora, de la 17.30 la 18.00, a anuntat luni banca.
Serviciile de inspectie si intretinere la Grupul Turbina-Generator si vanele Unitatii 2 de la Centrala Nuclearelectrica (CNE) Cernavoda, pe durata opririi planificate din 2009, vor costa 4,5 mil. euro, fara TVA, potrivit unui anunt al Nuclearelectrica postat pe sistemul electronic de achizitii publice.
Ministrul Agriculturii, Dacian Ciolos, anunta schimbari la Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), care administreaza programul SAPARD, pentru a imbunatati managementul institutiei.
"Cine a inteles avantajele programelor europene sau nationale si este interesat de accesarea acestor fonduri a depus proiecte si a obtinut si bani".
Guvernul a dat 91,4 milioane lei prin programul Rabla de inlocuire a parcului auto vechi, adica numai 76% din fondurile alocate pentru 2008, pentru ca romanii au depus doar 30.466 de cereri de casare a masinilor, a declarat, luni, presedintele Administratiei Fondului de Mediu (AFM).
IMM-urile din Oltenia au accesat in 2008 aproape un milion de lei din fondurile nationale. Comparativ cu anii trecuti, se observa o scadere a interesului pentru acest tip de fonduri.
Peste 20 de banci vor participa la programul "Prima Casa". ... Presedintele Traian Basescu, guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, si reprezentantii principalelor banci din Romania au discutat astazi despre dobanzile practicate de banci.
Pe site-ul oficial al Ministerului IMM-urilor, Comertului si Mediului de Afaceri (MIMMCMA) au fost afisate stadiile in care se afla dosarele cu solicitarile de finantare pentru proiecte incluse in programele derulate de minister pentru sprijinirea intreprinderilor mici si mijlocii, au precizat, pentru "Replica", reprezentantii Oficiului Teritorial pentru IMM si Cooperatie Constanta.
Persoanele care nu au posibilitatea de a se inscrie in acest an in programul "Prima Casa", pot sta linistiti, deoarece guvernantii au hotarat ca acesta sa fie prelungit.
Programul guvernamental "Prima Casa", prin care statul spera sa deblocheze piata imobiliara, a scumpit locuintele vechi cu pana la 10%.
Divizia de imobiliare a Grupului Energetic Tender (GET), controlat de omul de afaceri Ovidiu Tender, se reorienteaza catre programul "Prima Casa", in incercarea de a-si redresa vanzarile si a obtine lichiditati pentru alte investitii. "Divizia de imobiliare merge cel mai prost din tot grupul.
Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) a aprobat, pana luni, 5.900 de contracte de garantare pentru achizitia de locuinte prin programul "Prima Casa", valoarea solicitarilor reprezentand un sfert din bugetul alocat de guvern, de un miliard de euro.
Ministerul Finantelor Publice (MFP) are in vedere extinderea plafonului de garantii la 75.000 euro pentru casele construite prin programul Prima Casa de mai multi indivizi asociati, ca forma de stimulare a constructiilor noi de case, a spus, joi, ministrul de resort, Sebastian Vladescu.
'Premierul Emil Boc a fost atentionat de Comisia Europeana ca a trimis un raport "cosmetizat" cu privire la evolutia economica a Romaniei in 2010, adica total nerealist.
google-analytics.com